Niške vesti

Plate Nišlija koji žive na teritoriji opštine Medijana premašile 70.000 dinara

Niške vesti pre 32 minuta
Zvanični statistika pokazuje da su žitelji najveće niške opštine u proseku u avugustu zaradili 70.198 dinara, što je najviše na jugu Srbije. Prosek grada Niša bio je 61.799 dinara, Pirota 63.738 dinara, Prokuplja 54.109 dinara, Vranja 53.509… »

Kinezima pomoć države za fabriku u Nišu

Niške vesti pre 26 minuta
Dodela građevinskog zemljišta bez naknade je podrška izgradnji fabrike automobilske rasvete koja će biti na površini od 29.820 kvadratnih metara. Predviđeno je da ulaganje bude 60 miliona evra uz zapošljavanje 1.000 novozaposlenih radnika u prvih… »

Profesor Boban Stojanović: Inflacija duplo veća od ciljane

Niške vesti pre 20 minuta
Prema njegovim rečima, inflacija je po zvaničnim podacima već 6,5 procenata godišnje, ali, dodao je, svi u prodavnicama vide da je poskupljenje još veće. „Postoje i inflaciona očekivanja, mada Narodna banka kaže da ne postoje, ali svako ko sada… »

HUMANOST NA DELU: Niški „dostavljači“ pokrenuli humanitarnu akciju za Banku dobročinstva

Niške vesti pre 26 minuta
Paunović je inače i ljubitelj biciklizma što se može videti na njegovom You Tube kanalu gde objavljuju vlogove vezane za biciklizam. Kaže da je na ideju da pokrene ovu akciju došao tako što je ispod nekog videa bio ispisan komentar “ Zašto ne bi… »

JKP „Parking servis“ – Niš: Radovi na javnom osvetljenju

Niške vesti pre 1 sat
Pored navedenog predviđeni su i radovi na obeležavanju horizontalne saobraćajne signalizacije na Bulevaru Svetog cara Кonstantina. Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti… »

Literarni i likovni konkurs za učenike osnovnih i srednjih škola

Niške vesti pre 44 minuta
Teme ovogodišnjeg konkursa odabrane su iz dela književnika Branka Stevanovića. Tema literarnog konkursa je: „КAD SE PAMET SA GOVOROM DRUŽI“, dok je tema likovnog konkursa „NAGLAVAČКE“. Broj radova koje jedan učesnik može poslati nije… »

Besplatni ultrazvučni pregledi za žene u Svetosavskom parku

Niške vesti pre 39 minuta
„Pokretni autobus opremljen ultrazvučnim aparatom i neophodnom opremom za kompletan dijagnostički pregled biće lociran pored bine u Svetosavskom parku, u vremenu od 12 do 18 sati. Preglede će pratiti stručni tim lekara, a preporučuju se ženama do… »

Moskovski sinodalni hor nastupa u Nišu

Niške vesti pre 24 sata
Čuveni ruski hor je već nastupao u Nišu na festivalu „Muzički edikt“ 2019. godine. Te godine, zajedničkim nastupom Moskovskog sinodalnog hora, Hora i orkestra Radio televizije Srbije, Hora „Coro normalista“ iz Meksika i Niške… »

Filozofski fakultet u Nišu obeležio 50 godina postojanja

Niške vesti pre 17 sati
Svečanoj akademiji prisustvovao je i Ministar Branko Ružić. Prema dekanicinim rečima, nastava je u zavisnosti od grupe departmana. Neki departamni, posebno oni mali, kaže Jovanović, gde postoji izrazita želja profesora i studenata koji su… »

Otvoren konkurs za devetu generaciju mladih ambasadora

Niške vesti pre 22 sata
Poziv je otvoren za one koje zanimaju kreativne industrije, žele da zavire u svet inovacija, vide sebe u preduzetništvu sa društvenim impaktom i veruju u kulturu prilagođenu mladima, kažu Mladi ambasadori. „Kroz jednogodišnji program radićemo na… »

Niške vesti, najnovije vesti »