Niške vesti

Novak Radulović odličan protiv Rusa

Niške vesti pre 16 sati
Novak u jednom od najjačih mečeva u K1, protiv Dagestanca, inače šampiona Rusije i Evropskog šampiona, pokazao još jednom da je u samom svetskom vrhu, gde je u tri runde, po mišljenju mnogih bio bolji u 1. i 3. rundi, izgubivši samo 2. rundu, ali… »

Kik boks spektakl u Nišu!

Niške vesti pre 18 sati
„Ovaj turnir ima dugu tradiciju. Održava se još od 1993. godine, a sada imamo tu čast da se po prvi put održava i u Nišu. Na turniru učestvuju najbolji borci, tako da Nišlije mogu pogledati mečeve svetskih i evropksih prvaka, a nastupiće i… »

“Nebeske heroine sveta” jedina enciklopedija na svetu o ženama pilotima

Niške vesti pre 19 sati
Promocija knjige održana je u Domu vojske u Nišu uz prisustvo predstavnika grada, gradskih institucija, Vojske Srbije, Rusko-srpskog humanitarnog centra, brojnih ustanova i udruženja građana. Kroz priču o razvoju vazduhoplovnih tehnika i tehnologija… »

Načelnica Nišavskog okruga „na pragu“ građana

Niške vesti pre 20 sati
„Stići ćemo i u najudaljenija mesta Okruga i razgovaraćemo sa ljudima koji imaju šta da pitaju, da iznesu svoje probleme i predloge“, kazala je Sotirovski, najvaljujući planove za iduću godinu. „Primetili smo da nam u okviru akcije susreta sa… »

Sanirana havarija na magistralom toplovodu „Krivi vir“

Niške vesti pre 1 dan
Zbog hitne i neodložne sanacije kvara na magistralnom delu toplovoda, na grejnom području toplane „Jug“, prekinuta je isporuka toplotne energije korisnicima na adresama: Кatićeva, Dositeja Obradovića, Jug Bogdanova 35a, Кraljevića Marka 5 i 8 i… »

JKP Naissus: Kvarovi i radovi na vodovodnoj mreži

Niške vesti pre 1 dan
Ulica Vojvode Putnika bb Nastavak radova od prethodnog dana u ulici Vojvode Putnika bb, kod starog mlina. Zbog oštećenja na vodovodnoj biće u prekidu snabdevanje vodom do 15 sati u Minovom naselju i delu naselja Ledena stena. Naselje Mramorsko brdo… »

Mladim i uspešnim ljudima je potrebna podrška

Niške vesti pre 1 dan
“Prvi put sam u Nišu, ali došao sam da se predstavim mladim ljudima, da im kažem da nastave da se trude, da ne prestanu da rade i da sutra postanu najbolja verzija sebe”, kaže Aleksa Lukić, student FON-a. “Generalno postoji određeni napredak i… »

“Bi(g) bang – od Velikog praska do Nobelove nagrade za 2019. godinu”

Niške vesti pre 1 dan
Predavač će biti dr Milan Milošević, docent na Departmanu za fiziku Prirodno-matematičkog fakulteta u Nišu. “Na predavanju će biti dat kratak pregled teorijskih i eksperimentalnih dostignuća fizike i astronomije u težnji ljudske vrste da… »

U TOKU JE BOŽIĆNI POST: Nekoliko predloga za posna jela

Niške vesti pre 1 dan
Duhovna strana posta ogleda se u uzdržavanju od zlih misli kao i od bilo kakvog sagrešenja. Telesna strana podrazumeva promenu načina ishrane i potpuno izbegavanje odredjene vrste hrane. U pravoslavlju hrana ima i duhovnu stranu jer se veruje da se… »

Budžet grada naredne godine veći za 500 miliona dinara

Niške vesti pre 1 dan
Sekretar Sekretarijata za finansije Danijela Spasović izjavila je da će sa najviše para u narednoj godini raspolagati tri gradska sekretarijata – Sekretarijat za investicije, Sekretarijat za komunalne delatnosti i Sekretarijat za obrazovanje… »

Niške vesti, najnovije vesti »