Niške vesti » Vesti dana

http://niskevesti.rs

Niške vesti

JKP GRADSKA TOPLANA: Svi toplotni izvori startovali na vreme

Niške vesti pre 10 sati
Zbog havarije na priključnom toplovodu isporuku toplotne energije nemaju korisnici iz ulice Kneginje Ljubice 13. „Stručne ekipe JKP „Gradska toplana” su na terenu i rade na sanaciji kvara, a korisnici sa pomenute adrese mogu da očekuju ponovnu isporuku toplotne energije u toku dana“,... »

POJAVILI SE NASLEDNICI: Obustavljena prodaja “Partizana”

Niške vesti pre 10 sati
„Javili su se potencijalni naslednici Milivoja Milenkovića koji je izgradio hotel i u toku je postupak dokazivanja da oni zaista jesu naslednici. Dok nadležni sud ne reši imovinsko pravne odnose postupak prodaje “Partizana” ne može biti aktivan“, rekao je Jovanović. Prema Jovnaovićevim... »

Skupština izabrala članove Upravnih i Nadzornih odbora gradskih ustanova

Niške vesti pre 4 sata
Odbornici opozicije glasali su protiv kandidata koje je predložio Odbor za imenovanje, a uz obrazloženje da je članstvo u Upravnim i Nadzornim odborima ustanova prvobitnim dogovorom sa vladajućom koalicijom bilo dato opoziciji. Šef odborničke grupe „Niška inicijativa“ Srdjan Nonić rekao... »

Nikola Jović šampion regiona, Stefan Skobelev najbolji u Beogradu

Niške vesti pre 5 sati
„Vredno sam radio tokom cele godine i ovo je samo potvrda tog rada i prethodnih rezultata. Super je da kao najbolji u regionu uđem u finiš ove godine“, istakao je Nikola Jović prilikom dodele priznanja i pehara. Pored Nikole, teniseri i teniserke Teniske akademije Živković su u poslednjih... »

AMBASADA SAD-A POMOGLA OPREMENJE DEČIJE HEMATO-ONKOLOŠKE KLINIKE U NIŠU: Najmoderniji aparat za najmlađe pacijente

Niške vesti pre 6 sati
Vrednost ovog aparata je nešto više od 3 miliona dinara, a ugovor o primopredaji aparata svečano su danas potpisali američki ambasador u Srbiji Kajl Skat, predsednica NURDOR-a Joland Korora i direktor Kliničkog centra u Nišu profesor dr Zoran Radovanović. Potpisivanju ugovora prisustvovali su... »

Urnebesna komedija „The Party“ ponovo u Nišu!

Niške vesti pre 7 sati
Predstava „THE PARTY“ (po motivima komada “Pidžama za šestoro“) je urnebesna komedija situacije koja nikoga ne može ostaviti ravnodušnim. Radnja se odvija u jednom srpskom gradiću, u porodičnom domu zanimljivog bračnog para, Dragana i Ane. Zabuna, prevara, zataškivanja, podmićivanja... »

Američki ambasador u Nišu razgovarao sa gradonačelnikom Darkom Bulatovićem

Niške vesti pre 7 sati
Na sastanku je konstatovana dobra dosadašnja saradnja lokalne samouprave i Ambasade Sjedinjenih država, posebno na polju razvoja civilnog sektora i proširenja privredne, kulturne i naučne saradnje. Gradonačelnik je Ambasadora Skata upoznao sa trenutnim aktivnostima u gradu, pre svega u svetlu... »

Muškarci, srećan vam praznik: DANAS JE MEĐUNARODNI DAN MUŠKARACA

Niške vesti pre 8 sati
Prvi put obeležen 1999. godine na Trinidadu i Tobagu, ovaj dan je, s popratnim zbivanjima, stekao potporu mnogih pojedinaca i udruženja u Australiji, na Karibima, u Aziji, Evropi, Africi i Ujedinjenim nacijama. Govoreći u ime Uneska, direktorka Žena i kulture mira, Ingeborg Brajnes rekla je o... »

Mladi rešavaju probleme energetske efikasnosti

Niške vesti pre 10 sati
Konkurs je otvoren do 1. februara 2019. godine, nakon čega će nacionalni žiri izabrati najbolje i nagradiće prvoplasirane radove u svim uzrasnim kategorijama, od 11 do 14 godina, od 15 do 18 godina i od 19 do 25 godina, i svim kategorijama rada. “Ove godine bavićemo se pitanjima poput... »

Kik bokseri Niša apsolutni šampioni Srbije za 2018.

Niške vesti pre 11 sati
Pored sedam zlatnih medalja, jedne srebrne i dve bronzane, kikbokseri iz Niša osvojili su i tri pehara, za najbolji klub u konkurenciji juniora, kadeta i seniora „B“ klase. U konkurenciji juniora zlatne medalje osvojili su Neda Brkić, Sandra Savatić, Natalija Gligić i Lazar Arsić, dok je... »

Krstajić: Želimo da pečatiramo prvo mesto

Beta  pre 2 sata  još 19 povezanih

„Turski tok” prebrodio Crno more

Politika  pre 12 sati  još 18 povezanih

Mihajlović: Povećanje cene putarina nije u planu

Radio 021  pre 11 sati  još 14 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.