Njuz.net » Vesti dana

http://www.njuz.net

Njuz.net

Aleksandar Vučić tvrdi da nikada nije bio Aleksandar Vučić

Njuz.net pre 2 dana
BEOGRAD/ ZAGREB, 15. februar 2018, (Njuz) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić porekao je da je ikada bio Aleksandar Vučić, za šta su ga prethodnih nedelja optuživali hrvatski mediji. Pored navoda da će Hrvatsku posetiti Aleksandar Vučić, tamošnji mediji su navodili da je četnik, da je... »

Devojka zatrudnela dok je čitala slogane za povećanje nataliteta

Njuz.net pre 3 dana
Devojka momentalno osetila mučninu dok je čitala slogane BEOGRAD, 14. februar 2018, (Njuz) – Dvadesetdvogodišnja Marina Prostran iz Zemuni zatrudnela je dok je jutros čitala vest o sloganima koji bi trebali da podstaknu rađanje u Srbiji. Ona kaže da je već nakon čitanja prvog slogana... »

Istraživanje: Najveći broj Srba bi voleo da živi u predizbornom spotu

Njuz.net pre 4 dana
Svi stanovnici predizbornih spotova imaju stan i posao SRBIJA, 13. februar 2018, (Njuz) – Sudeći po istraživanju Instituta za migracije i marketing iz Sremske Kamenice, za većinu građana Srbije, predizborni spotovi su najpoželjnije mesto za život. Rezultati dobijeni tokom opsežnog... »

Ruši se centar grada kako bi tu mogao da se gradi metro

Njuz.net pre 9 dana
Počelo rušenje objekata u gusto naseljenim delovima grada STARI GRAD, 9. februar 2018, (Njuz) – Gradska vlast počela je sa rušenjem nekoliko blokova u centru Beograda kako bi se omogućila gradnja metroa. Nakon izjave gradonačelnika Siniše Malog da se nigde u svetu metro ne gradi u gusto... »

Gazda Jezda upozorio građane da su bitkoini prevara

Njuz.net pre 8 dana
Bitkoini su opasniji od piramidalne štednje, smatra Vasiljević BEOGRAD, 9. februar 2018, (2018) – Jezdimir Vasiljević, poznatiji kao Gazda Jezda, upozorio je građane da ne trguju bitkoinima i ostalim virtuelnim valutama jer je, prema njegovoj oceni, u pitanju lukavo osmišljena prevara.... »

Čovek svoj siguran glas ponudio na Limundu

Njuz.net pre 10 dana
BEOGRAD, 7. februar 2017, (Njuz) – Beograđanin Jovan Andrić ponudio je preko Limunda na prodaju svoj siguran glas za beogradske izbore koji se održavaju 4. marta. Početna cena je 10 dinara, a aukcija traje do 1. marta u 23.59 – minut pre početka predizborne tišine. “Glas je siguran.... »

Razjarena rulja pokušala da linčuje mirne naciste dok su dostojanstveno slavili ubijanje Jevreja, Roma i Srba

Njuz.net pre 12 dana
Fašisti šokirani odsustvom tolerancije građana BEOGRAD, 5 februar 2018, (Njuz) – Grupa razularenih građana pokušala je da silom spreči miran skup neonacista koji su juče, u centru Beograda, na dostojanstven način odavali poštu ljudima koji su učestvovali u ubijanju Jevreja, Roma i Srba.... »

Član SNS otvorio psihološko savetovalište za nesigurne glasove

Njuz.net pre 13 dana
Oboleli osećaju nesigurnost u rezultate SNS-a i smanjenje samopouzdanja u borbi protiv opozicije BEOGRAD, 4. februar 2018, (Njuz) – Momčilo Paunović, član opštinskog odbora Srpske napredne stranke sa Palilule otvorio je savetovalište za sve nesigurne glasove, javlja naš reporter iz centra... »

Antivakser otvorio kliniku za antivakcinisanje

Njuz.net pre 14 dana
BEOGRAD, 3. februar 2018, (Njuz) – Slavko Mudrić, istaknuti protivnik vakcinisanja, otvorio je prvu kliniku za antivakcinisanje u Srbiji. Kako je rekao, u ovoj klinici svi građani će moći da dovedu svoje dete i da ga nevakcinišu. – Mi jednostavno moramo da zaštitimo ljude od te pošasti... »

Dobio kaznu za parkiranje dok je stajao zaglavljen u špicu na Slaviji

Njuz.net pre 16 dana
BEOGRAD, 1. februar 2018, (Njuz) – Milorad Ocokoljić (44), ekonomista sa Voždovca, dobio je kaznu za parkiranje nakon što je više od sat vremena stajao u špicu na Slaviji. Mitrović kaže da nije bio informisan da je parking zona proširena tako da obuhvati i kolovoz u kružnom toku oko... »

©2018 Netmark d.o.o.