Njuz.net

Šta poznati tvituju o smeni Nebojše Stefanovića

Njuz.net pre 2 dana
#smena_stefanovića Prof dr Mića Jovanović @MegaMića Meni je uvek bila sumnjiva ta njegova diploma iz Sava centra Goran Vesić @ja_volim_Beograd_i_Beograd_voli_mene Samo neka ide redom, prvo glavni, pa tek onda, eventualno, zamenici Vladimir… »

Izlaznost na izborima za smenu Nebojše Stefanovića u SNS-u veća od 90 odsto

Njuz.net pre 2 dana
BEOGRAD, 14. maj 2021, (Njuz) – Izlaznost na izborima za smenu ministra odbrane Nebojše Stefanovića, koji se trenutno održavaju u Srpskoj naprednoj stranci, veća je od 90 odsto, pokazuju preliminarni podaci. Izlaznost je u mnogim opštinskim… »

Šta poznati tvituju o ujedinjenju SNS i Šapića

Njuz.net pre 6 dana
TVITOVI POZNATIH Goran Vesić @Glavni_u_gradu Mislim da ne treba da prihvatamo otpatke ds-a Zoran Radojičić @valjdagradonacelnik Jel to onda znači da ću ja biti zamenik gradonačelnika? Siniša Mali @Dr_Mali Još jedan doktor nauka će nam puno… »

Toma Mona proslavio Vučićev gol iz penala

Njuz.net pre 9 dana
BEOGRAD, 7. maj 2021, (Njuz) – Tomislav Momirović, ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, burno je proslavio gol koji je predsednik Vučić postigao danas iz penala tokom obilaska vakcinacionog punkta na stadionu FK Vrelo. Kako Njuz… »

Antivakser tvrdi da niko nije video novčanicu od 3000 dinara

Njuz.net pre 11 dana
Dragan misli da je sastav novčanice od 3000 dinara prevara BEOGRAD, 5. maj 2021, (Njuz) – Dragan Mitrović iz Beograda, zagriženi protivnik vakcina, ocenio je danas da je najavljena isplata 3000 dinara svakom ko se bude vakcinisao, prevara jer, kako… »

Građanin Andrej V: Kako da se za 30 evra prijave oni kojima je ukradena lična karta?

Njuz.net pre 15 dana
Andrej V. se plaši da bi neko mogao da uzme njegovih 30 evraFOTO: Pixabay Beograd, 29. april, (Njuz) – Prvog dana prijavljivanja za prvu ratu državne pomoći od 30 evra apliciralo je oko milion i po zainteresovanih, međutim, neki građani još imaju… »

Jutka priveden jer je eUpravi poslao 15.000 sms-ova o iskazivanju interesovanja

Njuz.net pre 18 dana
FOTO: N1 BRUS, 28. april 2021, (Njuz) – Milutin Jeličić Jutka, bivši predsednik opštine Brus, priveden je jutros i određen mu je pritvor od 48 sati zbog toga što je u protekla četiri dana eUpravi poslao 15.000 SMS poruka u kojima je iskazivao… »

Mića Megatrend ponudio Palmi da bude jedna od 400 žena iz Jagodine koje će tužiti Mariniku Tepić

Njuz.net pre 21 dana
BEOGRAD, 26. april 2021, (Njuz) – Osnivač Univerziteta Megatrend Mića Jovanović izjavio je danas da je spreman da bude jedna od 400 žena iz Jagodine koje će tužiti Mariniku Tepić. Jovanović je istakao da je uvređen i ogorčen zbog izlaganja… »

Pornhab otvorio kategoriju ‘Spotovi Privredne komore Srbije’

Njuz.net pre 20 dana
INTERNET, 26.april 2021, (Njuz) – Popularni sajt za osdrasle Pornhab lansirao je danas novu kategoriju pod nazivom ‘Spotovi privredne komore Srbije’. Pornhab se odlučio na ovaj potez nakon što je poslednjih dana veliki broj korisnika na njihovom… »

Zoran Babić misli da je njegov vozač još i dobro prošao

Njuz.net pre 23 dana
Beograd, 22. April, (Njuz) – Reagujući na presudu kojom je vozač “Koridora Srbije“ Dejan Stanojević osuđen na tri godine i deset meseci zatvora zbog saobraćajne nesreće kod naplatne rampe Doljevac, bivši direktor ovog javnog preduzeća Zoran… »