MojaFirma.rs » Vesti dana

http://mojafirma.rs

MojaFirma.rs

Šta je vrednost teksta i kakve ona veze ima sa uspešnim marketingom

MojaFirma.rs pre 1 sat
U ljudskoj prirodi je da traži prečice, tajne formule i recepte za uspeh. Instant gratifikacija je ono što očekujemo od svakog našeg poslovnog ili privatnog poduhvata, ma koliko bilo realno ili zasluženo da je dobijemo. U današnjem svetu marketinga (naročito digitalnog), ta instant... »

Nije svaki pionir uvek i uspešan biznismen

MojaFirma.rs pre 23 sata
Johannes Gutenberg se bavio raznim delatnostima. Bio je kovač, zlatar, izdavač i pronalazač. Iako nije izmislio štampanje, često se pominje kao otac ovog značajnog izuma. I pored toga što nije bio prvi, zahvaljujući njemu ispričano je na hiljade priča koje su opismenile generacije ljudi... »

Registracija faktura (računa) koji se izdaju subjektima javnog sektora

MojaFirma.rs pre 1 dan
Izmenama i dopuna Zakona o rokovima izmirenja novčanih obaveza u komercijalnim transakcijama uvedena je nova obaveza evidencije faktura koje pravna lica i preduzetnici iz privatnog sektora (privrede) izdaju subjektima javnog sektora. Ovakva obaveza postoji i kada se računi izdaju u okviru javnog... »

Sreća se ne može kupiti. Ali, vreme može

MojaFirma.rs pre 1 dan
Da li ponekad (ili stalno?) imate osećaj da u jednom danu nema dovoljno sati kako biste obavili sve ono što biste želeli ili što ste planirali? Za većinu preduzetnika i vlasnika malih biznisa ono je obično resurs kog nikada nema dovoljno. I tako se neretko desi da vas, nakon više nego... »

Edukacija kao marketinška strategija (podizanje svesti korisnika kroz pružanje vrednosti)

MojaFirma.rs pre 2 dana
Ma koliko da je vaš sadržaj kvalitetan, ne postoje garancije da će vaši potencijalni kupci reagovati na njega. Ako ne posvetite vreme edukovanju kupaca o svom brendu, proizvodu ili usluzi, ostavljate za sobom priliku da istinski ostvarite vezu sa svojim kupcima. Jer, tek uvođenjem edukacije kao... »

Nepodnošljiva lakoća uzaludnog postavljanja ciljeva

MojaFirma.rs pre 3 dana
Znate li da će do kraja ove godine samo 8 procenata ljudi ostvariti svoje ciljeve? Ukoliko vas ovaj podatak iznenađuje, možda je dovoljno da pogledate spisak stvari koje ste i sami zacrtali. Koliko je onih što su na kraju ipak ostale samo na papiru? A radili ste neumorno, koristeći svaki... »

Vodič za osnivanje društva s ograničenom odgovornošću

MojaFirma.rs pre 3 dana
Kako osnovati doo (društvo sa ograničenom odgovornošću)? Ukoliko ste odlučili da pokrenete sopstveni biznis i ako ste se opredelili da Vaš oblik organizovanja bude društvo s ograničenom odgovornošću, predstoji Vam osnivanje, odnosno registracija tog privrednog društva kod Agencije za... »

Lenjost može biti vaš saveznik

MojaFirma.rs pre 4 dana
Bil Gejts je jednom prilikom izjavio: „Biram lenju osobu za težak posao, zato što će lenja osoba pronaći najlakši način da ga uradi.” Za mene je ovaj citat bio pravo otkrovenje, pošto mi je dao odgovor na pitanje kako je moguće da ja, ovakav lenjivac, išta postižem u svom životu. Radi... »

Prodaja postojećim kupcima

MojaFirma.rs pre 5 dana
Prodaja, postojećim kupcima je najbolji, najefikasniji i najjeftiniji način povećanja prihoda preduzeća. Osvajanje novog kupca košta neuporedivo više od zadržavanja starog. Postojeći kupci sa kojima se imaju uspostavljeno veliko međusobno poverenje i razvijeni lični i profesionalni odnosi,... »

SistaAfrička moda i radost života na srpski način

MojaFirma.rs pre 6 dana
Sudbina je htela da se Novosađanka Dragana Šikman i Anastasia Akimova iz Ukrajine, nakon studija ekonomije, nađu za istim stolom radeći za jednu beogradsku kompaniju. Mic po mic, postale su najbolje drugarice i počele da maštaju zajedno. Posle sudbonosne šoljice kafe, odlučile da spoje... »

Veton Suroi i još neki odbili Tačijev orden

RTV  pre 1 sat  još 1 povezana

REM zabranio predizborni spot SNS

Danas  pre 1 sat  još 2 povezane

Kraj: Partizan - Mega Bemaks 89:79

Večernje novosti  pre 3 sata  još 5 povezanih

Da li je ovo novi Peugeot 508?

Auto blog  pre 1 sat  još 1 povezana
©2018 Netmark d.o.o.