Pirotske vesti

Nova postavka u Likovnoj galeriji – “Pola veka posvećenosti pejzažu”

Pirotske vesti pre 11 dana
U Likovnoj galeriji Čedomir Krstić u Pirotu, u petak 24. marta od 19 časova, biće otvorena nova izložbena postavka pod nazivom “Pola veka posvećenosti pejzažu” autorke Biljane Vuković. Fakultet likovnih umetnosti, grafički odsek, završila… »

Asfaltirana Ulica Kragujevački oktobar

Pirotske vesti pre 12 dana
Danas je asfaltiran deo Ulice Kragujevački oktobar u Tigrovom naselju, čime je ova Ulica povezana sa Ulicom Nišavski odred. Radove je obišao, zamenik gradonačelnika Pirota, Miloš Colić, sa svojim saradnicima, i direktor JP za planiranje i… »

Epidemiološka situacija u Pirotskom okrugu i dalje nesigurna

Pirotske vesti pre 12 dana
U prethodnih sedam dana (od13.03.2023. do 19.03.2023.) od 770 (837 u prethodnoj nedelji) testiranih lica (PCR i Ag) u okrugu pozitivna su 152 lica (u prethodnoj nedelji 145), što čini 19,7% pozitivnosti. U Opštoj bolnici Pirot u prošloj nedelji nije… »

Uspešan vikend za pirotske zonaše – “Tanasko” i Jedinstvo uknjižili nove bodove

Pirotske vesti pre 13 dana
U 17. kolu Zone “Istok” Tanasko Rajić ubedljivo je na svom terenu savladao OFK “Knjaz” sa 5:0. Golove za “Tobdžije” postigli su: – Željko Milošević 2, Uroš, Đurić, Stefan Todorović i Nemanja Nikolić po jedan. Jedinstvo je, takođe… »

Održan seminar za službena lica Gradske i Okružne fudbalske lige u Pirotu

Pirotske vesti pre 13 dana
Proteklog vikenda u Pirotu je održan seminar službenih lica Gradske i Okružne lige Pirot, pred početak prolećne polusezone, koja za naše klubove, koji se takmiče u Gradskoj i Okružnoj ligi kreće narednog vikenda. Na samom početku obratio Nenad… »

VELIKO PRIZNANJE! Škola „8. septembar“ je izabrana, od strane Ministarstva prosvete i Saveta Evrope, za mentor školu u…

Pirotske vesti pre 12 dana
Škola „8. septembar“ je izabrana, od strane MPNTR i Saveta Evrope, za mentor školu u projektu „Kvalitetno obrazovanje za sve“. Otvorena za nove ideje i inovacije, škola je u projekat ušla 2019. god. sa ciljem da podigne kvalitet obrazovanja… »

Počinju radovi na rekonstrukciji Doma kulture u naselju Gnjilan

Pirotske vesti pre 12 dana
Radovi na rekonstrukciji Doma kulture u naselju Gnjilan počeli su danas i u narednom periodu će objekat biti kompletno uređen. Prvobitna vrednost radova procenjena je na oko 2,3 miliona dinara ali je u međuvremenu odobren i iznos za uređenje fasade… »

Promocija vakcine u cilju očuvanja zdravlja najugroženijih građana

Pirotske vesti pre 12 dana
Završni skup medicinskih timova iz Pirota i Dimitrovgrada, koji su učestvovali u projektu “Podrška angažovanju zajednice u kampanji vakcinacije protiv virusa kovid-19” održan je u svečanoj sali GU Pirot. Okupljeni zdravstveni radnici razmenili… »

17 pijanih vozača, jedan pod dejstvom narkotika

Pirotske vesti pre 12 dana
Proteklog vikenda na teritoriji Policijske uprave Pirot dogodile su se 3 saobraćajne nezgode sa manjom materijalnom štetom, bez povređenih lica. U kontroli saobraćaja koja je bila usmerena na otkrivanje prekršaja upravljanja vozilom pod dejstvom… »

“Čekajući doktora” – Predstava koju vredi pogledati

Pirotske vesti pre 12 dana
Sutra, utorak 21.mart, glumački ansambl Narodnog pozorišta iz Leskovca odigraće, u sali pirotskog Pozorišta, urnebesnu komediju pod nazivom “Čekajući doktora”, koju je režirao Siniša Evtimov. Ovu urnebesnu komediju odlično su izneli i na… »

Pirotske vesti, najnovije vesti »