Niške vesti » Vesti dana

http://niskevesti.rs

Niške vesti

Haskić siguran: Idemo na pobedu

Niške vesti pre 41 minuta
Niški Radnički dočekuje Partizan na Čairu u meču 32. kola Supelige Srbije, a ova utakmica drugog kola plej-ofa okarekterisana je kao derbi kola. U nedelju od 18:30 niški gradski stadion biće poprište velike borbe koja može da odluči vicešampiona Srbije za ovu sezonu, jer je Radnički... »

„Želja“ pred domaćom publikom dočekuje Novi Pazar

Niške vesti pre 2 sata
Meč je na programu u nedelju, 21. aprila, od 17.00 časova. Za Nišlije bi ovo pre svega trebalo da bude jedna dobra uvertira za možda i meč sezone, iduće srede protiv Vojvodine u Novom Sadu. „Posle poraza u Pančevu, nismo bili zajedno nedelju dana. Ja sam imao obaveze u reprezentaciji... »

Predavanje na temu „VAKCINACIJA“ u Regionalnom centru

Niške vesti pre 5 sati
„Postoji mnogo zabluda i teorija zavere, a kampanja protiv vakcinacije postala je vrlo intenzivna u čitavom svetu. Ovakvo stanje već je dovelo do ponovnog izbijanja iskorenjenih bolesti, a posebno su ugrožene grupe sa oslabljenim imunskim sistemom koje ne mogu primiti vakcine“, navode... »

ON JE I SLIKA I PESMA VLADIMIR CRNOMARKOVIĆ

Niške vesti pre 10 sati
„Slikarstvom se bavim aktivno od 1980 godine. 1979 god, završio sam Umetničku školu u Nišu i od tada do danas imao sam 20 samostalnih i više od 170 kolektivnih izložbi u zemlji i inostranstvu. Izlagao sam u Madjarskoj, Rumuniji, Japanu, Kanadi, Hrvatskoj, Sloveniji i da nenabrajam sve a u... »

Petnaesti protest „1 od 5 miliona“ u Nišu možda i poslednji u ovakvoj formi

Niške vesti pre 21 sat
Na protestu su se okupljenim građanima obratili Miodrag Stanković, predsednik gradskog odbora Demokratske stranke u Nišu i Jovan Tamburić, predsednik Sindikata penzionisanih vojnih lica. „Svi mi ovde večeras smo došli bez prisile, za razliku od onih ucenjenih koji su morali da odu u Beograd... »

Niškim košarkašima sa invaliditetom neophodna sportska kolica

Niške vesti pre 1 dan
„Sada smo došli do nekih šest kolica. To su posebna, sportska kolica, jako skupa, polovna su oko 1.500 evra, nova nisu ispod dve i po, tri hiljade evra. Fakultet sporta je preko projekta nabavio jedna kolica, dvoja kolica su bila donacije od dva bivša košarkaša, a troja kolica su od Saveza... »

Zbog ljubavi prema baletu nije mu teško da iz Bele Palanke putuje za Niš

Niške vesti pre 1 dan
Možda se nekome učini čudnim da se ovaj desetogodišnjak opredelio baš za balet dok njegovi vršnjaci pikaju loptu po fudbalskom igralištu ili uvežbavaju da ubacuju trojke, ali je on, kaže, srećan kada se nađe u sali za vežbanje. Sa puno elena se trudi da savlada sve pokrete i duboko u... »

Otvaranje biciklističke sezone uz jasnu poruku

Niške vesti pre 20 sati
Simbolično otvaranje biciklističke sezone biće organizovano u nedelju 21. aprila u organizaciji Biciklističkog kluba Naissus 018, sa Udruženjem biciklista Karavan tim i niškim Fakultetom sporta i fizičkog vaspitanja. Okupljanje učesnika je u centru grada (Trg kralja Milana) u 11:30 časova,... »

FOTO UBOD: Perači fasada privukli pažnju Nišlija

Niške vesti pre 1 dan
Šetači su se zaistavljali i gotovo bez daha posmatrali tri mladića na njihovom radnom mestu. Došli su iz Beograda da urade i u Nišu svoj deo posla koji nije ni malo lak.... »

Studentima niškog Ekonomskog fakulteta prva nagrada

Niške vesti pre 1 dan
Oni su u konkurenciji sedam timova sa ekonomskih fakulteta u Srbiji uspeli da pronađu najbolje rešenje za realan problem koji su imali kao zadatak na takmičenju. Pobednici su dobili vredne nagrade, ali svi potenciraju da je najvedniji deo nagrade praksa u nekoj od banaka jer je to šansa da svoje... »

©2019 Netmark d.o.o.