Plus online

Još nekoliko dana do kraja Akcije „Mala dela su velika stvar“

Plus online pre 20 sati
U okviru kampanje „Mala dela su velika stvar“ koja traje do 15. decembra u svim Lidl prodavnicama, građani širom Srbije prikupljaju namirnice za korisnike humanitarnih programa Crvenog krsta Srbije. Kompanija Lidl Srbija i Crveni krst Srbije… »

Diplome za pirotske nastavnike koji koriste nove tehnologije

Plus online pre 1 dan
U zgradi Skupštine grada Beograda, uručene su diplome nagrađenim nastavnicima na konkursu Digitalni čas, Ministarstva trgovine turizma i telekomunikacija. Od 255 pristiglih radova na konkurs, dva nagradjena su radovi pirotskih nastavnika. Nagradjena… »

Marko Spasić: Jedna od najtežih utakmica u ovom ciklusu. Daćemo sve od sebe da pobedimo ekipu koja još nije poražena na…

Plus online pre 1 dan
Košarkaši Pirota ove subote igraju sa ekipom „Mladost“ iz Smederevdske Palanke. Prema rečima šefa stručnog štaba KK“Pirot“ , Marka Spasića, biće ovo još jedan u nizu teških i dramatičnih utakmica. Radi se o vema čvrstom protivniku koji… »

Grad Pirot, projektno finansiranje medija Projekat “Zanati: važna karika u privrednom lancu”

Plus online pre 19 sati
6. Obućarski zanat: Marjan Petković, “Deda i unuk”: Ima posla za obućare, nema naslednika ! Kakvo je ovo vreme sada, to najbolje zna svako od zanatlija, jer i danas ima onih koji kod šnajdera, obućara nisu privirili, jer su u dobroj prilici da… »

Marija Vasić: Nasilje nad muškarcima nije toliko izraženo kao nad ženama, uglavnom se radi o psihičkom nasilju

Plus online pre 22 sata
Prema evidencijama Centra za socijalni rad bilo je slučajeva nasilja nad muškarcima. Direktorka Marija Vasić kaže da je taj broj mnogo manji u odnosu na izvršeno nasilje nad ženama, zato se o ovom nasilju ne govori toliko. Vasićeva objašnjava da… »

Gradonačelnik Vladan Vasić na 47. redovnom zasedanju Skupštine SKGO

Plus online pre 1 dan
Gradonačelnik mr Vladan Vasić sa saradnicima danas prisustvuje 47. redovnom zasedanju Skupštine SKGO u Sava centru u Beogradu. U ime grada domaćina sednice, okupljenima se obratio gradonačelnik Beograda, Zoran Radojičić. Sednicom predsedava… »

NALED: Ukidanje poreskih prijava – dva šaltera manje za građane

Plus online pre 2 dana
U Srbiji se godišnje obavi oko 120.000 kupoprodaja nepokretnosti i ostavinskih postupaka, a ukidanje podnošenja poreskih prijava u ovim situacijama ukinuće dva šaltera i smanjiti troškove građanima i privredi za najmanje 6,5 miliona evra u naredne… »

Otvorene prijave za 3. Avanturistički Outdoor Festival Jerma 12. – 16. avgust 2020.

Plus online pre 1 dan
“Jerma je bajka”, “Jerma je magija” i puno reči oduševljenja aktivnostima u prirodi, zabeležene su od strane učesnika nakon održanog drugog izdanja festivala u kanjonu reke Jerme 2019. godine. Avanturistička mreža ostaje verna svojoj… »

Učenici OŠ “8. septembar” pripremili predstavu za predškolce “U svetu basni”

Plus online pre 1 dan
U okviru godišnjeg plana saradnje OŠ “8. septembar” sa PU “Čika Jova Zmaj” u školskoj 2019/2020.godini učitelji i učenici 3. razreda su pripremili predstavu praćenu interaktivnom radionicom “U svetu basni” za decu iz svih objekata PU… »

Svečano otkrivena spomen tabla povodom sto godina fudbala u Pirotu

Plus online pre 1 dan
Prva fudbalska utakmica u Pirotu odigrana je pre sto godina u dvorištu Gimnazije. Iz tog razloga odlučeno je da spomen tabla povodom obeležavanje jubilarne stote godišnjice bude postavljena upravo na zgradi Gimanizije. Svečanom otkrivanju spomen… »

Plus online, najnovije vesti »