PC Press

Da li Duolingo pravi novu aplikaciju za učenje muzike?

PC Press pre 1 dan
Nedavno otkriveni oglas za posao ukazuje na to da Duolingo radi na novoj muzičkoj aplikaciji. Kompanija traži nekoga ko će izgraditi nastavne planove Kompanija trenutno ne otvara karte, jer opis ne govori mnogo o tome kakav softver planira. Prema… »

Održan Schneider Electric i Microsoft događaj: Na izazove održivosti odgovaramo svi zajedno

PC Press pre 1 dan
U svetu gde je održivost tema broj jedan, a efikasnost imperativ, Schneider Electric i Microsoft, kao dve kompanije koje su dugi niz godina posvećene pitanjima održivosti, udružile su se kako bi ponudile neke od odgovora i rešenja, ali i kako bi… »

CPU da odstupi, danas je dan kada GPU preuzima vođstvo

PC Press pre 1 dan
Često je lako zaboraviti da je GPU skraćenica za Graphics Processing Unit, ali na užurbanim GTC 2023 (GPU Technology Conference) sesijama, Nvidia je najavila četiri nova procesora. GTC pokazuje da je AI više od samo popularne reči, a Nvidia je njen… »

Pet razloga da pređete sa Microsoft Office-a na Google Workspace

PC Press pre 1 dan
Produktivnost je kralj, a vladajući kralj paketa produktivnosti je Microsoft Office otkad većina nas pamti. Google aplikacije su lakše za korišćenje i bolje za saradnju, ali Microsoft Office nije bez svojih prednosti Ali tihi udar je u toku… »

Microsoft predstavio AI Security Copilot

PC Press pre 1 dan
AI daje prioritet zaštiti od napada i prati obrasce podataka koje ljudi mogu propustiti. Model uključuje sve veći skup veština specifičnih za bezbednost Microsoft je predstavio novi Security Copilot AI na svom događaju Microsoft Secure… »

Clearview sada poseduje preko 30 milijardi slika

PC Press pre 1 dan
Policija je koristila softver skoro milion puta, navodi izvršni direktor Hoan Ton-That. Clearview AI se koristi za istragu svih vrsta zločina Clearview AI, kontroverzni softver za prepoznavanje lica koji koristi najmanje 3.100 agencija za sprovođenje… »

Counter-Strike 2 stiže kao besplatna nadogradnja za CS:GO

PC Press pre 1 dan
Valve je objavio Counter-Strike 2, najavljujući ograničenu beta verziju koja je dostupna odabranim članovima zajednice. Studio kaže da će nastavak revidirati svaki sistem, deo sadržaja i deo Counter-Strike iskustva. Kao što se i očekivalo, Valve… »

iOS 16.4 je tu i donosi nov emoji paket

PC Press pre 1 dan
To je doba godine: nova sezona emojija! Apple-ovo upravo lansirano ažuriranje za iOS 16.4 dodaje emoji poput losa, guske, ružičastog srca i, što je važno Wi-Fi simbol. Ažuriranje ne donosi samo nove emojije; postoji i pregršt drugih malih dodataka… »

Levi’s će testirati modele odeće generisane od strane AI

PC Press pre 1 dan
Levi’s će početi da testira modele odeće generisane veštačkom inteligencijom kasnije ove godine u pokušaju da diverzifikuje iskustvo onlajn kupovine ove legendarne teksas kompanije. Planirani eksperiment otkriven je prošle nedelje zajedno sa… »

WhatApp radi na novoj funkciji „audio chats“ na Androidu

PC Press pre 1 dan
WhatApp navodno radi na novoj funkciji pod nazivom „audio chat“, koja će biti dostupna u razgovorima u budućem ažuriranju aplikacije za Android. Nova talasasta ikona biće dodata u zaglavlje četa Nova ikona talasastog oblika biće dodata u… »

PC Press, najnovije vesti »