Njuz.net

ŠTA POZNATI TVITUJU O PROTESTIMA

Njuz.net pre 3 dana
#protesti Aleksandar Vučić @AlekVeliki Pitao sam Makrona ko ima zlatne kljuceve od njegovih tajnih odaja i kuda je poš'o sa tim ne baš tako tamnim očima. Milutin Jeličić Jutka @jutkaaaammmm Ljudi su se digli na ustanak zbog nepravde koja mi je… »

Jutka osuđen na tri SMS-a dnevno

Njuz.net pre 4 dana
BRUS, 10. jul 2020, (Njuz) – Milutin Jeličić Jutka, doskorašnji predsednik opštine Brus, prvostepeno je osuđen na slanje do tri SMS-a dnevno, saopšteno je danas u Osnovnom sudu u Kruševcu. Ovaj slučaj privukao je veliku pažnju javnosti pošto… »

Nestorović: Sada je pravo vreme da svi umremo od korone

Njuz.net pre 8 dana
Nestorović kaže da se umiranje leti lakše podnosi BEOGRAD, 7. jul 2020, (Njuz) – Član Kriznog štaba za suzbijanje epidemije, dr Branimir Nestorović, izjavio je danas da je sada pravo vreme da svi umremo od korona virusa. On je istakao da bi bilo… »

Sopot zatvorio granicu za srpske turiste

Njuz.net pre 8 dana
SOPOT, 6. jul 2020, (Njuz) – Opština Sopot zatvorila je od jutros u 6 časova svoje granice za srpske turiste, potvrdio je za Njuz predsednik ove opštine Živorad Milosavljević. On je saopštio da će zabrana ulaska trajati do 15. jula i da može da… »

Građani studentima predali listu zahteva za koje moraju da se bore na ulici

Njuz.net pre 11 dana
Studenti čekaju da im građani ispostave zahteveFOTO: Screenshot NOVA S BEOGRAD, 4. jul 2020, (Njuz) – Studenti koji su protestovali u Beogradu zbog najave zatvaranja studentskih domova dobili su veliku podršku građana, ali i spisak zahteva za koje… »

Vlast dozvolila građanima da protestuju od kuće

Njuz.net pre 12 dana
BEOGRAD, 3. jul 2020, (Njuz) – Na preporuku struke, a u sklopu novih mera u borbi protiv širenja zarazne bolesti COVID-19, gostujući na RTS, predsednik Vučić predstavio je građanima način na koji smeju da protestuju. – Ja sam bio za potpunu… »

Vučić: Proslava na kojoj su zaraženi Gojković, Vulin i Đurić posledica je neodgovornog glasanja građana

Njuz.net pre 15 dana
BEOGRAD, 30. jun 2020, (Njuz) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas da je proslava nakon koje je utvrđeno da su Maja Gojković, Aleksandar Vulin i Marko Đurić pozitivni na korona virus posledica neodgovornog glasanja građana… »

SNS osvojio dve trećine mesta u Covid ambulantama

Njuz.net pre 15 dana
Još nisu poznata imena svih kandidata za budući sastav u Covid ambulantama CELA SRBIJA, 29. jun 2020, (Njuz) – Srpska napredna stranka i njeni koalicioni partneri ostvarili su veliki uspeh osvojivši dve trećine mesta u Covid ambulantama, saopštila… »

Stručnjaci smatraju da će Konov kredibilitet drastično oslabiti do septembra

Njuz.net pre 17 dana
FOTO: Beoinfo BEOGRAD, 28. jun 2020, (Njuz) – Kredibilitet doktora Predraga Kona najverovatnije će drastično oslabiti tokom leta, jer mu letnji uslovi ne pogoduju, ocenjuju stručnjaci. Iako je u pitanju relativno nova pojava i još nije poznato kako… »

Korona dobila srpsko državljanstvo

Njuz.net pre 19 dana
FOTO: korona prezadovoljna prijemom u Srbiji CELA SRBIJA, 26. jun 2020, (Njuz) – Vlada Srbije usvojila je danas odluku kojom se koroni dodeljuje srpsko državljanstvo. Ova odluka je, po hitnom postupku, objavljena u Službenom glasniku i već je stupila… »