PC Press » Vesti dana

http://www.pcpress.info

PC Press

Elon Musk otkrio koliko ima Bitcoina

PC Press pre 9 sati
Popularni milijarder Elon Musk poznat je po svojim električnim kolima Tesla i svemirskom projektu SpaceX. Ipak, ono što se mnogi pitaju je da li poznati vizionar ima Bitcoine i koliko? Čovek za koga mnogi kažu da je jedan od najvećih vizionara današnjice, ali i veliki šoumen – ipak je... »

Policija pokušala da reši slučaj preko Snapchata

PC Press pre 11 sati
Policija je u pokušaju da reši ubistvo rešila da pribavi dokaze putem popularne društvene mreže Snapchat. U nedavno otkrivenim dokumentima američke policije otkriveno je da Snapchat odigrao bitnu ulogu u jednom ubistvu zbog droge. Krivično delo izvršeno je 2016. godine, ali je tek nedavno... »

Šta ćurke mogu da nas nauče o T. Rexu

PC Press pre 15 sati
U želji da saznaju što više o dinosaurusima koji su se kretali na dve noge, naučnici su unajmili njihove potomke – ptice, te posmatrali na koji se način kreću i kako trče. I pored toga što u filmovima koji se bave ovom tematikom možemo da vidimo dinosauruse koje trče, a uglavnom u želji... »

Alatke za lakši rad u Wordu i Excelu

PC Press pre 21 sat
Tabela sadržaja jedan je od najvažnijih elemenata koji čitaocima pomaže da pronađu informacije u vašim dokumentima. Word lako kreira tabelu koja sadrži sve naslove i podnaslove u dokumentu i pridodaje im i odgovarajuće brojeve stranica. Zapisi u spisku su hiperveze na same naslove u tekstu:... »

Prva crkvena društvena mreža u Srbiji

PC Press pre 22 sata
Crkva.net je prva srpska crkvena društvena mreža i sastavni je deo portala Pouke.org. Na sajtu se navodi da je ova društvena mreža osnovana od strane sveštenika, veroučitelja i teologa pri Misionarskom odeljenju SPC, a glavni razlog za kreiranje stranice je da Srpska pravoslavna crkva (SPC)... »

SpaceX uspešno lansirao prve internet satelite

PC Press pre 1 dan
Osnivač SpaceX-a, Elon Musk je objavio na svm tviter nalogu snimak lansiranja prvih internet satelita u Zemljinu orbitu u trajanju od osam sekundi. Musk je naveo da su sateliti raspoređeni u niskoj orbiti i da će komunicirati sa Zemljinim stanicama. Sateliti nazvani Tintin A i Tintin B deo su... »

Ministarstvo pravde ignorisalo intervenciju Poverenika

PC Press pre 1 dan
Poverenik za informacije od javnog značaja i zaštite podataka o ličnosti, Rodoljub Šabić, izneo je zvanični stav da je Ministarstvo pravde kršeći zakon, ignorisalo zahteve za slobodan pristup informacijama u slučaju javne rasprave o Nacrtu zakona o zaštiti podataka o ličnosti. Čak ni... »

DIDS 2018: Zaštita privatnosti u digitalnom svetu

PC Press pre 1 dan
Fondacija Registar nacionalnog internet domena Srbije (RNIDS) organizuje devetu godišnju konferenciju o internetu u Srbiji – DIDS 2018. Konferencija će se održati 6. i 7. marta u hotelu „Metropol Palace“ u Beogradu. Prvi blok DIDS-a se bavi najaktuelnijom internet temom ove godine, a to je... »

Kako se Bil Gejts snalazi u supermarketu

PC Press pre 1 dan
U popularnoj emisiji komičarke Elen Degeneres ove nedelje gost je bio osnivač kompanije Microsoft i multimilijarder Bil Gejts. Osim razgovora o tome kada je zaradio prvu milijardu, kako se odnosio prema finansijama u kompaniji i koliko je do sada uložio u razne humanitarne akcije, Elen je Gejtsa... »

Mali vodič za WhatsApp korisnike

PC Press pre 1 dan
Mogućnost šifrovane komunikacije nije više luksuz koji je dostupan samo tajnim agentima, doušnicima, ili novinarima, a u doba sve češćih skandala koji se tiču prisluškivanja korisnika, sigurne aplikacije za razmenjivanje poruka sve su popularnije. Tako je više od milijardu onih koji... »

Opservatorija: Bombardovana Guta posle usvajanja rezolucije

Večernje novosti  pre 10 sati  još 5 povezanih

Kandidat DJB za gradonačelnika Dušan Pavlović

Blic  pre 8 sati  još 1 povezana

Jovanov: Jasno zašto je Tadić danas na političkoj margini

Večernje novosti  pre 11 sati  još 1 povezana

Ugrizla policajca kada joj je zatražio dokumenta (VIDEO)

Vesti online  pre 7 sati  još 1 povezana
©2018 Netmark d.o.o.