Njuz.net

Vesić: Ko je bre postavio onu kaldrmu, umalo da slomim noge dok sam trčao!

Njuz.net pre 1 dan
Poštovani sugrađani, dragi prijatelji i svi vi koji ne podržavate Dragana Đilasa, pišem vam da bih podelio sa vama neke impresije od prošle noći. Kao što mnogi od vas znaju, iz štampe je izašla moja knjiga o Beogradu, a nakon uspešne promocije… »

REM opomenuo TV Hepi zbog emitovanja oralnog zadovoljavanja bez zaštite

Njuz.net pre 2 dana
BEOGRAD, 14. oktobar 2019, (Njuz) – Predsednica Saveta REM-a Olivera Zekić saopštila je danas da je to regulatnorno izreklo opomenu televiziji Hepi zbog toga što je uživo prenosila oralno zadovoljavanje bez zaštite. Prema njenim rečima takve slike… »

CRNE PROGNOZE: U Srbiji se svake godine rodi više političara nego što ih umre

Njuz.net pre 2 dana
BEOGRAD, 14. oktobar 2019, (Njuz) – Svake godine u našoj zemlji rodi se političara i funkcionera koliko je dovoljno za jedno novo javno preduzeće veličine “Pošte Srbije”, dok značajno manji broj njih u istom periodu premine. Ova crna… »

ZA ISTORIJU: Vučić prvi put uspeo da završi konferenciju za medije ispod dva sata

Njuz.net pre 2 dana
BEOGRAD, 14. oktobar 2019, (Njuz) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ušao je ovog vikenda u istoriju, jer je svoju konferenciju za medije završio vremenom 1:59:40, čime je uspeo da po prvi put u životu svoje obraćanje predstavnicima sedme sile… »

FSS uvodi VAR kako bi se konačno utvrdilo koliko para dobijaju Zvezda i Partizan

Njuz.net pre 5 dana
STARA PAZOVA, 11. oktobar 2019, (Njuz) – Na jučerašnjoj sednici Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije doneta je odluka o uvođenu VAR tehnologije u srpski fudbal kako bi se konačno utvrdilo koliko država daje para Crvenoj zvezdi, a koliko… »

SNS dala prvi zadatak novoj članici Ani Brnabić da ostavlja komentare na Blicovom sajtu

Njuz.net pre 5 dana
BEOGRAD, 11. oktobar 2019, (Njuz) – Srpska napredna stranka daja je danas prvi zadatak svojoj novoj članici Ani Brnabić, koji se sastoji od ostavljanja komentara na sajtu Blica, saznaje Njuz. Ona kaže da je zahvalna stranci što ima obzira prema njoj… »

Taksisti prete vladi da neće dozvoliti uvođenje teleportovanja u Beograd

Njuz.net pre 6 dana
Taksisti se plaše da bi teportovanje potpuno eliminisalo potrebu za taksi prevozom BEOGRAD, 10. oktobar 2019, (Njuz) – Beogradski taksisti koji već danima protestuju na ulicama prestonice najavljuju radikalizaciju protesta ukoliko Vlada Srbije nastavi… »

Patrijarh Irinej odlikovao Vučića za očuvanje Kosova u sastavu vremenske prognoze na RTS-u

Njuz.net pre 7 dana
BEOGRAD, 9. oktobar 2019, (Njuz) – Patrijarh Srpske pravoslavne crkve Irinej dodelio je predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću orden Svetog Save prvog reda za neumornu borbu za celovitost Srbije, a posebno za očuvanje Kosova i Metohije u sastavu… »

Marko Đurić otvorio školu tapšanja

Njuz.net pre 8 dana
Đurić će predavati euforičan aplauz, aplauz sa poskokom, odloženi aplauz itd. BEOGRAD, 8. oktobar 2019, (Njuz) – Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić otvorio je svoju školu tapšanja, javljaju domaći mediji. Nakon snimka na… »

Aleksandar Vučić angažovao Frenka Andervuda kao savetnika

Njuz.net pre 8 dana
Predsednik Srbije je Frenka Andervuda sreo na ulici u BeograduFOTO: Netflix BEOGRAD, 9. oktobar 2019, (Njuz) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odlučio je da angažuje Frenka Andervuda kao političkog savetnika, a saradnja je dogovorena tokom… »

Njuz.net, najnovije vesti »