Plus online

Rezultati sa Malih olimpijskih igara

Plus online pre 53 minuta
U Hali "Kej" danas su održane Male olimpijske igre za učenike od prvog do trećeg razreda osnovnih škola u Pirotu. Učestvovalo je više od 200 dece. Ukupno 14 ekipa i tri takmičarska poligona - poligon spretnosti, svestranosti i zabavni poligon, a… »

Za budućnost sporta u Pirotu!!! Otvoren Teren sa veštačkom travom - još jedan produkt uspešne saradnje našeg grada i…

Plus online pre 6 sati
Ni vrućina i visoka temperatura nisu uticale na radost mališana, ali i onih odraslih koji su danas u popodnevnim satima prisustvovali Svečanom otvaranju Terena sa veštačkom travom, koji se nalazi tik uz pomoćni stadion Gradskog stadiona. Ovaj… »

Akademija Libero i Radnički Niš potpisali Ugovor

Plus online pre 6 sati
Juče je u kompleksu Nišavska dolina u Pirotu potpisan Ugovor o saradnji između Fudbalske škole Radničkog Niš i Akademije Libero. U delegaciji niškog kluba bili su Sekretar Nikola Mladenović Sportski direktor Aca Jovanović Direktor škole Saša… »

Podeljeni sertifikati i oprema polaznicima obuka u okviru projekta "Pružanje mogućnosti za ekonomsku reintegraciju Romkinja…

Plus online pre 8 sati
"Bibija", Romski ženski centar, uz podršku UN Women u okviru regionalnog programa EU / UN Women “Zaustavljanje nasilja nad ženama na Zapadnom Balkanu i u Turskoj: Primena normi, promena svesti", realizuje projekat "Pružanje mogućnosti za ekonomsku… »

Radnički igra poslednji meč u Pirotu! Završava se sezona od koje treba mnogo učiti! Iskreno, baš bih voleo da Pčinja…

Plus online pre 10 sati
Srpska liga Istok 29.kolo Stadion kraj Nišave Nedelja, 29.5.2022 od 17.30h Fudbaleri Radničkog opraštaju se u nedelju od ljubitelja fudbala u Pirotu. Jeste da se oni nisu mnogo "pretrgli", što bi rekli naši ljudi, dolaze na utakmice, ali, po… »

Pisao nam K.K. Problem pomoćnih radnika u PU Č.J.Zmaj - Kada će jednokratna pomoć od 10.000 i u vrtiće u Pirotu?

Plus online pre 10 sati
Sinoć nam je stigao mejl izvesnog gospodina K.K. Njegovo pismo prosledili smo na dve adrese. Vladanu Vasiću gradonačeniku i Oliveri Vukovojac, direktorki Predškolske ustanove "Čika Jova Zmaj". Prvi deo pisma tiče se ostvarenja prava radnika za topli… »

SPORTSKI VIKEND! Fudbal odlazi na letnji odmor! Neki kažu: Znalo se kako će biti! Talentovane rukometašice igraju turnire…

Plus online pre 10 sati
Konačno, uskoro će i ovo da se završi! Zona Istok, svi u nedelju u pola šest! Kao, zbog regularnosti!!! Zona istok 29.kolo Malo je farsa, igramo se "Kolariću paniću"! Sve utakmice u nedelju u isto vreme. Zbog regularnosti. Kao da je tokom ovog… »

Darko Đorđević, upravnik Parka prirode: Vizitorski centar opravdava postojanje!

Plus online pre 12 sati
Pre neki dan sa Darkom Đorđevićem, upravnikom Parka prirode Stara planina razgovarao sam o jednom problem kada je u pitanju zloupotreba izvorske vode iznad Zavojskog jezera u ataru sela Velika Lukanja.. Darko je tada bio na putu za Vrelo, gde je primao… »

Održana radionica u Pirotu u okviru projekta "Zelena privreda Srbije"

Plus online pre 11 sati
U prostorijama džob info centra (Job info centar) danas je održana prva od dve radionice koje realizuje Asocijacija za afirmaciju kulture, a koje su usmerene ka poboljšanju lokalne zajednice grada Pirota u oblastima preduzetništva i ekologije… »

Mladi sportisti - najlepša slika Pirota! Održane "Male olimpijske igre" u Hali Kej

Plus online pre 11 sati
Pirot je danas bio pravi centar sportskog zbivanja našeg regiona. Nakon dve godine pauze, u Hali Kej organizovane su "Male olimpijske igre" učenika pirotskih Osnovnih škola, uzrasta od 1.do 3.razreda. Više od 200 mališana, puni energije, sportskog… »

Plus online, najnovije vesti »