Niške vesti » Vesti dana

http://niskevesti.rs

Niške vesti

Od malih boginja jutros preminula porodilja stara 21 godinu

Niške vesti pre 5 sati
„Porodilja je primljena sa teškom kliničkom slikom, kod nje jesu potvrđeni morbili. Porodila se 9. decembra a dete je smešteno u Dečiju internu kliniku. Beba stara četrdesetak dana ima upalu pluća ali nije životno ugrožena“, kažu niški lekari. Ova žena je druga žrtva morbila u... »

Radnički otputovao u Tursku jači za Brazilca

Niške vesti pre 11 sati
Čelnici Radničkog angažovali su brazilskog fudbalera Lukasa Žuniora (22), koji nastupa na poziciji krilnog napadača i prema rečima trenera Bobana Dmitrovića predstavljaće pojačanje za prolećni deo sezone. Ekpedicija Radničkog rano jutros krenula je u Tursku, gde će im biti baza narednih... »

Niški upravni okrug organizuje OTVORENA VRATA

Niške vesti pre 5 sati
Velika nezaposlenost i nedostajuća infrastruktura samo su neki od problema koji su novoj načelnici Nišavskog okruga Dragani Sotirovski saopštili predsednici niških gradskih opština, predstavnici lokalnih samouprava koje pripadaju okrugu i sam gradonačelnik Niša Darko Bulatović. „Zahtevi... »

Gradsko veće usvojilo planove poslovanja „Gorice“

Niške vesti pre 8 sati
Gradsko veće je na današnjoj sednici, između ostalog, usvojilo srednjoročni I dugoročni plan JKP Gorice, koji obuhvata prelazak 15 radnika iz sektora zelenila u JKP Medijana. Pored usvajanja planova I za ostala preduzeća, veće je izglasalo I rešenje o učešću grada u projektu kojim će... »

Problemi stanara u Gornjomatejevačkoj

Niške vesti pre 12 sati
Stanovnici Gornjomatejevačke svoje probleme izneli su redakciji Niških Vesti i dokumentovali ih slikama koje su nastale pre mesec dana, a kako kažu, situacija je danas možda još gora. „Put kojim prolazimo je blatnjav, bez noćnog osvetljenja. Velike su rupe na putu, gde jedva auto prolazi.... »

SPORTSKI VIKEND: Dok ostali treniraju, vaterpolisti i košarkašice pobeđuju!

Niške vesti pre 13 sati
Košarka Košarkaši Konstantina koji su nedavno dobili novog trenera, iskusnog internacionalca Slobodana Nikolića, poraženi su na gostovanju u okviru 14. kola Druge košarkaške lige. Nikolićev debi na klupi Konstantina završio se rezultatom 89:63 u korist užičke Slobode, lidera na tabeli... »

Nišlija pobedio u partiji najpopularnije online igre današnjice

Niške vesti pre 15 sati
Andrija objašnjava za Niške Vesti da je cilj igre ostati poslednji na mapi, nešto slično kao u serijalu filmova Hunger Games recimo. „Osvajanje partije predstavlja ogroman uspeh bilo kog igrača na svetu i stavlja Srbiju na mapu zemalja čiji su gejmeri uspeli da izađu kao pobednici u nekoj... »

Jedna od najboljih neurohiruga u zemlji posetila novi Klinički centar

Niške vesti pre 15 sati
Osim toga, kao predsednica Komisije za uvođenje novih zdravstvenih tehnologija pri Ministarstvu zdravlja, gošća niškog Kliničkog centra obećala je pomoć u tom smislu, ali kada je reč o nabavci još nove opreme, te će Klinika za neurohirugiju, zahvaljujući dobroj saradnji Uprave ove... »

BOGATE niške pijace: Kupaca „ni za lek“

Niške vesti pre 1 dan
Pijace u Nišu nikad šarenije, bogata ponuda a malo kupaca. Prodavci kažu sve je teže sastaviti kraj sa krajem. Prodavci na pijacama nezadovoljni su prodajom koja je poslednjih dana sve slabija. „Stojimo po čitav dan na ovoj hladnoći a malo toga prodamo. Do Božića je i išla prodaja nekako... »

Održan HUMANITARNI Svetosavski turnir u odbojci

Niške vesti pre 1 dan
Svetosavski turnir u odbojci za niške đake 24. put održan je u niškoj Hali „Čair“. Prikupljen novac od donacija namenjen je kupovini vozila za Specijalnu školu „Bubanj“ i za lečenje devojčice Nikoline Ranđelović, za koju se tokom turnira takođe sakupljao novac. Takmičenje... »

©2018 Netmark d.o.o.