Niške vesti

Pucnjava u podrumu tržnog centra u Nišu, jedna osoba povređena

Niške vesti pre 20 sati
„Dobili smo prijavu da je došlo do pucnjave u podrumu jednog tržnog centra u centru grada. Jedno lice je zadobilo teže povrede. Policija intenzivno traga za učiniocem i na rasvetljavanju svih činjenica i okolnosti“, kazali su Niškim Vestima u PU… »

Poklon vožnja za osobe sa invaliditetom na Gold gondoli

Niške vesti pre 15 sati
Vodeći se principom društvene odgovornosti, još tokom izgradnje, Zlatiborska gondola imala je u vidu potrebe osoba sa fizičkim ograničenjima, tako je i pristupila realizaciji rešenja, kako bi sve kategorije putnika ravnopravno mogle da uživaju u… »

Konkurs za književnu nagradu „Branko Miljković“

Niške vesti pre 20 sati
U konkurenciju za ovu uglednu nagradu ulaze sva prva izdanja knjiga poezije objavljenih na srpskom jeziku tokom 2022. godine. Neće se uzimati u obzir ponovljena izdanja, izdanja objavljena ranijih godina, izbori iz poezije, antologije i slično… »

Obeležen Međunarodni dan osoba sa invaliditetom

Niške vesti pre 15 sati
„Činjenica je da osobe sa invaliditetom imaju jako veliki broj problema, posebno kada su u pitanju barijere, nedostupnosti institucija, zapošljavanje, obrazovanje, ali i da smo u protekle dve godine dosta toga učinili. Prvi put sva Udruženja osoba… »

Nišlije najavile na keju protest „Vi sečete, mi sadimo!“

Niške vesti pre 15 sati
Građani okupljeni u neformalnoj grupi „Sačuvajmo kej“ pozvali su Nišlije da na protest ponesu crteže i slike na temu „Moj kej je okeeej“ kako bi organizovali izložbu na mestu gde Elektromreža Srbije namerava da poseče stabla zbog izgradnje… »

Ove mašine mogu baš sve! Probajte da im odolite… Karcher Centar Keller

Niške vesti pre 14 sati
Kraj je godine…svi ćemo iz života počistiti obaveze, ormare, kuće i stanove jer želimo da u Novoj godini krene sve iznova i bolje. Počnite od prostora gde provodite najviše vremena, da, to je Vaše radno mesto, Vaša firma i njoj treba udahnuti… »

Objavljene nove poreske osnovice i nove granice poreskih zona

Niške vesti pre 15 sati
Odlukom Skupštine grada izmenenje su i zone za plaćanje poreza i dosadašnja druga zona je pripojena prvoj, a spisak zona sa novim granicama danas je takodje objavljen na gradskom sajtu. Prema najnovijoj odluci gradske Skupštine osnovica za obračun… »

Mladića ranio maskirani muškarac, policija traga za napadačem

Niške vesti pre 16 sati
Policija radi na uzimanju video zapisa sa brojnih kamera koje bi trebale da pomognu identifikaciji izvršioca. M.M. napadnut je nešto pre ponoći, a za sada nepoznato lice ranilo ga je iz vatrenog oružja u noge. U okviru istrage ovog slučaja biće… »

Otvoren VIVA filmski festival, film „To je Toma“, producenta Olivera Paunovića iz Niša oduševio Sarajlije (VIDEO)

Niške vesti pre 17 sati
Prepuna sala Kinoteke na projekciji filma „To je Toma“ i zadvoljstvo producenta filma Olivera Paunovića što je baš njegov film otvorio ovogodišnje osmo izdanje VIVA filmskog festivala. Mnogobrojne novinarske ekipe, filmski i TV radnici, kao i… »

MEGA TRGOVINA 018: Vikend akcija

Niške vesti pre 17 sati
U marketima Mega Trgovine u Nišu, Svrljigu i Knjaževcu čeka vas preko stotinu artikala na sniženju. Veliki izbor osnovnih namirnica, alkoholnih i bezalkoholnih pića i kućne hemije. Posetite najbližu Mega Trgovinu, uverite se u povoljne cene i… »

Niške vesti, najnovije vesti »