Njuz.net » Vesti dana

http://www.njuz.net

Njuz.net

7 navika ljudi koji mogu da priušte pun rezervoar goriva

Njuz.net pre 23 minuta
Ovih dana svi samo pričaju o poskupljenju goriva. Negativni ljudi, po običaju, bave se stvarima k0je proizvode stres i koje mogu prouzrokovati bore na vašem licu. Naš savet je da izbegavate ove ljude i da poslušate savete uspešnih osoba koje mogu da priušte sebi pun rezervoar dizela. Otkrijte... »

Gradonačelnik Beograda predstavio kućice za smrdibube

Njuz.net pre 6 dana
Radojičić kaže kako će kućice za vrapce biti nacionalizovane i predate smrdibubamaFOTO: Beoinfo BEOGRAD, 10. oktobar 2018, (Njuz) – Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić otvorio je prvu kućicu za smrdibube i najavio da će, zbog najezde ovih insekata, one biti postavljene u svakoj... »

Smrdibube oduševljene hranom i noćnim životom u Beogradu

Njuz.net pre 7 dana
BEOGRAD, 8. oktobar 2018, (Njuz) – Popularnost Beograda kao turističke destinacije konstantno raste, a to potvrđuje i navala smrdibuba koje su prethodnih dana prosto preplavile prestonicu Srbije. Svi smeštajni kapaciteti su ispunjeni, a u beogradskim kafićima i restoranima se već danima... »

Beograd prodaje polovnu novogodišnju rasvetu na Limundu

Njuz.net pre 8 dana
BEOGRAD, 8. oktobar 2018, (Njuz) – Grad Beograd oglasio je na aukcijskom sajtu Limundo prodaju polovne novogodišnje rasvete i ukrasa. Početna cena ukrasa iznosi 80 miliona dinara, a postoji i opcija “kupi odmah” za 102 miliona dinara, što je tačno polovina od iznosa koji je dat za novu... »

Par uspeo da rezerviše salu za venčanje već za maj 2021.

Njuz.net pre 12 dana
BEOGRAD, 3. oktobar 2018, (Njuz) – Verenici Milica Radović i Damjan Ristić imali su sreću pa su uspeli juče da rezervišu salu za venčanje već za subotu 15. maj 2021. godine. Kako saznaje Njuz, oni su se verili pre šest meseci i od tada su tražili pravu salu za svadbu. – Ideja nam je... »

Srbija prva u svetu po zalihama novogodišnje rasvete

Njuz.net pre 13 dana
FOTO: Njuz BEOGRAD, 3.10.2018, (Njuz) – Ogromne rezerve novogodišnje rasvete stavile su Srbiju na prvo mesto u svetu kada je u pitanju ovaj proizvod, saznaje Njuz. Srbija je gomilanjem novogodišnje rasvete i ulaganjem u nove ukrase učvrstila svoju poziciju lidera u svetu i po svemu sudeći ima... »

Vučić naredio podizanje borbene gotovosti u svim tabloidima

Njuz.net pre 14 dana
BEOGRAD, 1. oktobar 2018, (Njuz) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ozbiljno shvata pretnje kosovskih albanaca pa je, u skladu sa svojim ovlašćenjima, naredio podizanje borbene gotovosti na maksimum u svim srpskim tabloidima. – Odmah po prijemu predsednikovog naređenja, naši novinari su... »

Makedonija menja ime u Bivša Jugoslovenska Republika Makedonija U Kojoj Je Propao Referendum O Imenu

Njuz.net pre 15 dana
U Skoplju se plaše kako će glasiti ime ako i naredi referendum propadneFOTO: Screenshot SKOPLJE, 1. oktobar 2018, (Njuz) – Bivša Jugoslovenska Republika Makedonija primorana je da, nakon neuspelog referenduma o promeni imena, promeni ime u Bivša Jugoslovenska Republika Makedonija U Kojoj Je... »

FANTASTIČNO: Pogledajte kako ova žena dobro izgleda iako je u braku već pet meseci

Njuz.net pre 18 dana
Zanosna figura i lepo lice Jelice Kršuljić (29) ostavljaju bez daha sve koji je vide. Ono što mnogi ne znaju, međutim jeste da ova lepotica izgleda ovako zanosno iako je u braku već pet meseci! Jelica je živi dokaz da meseci i meseci u braku ne moraju da predstavljaju problem. Ona izgleda... »

Vučić najavio da će svakom penzioneru u Srbiji lično rešiti ukrštene reči

Njuz.net pre 19 dana
BEOGRAD, 27. septembar 2018, (Njuz) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da će u narednom periodu lično posetiti svakog od 1.720.435 penzionera i da će ovu posetu iskoristiti da svakome od njih reši ukrštene reči. Kako saznaje Njuz, Vučić oseća veliku zahvalnost zbog... »

Partizan odbacio navode o umešanosti u nameštanje utakmice

Večernje novosti  pre 41 minuta  još 27 povezanih

Pompeo u Rijadu, istražitelji pronašli tragove farbanja u konzulatu

Slobodna Evropa  pre 29 minuta  još 26 povezanih

Sa Kinom investicije skoro devet milijardi evra

Dnevnik  pre 22 minuta  još 21 povezana

Uhapšena u Žablju zbog ubistva nevenčanog supruga

RTV  pre 2 sata  još 20 povezanih

Maestralna Srbija kao prvoplasirana ide u polufinale!

B92  pre 3 sata  još 18 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.