Njuz.net » Vesti dana

http://www.njuz.net

Njuz.net

Dečak u igraonici proslavio ispraćaj u vojni kamp

Njuz.net pre 1 sat
BEOGRAD, 17. avgust 2018, (Njuz) – Sedmogodišnji Danilo Bojanić iz Beograda proslavio je juče ispraćaj u vojni kamp u igraonici “Maštaonica“ na Voždovcu. Danilo je rekao da je jako uzbuđen zbog odlaska u kamp i da jedva čeka da oduži svoj dug prema državi. – Sjajno sam se proveo... »

Švajcarska banka sa tri prsta na 200 franaka izrazila solidarnost sa Srbima koji otplaćuju kredit u „švajcarcima“

Njuz.net pre 5 sati
Tri prsta simbolizuju i tri prepreke koje srpski klijenti moraju da preskoče CIRIH, 17. avgust 2018, (Njuz) – Švajcarska nacionalna banka pustila je u opticaj novu novčanicu od 200 franaka na kojoj je kao glavni motiv prikazana ruka sa raširena tri prsta, čime je želela da izrazi solidarnost... »

Sve više dece se igra komunalnih policajaca i prodavaca lubenica

Njuz.net pre 5 sati
Slabija deca biraju se da budu prodavci lubenica BEOGRAD, 17. avgust 2018, (Njuz) – Kada su dečije igre u pitanju, širom Srbije zavladao je novi trend, saznaje Njuz. Sve veći broj dece, starosti između pet i deset godina, ovog leta vreme provodi u igri koja se naziva “komunalni policajci i... »

Vučić: Moraćemo da uvozimo penzionere

Njuz.net pre 2 dana
Penzioneri su suština napretka naše ekonomije BEOGRAD, 15. avgust 2018, (Njuz) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da će Srbija zbog svoje ekonomske politike uskoro morati da uvozi penzionere svih profila. U obraćanju novinarima Vučić je istakao da Srbiji zbog privrednog... »

Vučić postao donor srca Srbije

Njuz.net pre 3 dana
Predsednik je poželeo da srce Srbije pokloni nekom kome će biti potrebnije BEOGRAD, 14. avgust 2018, (Njuz) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odlučio je da donira srce Srbije, javljaju domaći mediji. Vučič kaže kako se na ovaj potez odlučio jer je osetio kako mu srce Srbije više nije... »

Beba kao prve reči izgovorila “Ćao svima, dobro došli na moj JuTjub kanal”

Njuz.net pre 4 dana
BEOGRAD, 13. avgust 2018, (Njuz) – Dvanaestomesečna beba Lara obradovala je, ali i zaprepastila svoje roditelje kada je, kao svoje prve reči, izgovorila: “Ćao svima, dobro došli na moj JuTjub kanal!“. Ova beba je svoju prvu rečenicu rekla dok su oko njenog kreveca bile okupljene bake,... »

Grad Niš poklanja Južne vesti državi

Njuz.net pre 6 dana
Južne vesti na preporuku Poreske uprave prelaze u vlasništvo države NIŠ, 10. avgust 2018, (Njuz) – Grad Niš odlučio je da ustupi portal Južne vesti Republici Srbiji, bez naknade, saznaje Njuz. Sve odluke vezane za ovaj portal ubuduće će se donositi u Beogradu, a Gradsko veće smatra da je... »

Marko Đurić uzeo paket za mobilni telefon sa hiljadu minuta Vučića mesečno

Njuz.net pre 6 dana
BEOGRAD, 10. avgust 2018, (Njuz) – Marko Đurić, direktor Kancelarije za KiM, izjavio je danas da je kod mobilnog operatera za svoj telefon uzeo paket u okviru kog na raspolaganju ima hiljadu minuta Vučića mesečno. On je tom prilikom istakao da je presrećan zbog činjenice da je konačno... »

Kod komšinice Popović sa četvrtog sprata pronađeni tračevi za masovno uništenje

Njuz.net pre 8 dana
Komšije su sumnjale da komšinica Popović raspolaže opasnim tračevimaFOTO: Pixabay BEOGRAD, 9. avgust 2018, (Njuz) – Policija je kasno sinoć privela komšinicu Popović sa četvrtog sprata nakon što je, prilikom upada u njen stan pronašla tračeve za masovno uništenje. Prema izvorima sa... »

Vlada Srbije raspisala nagradni konkurs za rešenje kosovskog problema

Njuz.net pre 8 dana
Rešenje treba da bude originalno odnosno da do sada nije korišćeno BEOGRAD, 9. avgust 2018, (Njuz) – Vlada Republike Srbije raspisala je nagradni konkurs za najbolje rešenje kosovskog problema, koji će trajati od 10. avgusta do kraja septembra. U konkursu koji je objavljen u više dnevnih... »

Stefanović: Zatvoren vojni kamp za decu na Zlatiboru

Beta  pre 5 sati  još 18 povezanih

Izbori za nacionalne savete nacionalnih manjina 4. novembra

RTV  pre 30 minuta  još 16 povezanih

Trampova vojna parada odložena „do 2019.“

BBC News  pre 6 sati  još 16 povezanih

Od danas podela Dina kartica građanima

Radio 021  pre 9 sati  još 12 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.