Niške vesti

Bokserski spektakl u Nišu

Niške vesti pre 1 dan
Publika i ljubitelji ovog sporta imaće priliku da prisustvuju mečevima naših najboljih boksera u olimpijskom i profesionalnom boksu koji će nastupiti u ovoj spektakularnoj manifestaciji, poručuju organizatori. Oni dodaju da se zainteresovani bokseri… »

JKP Naissus: Radovi i prekidi vodosnabdevanja

Niške vesti pre 2 dana
Naselje Gornja Vrežina, Vikend naselje i u delu oko crkve. Voda na ulici, potrebno je raskopavanje. Zbog radova na popravci kvarova na vodovodnoj mreži u prekidu je vodosnabdevanje do 15 sati za korisnike u Vikend naselju i delu Gornje Vrežine oko… »

Radnički gostuje u Lučanima: Krunić traži „više energije“ na terenu

Niške vesti pre 2 dana
Niški Radnički gostuje ekipi Mladosti u susretu petog kola Superlige Srbije koji se igra u subotu od 20 sati u Lučanima. „Nismo bili ubedljivi u dva poslednja meča, ali smo i pored toga osvojili šest bodova, što je jako bitno. Da bi ostvarili cilj… »

Direkcija za izgradnju: Potrudićemo se da u što kraćem roku rešimo problem mosta u Jelašničkoj klisuri

Niške vesti pre 2 dana
Iz Direkcije za izgradnju grada istakli su da, u saradnji sa Gradom, rade na tome da nađu sa koje će se pozicije to raditi. „Nije to klasična sanacija i popunjavanje rupa. Gledaćemo da što pre, iz nekog ugovora, nađemo mogućnost da se to reši… »

Zbog građevinskih radova izmena režima saobraćaja u ulicama Zetska i Vojislava Ilića

Niške vesti pre 2 dana
Zbog građevinskih radova na stambeno-poslovnom objektu koji se izvode 16. 17. avgusta 2019. godine, Gradska uprava Grada Niša – Sekretarijat za komunalne delatnosti, energetiku i saobraćaj, donela je rešenje za postavljanje privremene saobraćajne… »

Opozicija bojkotovala još jednu sednicu gradske skupštine

Niške vesti pre 2 dana
Gradonačelnik Niša Darko Bulatović kazao je da je takva odluka opozicije nije dobra za građane i da on ne želi da komentariše izajve onih koji ne učestvuju u radu skupštine. „Mi trebamo da radimo zajedno u interesu građana. Kritike koje su… »

Počeli “Dani bureka”

Niške vesti pre 2 dana
Prve večeri je burek služen besplatno posetiocima manifesatcije, a tako će biti i drugog dana kada se bude delio burek sa čvarcima, a njegovi majstori obećavaju da će biti dva metra u prečniku. Buregdžijada ove godine okuplja 7 pekara iz Niša i… »

Niš sa još 210 gradova u borbi protiv klimatskih promena

Niške vesti pre 2 dana
Njihovi zahtevi uključuju: razvijanje pravedne i inkluzivne evropske dugoročne klimatske strategije koja će pojačati otpornost na klimatske promene i obezbediti da se nivoi emisije štetnih gasova više nego prepolove do 2030. godine u odnosu na… »

Niš – Malta 23. avio-linija koja saobraća sa Aerodroma „Konstantin Veliki“

Niške vesti pre 2 dana
“Leteće se dva puta nedeljno, ponedeljkom i petkom u večernjim satima. Avion sa Malte u Niš dolazi u 19, a iz Niša leti u 19,25 sati. Cena karte se može naći na zvaničnom sajtu “Rajanera” i zavisi u kom trenutku se kupuje i za koje datume”… »

Predloženo drastično umanjenje naknada za oglašavanje

Niške vesti pre 2 dana
Na konferenciji za novinare istaknuto je da će, prema predlogu, naknada za reklamne nalepnice sa unutrašnje spoljašnje i strane poslovnog objekta, za displeje i svetleće natpise, samo sa unutrašnje strane, biti ukinuta, dok će cena oglašavanja… »

Niške vesti, najnovije vesti »