Niške vesti

Muškarac i žena „pokošeni“ na Vizantijskom Bulevaru

Niške vesti pre 16 minuta
Prema rečima očevidaca, od siline udara bračni par je odbačen nekoliko metara dalje od pešačkog prelaza, a na kolovozu je ostala lokva krvi, naočare, patika, i pijačna kolica koja su vukli vraćajući se očigledno iz nabavke. Vozilo, za čijim… »

Dejan Cicmilović: Put posut daskama koje život znače

Niške vesti pre 22 minuta
Pedagogijom se bavi od 2005. godine kao asistent na predmetima scenski govor i tehnika glasa na dramskom odseku pri Fakultetu umetnosti u Nišu IUNP, a 2009. godine je počeo da predaje glumu u zvanju docenta na Fakultetu umetnosti u Kosovskoj Mitrovici… »

Predstava HOLIVUDSKI SAN u niškom Narodnom pozorištu (VIDEO)

Niške vesti pre 5 sati
Uloge tumače Miloš Đurović i Dušan Matejić. HOLIVUDSKI SAN izgleda ovako… Oni su statisti na snimanju holivudskog filma, a to snimanje se dešava na Kopaoniku. Boško i Mirko, siromašni i jednostavni ljudi, susreću se sa velikom filmskom… »

Nišu ima svoj spomenik jedina žena čiji se lik našao na nekoj srpskoj novčanici

Niške vesti pre 5 sati
Danas više nije tajna da je fascinacija južnim krajevima nove samostalne države kod prosvetnih radnika, inženjera, stvaralaca i umetnika bila izuzetno jaka. Zato i ne čudi što je tada već dosta poznata slikarka iz Čačka Nadežda Petrović… »

Uskoro sanacija niške deponije, prerasta u regionalnu

Niške vesti pre 6 sati
Gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski izjavila je da je država dala „zeleno svetlo“ da se niška i kragujevačka deponija završe što pre. „Mi smo ušli u eksproprijaciju zemljišta i u pripremanje dokumentacije kako bi Kinezi ušli i sanirali… »

Sigurna cena i otkup lekovitog bilja u „Zaplanjskom zasadu“

Niške vesti pre 6 sati
Prema rečima direktora zadruge „Zaplanjaski zasad“ Zorana Ilić za kilogram suvog cveta nevena dobiće 500 dinara, a za kilogram korena belog sleza 800 dinara. Ilić je dodao da novac za proizvedeno lekovito bilje zadrugari i kooperanti dobijaju 15… »

Kapitenka Naise u reprezentaciji Srbije

Niške vesti pre 9 sati
Novi selektor Srbije, Uroš Bregar, levokrilnu igračicu Naise uvrstio je u nacionalni tim kao jedinu igračicu iz domaće, Superlige Srbije. Selektor je pozvao po jednu igračicu iz Slovenije, Rusije, Nemačke i Turske, 2 iz Francuske , 4 iz Mađarske i… »

Pada broj zaraženih

Niške vesti pre 22 sata
Na bolničkom lečenju nalaze se 7.903 pacijenta, a na respiratorima je 260 osoba. U poslednja 24 časa od posledica virusa preminuo je 41 pacijent, čime je ukupan broj preminulih porastao na 5.700, a procenat smrtnosti je 0,89 odsto. Od početka… »

Jedinstveno ornitološko otkriće kod Niša. Stepski vivak prvi put zabeležen u Srbiji

Niške vesti pre 1 dan
„Imao sam sreću da obilazeći svoj omiljeni lokalitet u okolini Niša pronađem neočekivanog gosta. Među brojnim sprudnicima i vivcima koji su se užurbano hranili na vlažnim livadama pažnju mi je privukla ptica koju nisam ranije sretao, pa sam se… »

Pešak (84) teško povredjen u centru Niša

Niške vesti pre 20 sati
Vozilom je upravljao mladić star 21 godinu iz okoline Niša. Policijska uprava Niš će po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu podneti krivičnu prijavu protiv vozača „tojote“ zbog postojanja sumnje da je izvršio krivično delo teško delo… »

Niške vesti, najnovije vesti »