Pirotske vesti

U Ruskom domu u Beogradu promovisana knjiga Neška Madića “Rusija, Srbija i novi svetski poredak”

Pirotske vesti pre 9 dana
Povodom obeležavanja godišnjice NATO bombardovanja Srbije, Ruski dom u Beogradu organizovao je promociju knjige sociologa Neška Madića ,,Rusija. Srbija i novi svetski poredak”. Delo je vrlo detaljna analiza neoliberalnog svetskog poretka, koji je… »

Narodna biblioteka Pirot: Gradska smotra recitatora pirotskih osnovnih i srednjih škola

Pirotske vesti pre 9 dana
Gradska smotra recitatora pirotskih osnovnih i srednjih škola, 54. po redu, održaće se u subotu, 25. marta 2023. godine u prostorijama muzičke škole ,,Dr Dragutin Gostuški” u sledećem vremenskom intervalu: – u 10 h mlađi uzrast (učenici u… »

Sve veće interesovanje odraslih koji nisu završili osnovnu školu za program Funkcionalnog osnovnog obrazovanja odraslih

Pirotske vesti pre 9 dana
Ove školske godine 92 polaznika pohađaju nastavu u okviru programa Funkcionalnog osnovnog obrazovanja odraslih pri školi „Dušan Radović“, što je znatno više u odnosu na prošlu godinu kada je upisana prva grupa polaznika. Za polaganje završnog… »

Pirot dobija 30 zvona za sakupljanje ambalažnog staklenog otpada

Pirotske vesti pre 10 dana
Grad Pirot dobiće 30 reciklažnih zvona za sakupljanje ambalažnog staklenog otpada. Ovi kontejneri su donacija SEKOPAKA na osnovu Javnog poziva u cilju unapređenja kapaciteta za sakupljanje otpadne staklene ambalaže. Program upravljanja otpadom u… »

Humanitarna modna revija za lečenje Mihajla Stamenkova!

Pirotske vesti pre 10 dana
Poziv prenosimo u integralnoj formi: A post shared by Natalija Prime Haute Couture (@natalijaprime.official)… »

Unapređenje i promocija obrazovanja – Nastavnici iz Turske, Italije i Grčke u poseti Pirotu

Pirotske vesti pre 10 dana
U skupštinskoj Sali održan je prijem za nastavnike iz Turske, Italije i Grčke koji dolaze u studijsku posetu Akademiji tehničko-vaspitačkih strukovnih studija – Odsek Pirot kao partneru na projektu „Think Apply Share“. Gosti su učesnici… »

Izrađen promotivni video u okviru projekta “Pružimo ruku teže zapošljivim licima”

Pirotske vesti pre 10 dana
Projekat „Pružimo ruku teže zapošljivim licima” sprovodi se u okviru Projekta „Podrška Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja u pilotiranju inovativnih rešenja za zapošljavanje”. Tehničku i finansijsku podršku… »

Komemorativni skup u Karađorđevom parku biće održan u petak u podne

Pirotske vesti pre 10 dana
U petak, 24. marta 2023. godine u 12h, u organizaciji Grada Pirota biće održan komemorativni skup u Karađorđevom parku kod spomenika “Cvet mladosti”, a povodom obeležavanja Dana sećanja na Piroćance stradale u ratovima 1991-1999. godine i 24… »

OBELEŽAVANjE SVETSKOG DANA VODA U SREDNJOJ STRUČNOJ ŠKOLI

Pirotske vesti pre 10 dana
U Srednjoj stručnoj školi danas je obeležen Svetski dan voda. Profesorke hemije, Nela Stamenović i Ivana Vasić, i pedagog škole, Jelena Veličković, zajedno sa učenicima drugog razreda spremile su ugledni čas posvećen ovom danu. Učenici… »

Mlade nade pirotske košarke! Završen ligaški deo sezone u Međuregionalnoj ligi, Regionalna traje do sredine aprila

Pirotske vesti pre 10 dana
Sa poslednjim vikendom 18/19. marta 2023.g. okončan je ligaški deo sezone 2022/2023 u Međuregionalnoj ligi MK za juniore, kadete i pionire KK Pirot, dok će se Regionalna liga završiti sredinom aprila. Juniori, kadeti i pioniri KK Pirot su odigrali… »

Pirotske vesti, najnovije vesti »