Njuz.net

Informer menja ime u Bezbednosna Informer Agencija

Njuz.net 19.04.2021
Vlasnik lista u svom novom "anderkaver" izdanju Nakon devet godina postojanja, tabloid Informer promeniće svoje ime u Bezbedonosna Informer Agencija, nakon saznanja da vlasnik lista Dragan J. Vučićević sve svoje informacije dobija direktno od državne… »

Meteorologu falila samo kiša da pogodi prognozu

Njuz.net 16.04.2021
BEOGRAD, 16. april 2021, (Njuz) – Milan Petrović mladi meteorolog iz Beograda bio je nadomak cilja da pogodi kompletnu vremensku prognozu za juče, ali mu je za to zafalila jedna kiša tokom prepodneva. Uprkos promašaju, ovaj rezultat mu je doneo… »

Sve više dece žele da kad porastu budu poligrafisti

Njuz.net 15.04.2021
SREMSKA KAMENICA, 15. april 2021, (Njuz) – Sve više dece u Srbiji mašta da kad poraste postanu poligrafisti, pokazalo je istraživanje Instituta za poslovnu orijentaciju i kocku iz Sremske kamenice. Prema istraživanju koje je vršeno na 3.000… »

Antiglobalisti iz Srbije potpisali protokol o ujedinjenju i saradnji sa kolegama iz čitavog sveta

Njuz.net 15.04.2021
16. april 2021, (Njuz) – Grupa antiglobalista iz Srbije, na čelu sa Sašom Radulovićem, juče je održala Skajp konferenciju sa kolegama iz Amerike, Rusije i Japana na kojoj su utanačeni svi detalji oko zajedničkog delovanja protiv globalizma, nakon… »

Sud naložio novo prebijanje Borka Stefanovića

Njuz.net 15.04.2021
Kragujevac, 15. april (Njuz) – Apelacioni sud u Kragujevcu ukinuo je presudu za napad na Borka Stefanovića u Kruševcu, i naložio njegovo ponovno prebijanje, saopšteno je iz tog suda. – Prvostepena presuda kojom su napadači na Borka Stefanovića… »

EU pitala Srbiju je l’ ima milion vakcina na zajam do prvog

Njuz.net 14.04.2021
U EU kažu da i njima duguju dosta vakcina, ali nikako da 'legnu' u magacineFOTO: Ceplis BRISEL/BEOGRAD, 14. april 2021, (Njuz) – Evropska unija zatražila je pozajmicu vakcina od Srbije uz obećanje da će, ako joj Srbija pozajmi vakcine, vratiti dug… »

Tvitovi poznatih o Vučićevoj vakcinaciji

Njuz.net 06.04.2021
#vakcinišise! Saša Radulović @mrrrrrrzim_migrrrrante Srrrrrrrram te bilo, @avucic! Marko Đurić @Marko_Jurick Aco vakseru, aco vakseru! Tomislav Momirović @VolimVučića Jeste videli kako se predsednik dobro vakcinisao, jebote, nikad nisam video tako… »

Antivakser pokušao samoubistvo vakcinacijom

Njuz.net 02.04.2021
BEOGRAD, 2. april 2021, (Njuz) – Jovan Z, tridesetpetogodišnji antivakser iz Beograda, primio je pre sedam dana vakcinu protiv Covid 19 i tako pokušao da sebi oduzme život. Kako saznaje Njuz, on se na ovaj dramatičan korak odlučio jer želi da… »

Kupci sa Aliekspresa iz Srbije krenuli da otkopavaju brod u Sueckom kanalu

Njuz.net 27.03.2021
SUECKI KANAL, 27. mart 2021, (Njuz) – Više stotina kupaca sa Aliekspresa iz Srbije stglo je danas u Egipat, gde će probati da pomognu da otkopaju i oslobode teretni brod Ever Given koji je već danima zaglavljen u Sueckom kanalu. Ovi hrabri ljudi… »

Istraživanje: Većina građana još uvek nije skapirala ni zakon o raznopolnim zajednicama

Njuz.net 26.03.2021
SREMSKA KAMENICA, 26. mart 2021, (Njuz) – Građani Srbije nisu spremni na zakon o istopolnim zajednicama jer još uvek nisu savladali ni postojeći zakon o heteroseksualnim zajednicama, rezultat je najnovijeg istraživanja Instituta za brak i papuče iz… »