Niške vesti » Vesti dana

http://niskevesti.rs

Niške vesti

Brucoše čeka još 1.598 indeksa

Niške vesti pre 16 sati
Za ova mesta se prijavilo 4.222 studenta, a na fakaultetima Univerziteta u Nišu upisalo se, u prvom upisnom roku, 3.425 studenata, od toga je na budžetu 2.920 i na samofinansiranju 711 brucoša. Prema podacima Univerziteta u Nišu, za drugi, septembarski upisni rok, ostalo 1.598 mesta, 436... »

NAJEZDA STRŠLJENOVA NA JUGU SRBIJE: Ujed može biti fatalan!

Niške vesti pre 16 sati
Prema njihovim rečima dnevno im se zbog ujeda stršljena jave do tri pacijenta, ali je to uobičajan broj za ovo doba godine. I pored toga, lekari upozoravaju građane da izbegavaju mesta na kojima se mogu naći ovi insekti. “Pojava stršljena je pojačana je u julu i avgustu jer je to vreme kada... »

Uprava Radničkog smenila sportskog direktora Jovanovića

Niške vesti pre 10 sati
Uprava niškog superligaša saopštila je danas putem zvanične internet prezentacije da je dosadašnji sportski direktor Marko Jovanović smenjen, a da će javnost o imenovanju novog direktora javnost biti uskoro obaveštena, nakon razmatranja kandidata na sednici Upravnog odbora. Iz kluba još... »

Kad je teško-Bingo: OKK Konstantin počinje novu sezonu u Drugoj ligi

Niške vesti pre 7 sati
Vladimir Veličković i Nemanja Gudžić ponovo su u klubu, a sa njima treniraju još neki igrači koji su sa Konstantinom postizali velike uspehe, kao što su Tasić, Vitković, Đorđević… „Ima tu par momaka poniklih u Nišu, koji su igrali za druge klubove kao što su Filipović, Crnić,... »

Darko Bulatović posetio meštane Hvarske ulice u Donjem Komrenu

Niške vesti pre 10 sati
“Nakon što su građani sami pokrenuli inicijativu za rešavanje problema i prikupili neophodne potpise, Grad je uspeo da reši problem kanalizacione i vodovode mreže u nekoliko prilaza, predstoji nam rešavanje problema u ulici 45.Divizije. Na dobrom smo putu da meštanima konačno rešimo... »

Treći festival zanatskog piva u Nišu

Niške vesti pre 11 sati
Za sve ljubitelje piva stiže lepa vest. Po treći put u Nišu predstaviće se najuspešnije srpske craft pivare. Festival se održava 24. i 25. avgusta u dvorištu Banovine. „Pozivamo vas da dođete i uživate u dobrim pivskim ukusima i dobroj klopi. Dođite da se družimo i nazdravljamo!“... »

Hotel „Palas“ Niš, restoran „Beograd“ i hotel „Union“

Niške vesti pre 11 sati
Hotel „Palas“ Niš je jedan od prvih ugostiteljskih objekata na Trgu oslobođenja posle 1878. godine. Najpre je tu bila spratna gostionica, koju je podigao kafedžija Proka Živković, a poznata od 1888. godine kao Prokina kafana. Po završetku Prvog svetskog rata, Prokin sin Aleksa izgradio je... »

„Ćurdić“ od 1. septembra preuzima tri linije Direkcije

Niške vesti pre 14 sati
Javni tender je završen i Komisija je posle stručne ocene ponuda predložila beogradskog prevoznika „Ćurdić“. Na tenderu su se javila tri prevoznika, „Niš ekspres“, „Ariva“ iz Požarevca i „Ćurdić“. Cena koju je ponudio beogradski prevoznik bila je znatno niža od cene Niš... »

Još jedno pojačanje u Radničkom

Niške vesti pre 14 sati
23-godišnji vezista visok je 182 centimetra, najbolje se snalazi na poziciji ofanzivnog veznog, a na Čair stiže iz Slovana iz Bratislave, za koji je prošle sezone nastupio na šest utakmica. Karijeru je počeo u beogradskom Radu, a igrao je i za Teleoptik, Partizan i Sinđelić iz Beograda.... »

„Dijalog“ u galeriji NKC-a

Niške vesti pre 16 sati
Izložbu će otvoriti Katarina Đorđević profesor Fakulteta umetnosti Univerziteta u Nišu. Umetnici Željan Pavić i Katarina Novaković, neminovno, u antropološkom i logičkom smislu, unose svoje osobenosti u interakciju, a vizuelno pitanje – odgovor – diskusija se odvijaju u okviru otklona... »

©2018 Netmark d.o.o.