Plus online

ZZJZ Pirot: Intenzitet prenošenja virusa u opadanju. Juče registrovano pet novih slučajeva

Plus online pre 15 sati
Centar za kontrolu i prevenciju bolesti Zavoda za javno zdravlje Pirot poslao je podatke o broju novoobolelih od koronavirusa u Okrugu za dan 15. maj 2021. godine. Izveštaj prenosimo u celosti: DNEVNI IZVEŠTAJ ZZJZ PIROT ZA COVID 15.05.2021.g. PIROTSKI… »

Straletov gol doneo pravo na novi optimizam

Plus online pre 12 sati
Fudbaleri Radničkog osvojili su bodove u 89. minutu. Radost i pravo na neki novi optimizam. Radnički je igrao bez kapitena Tolića, Dojkića i Apostolovića. Posle nekoliko nedelja oporavka u tim se u drugom poluvremenu vratio Aleksa Kostić… »

Roda prvenstvo Srbije u basketu 3X3! Pirot 3X3 poražen od ekipe Uba, pobednika Turnira u Kragujevcu

Plus online pre 16 sati
U subotu je u Kragujevcu održan drugi Turnir u basket 3X3 u okviru Roda prvenstva Srbije. Doskorašnja ekipa Zemuna, 2017. godine svetski prvak u Baketu 3X3, ove godine nastupaće pod imenom Pirot. To su dogovorili Lazar Rašić, član ove ekipe… »

Dve rukometašice Hajduk Veljka namučile lidera! Neće ovako daleko

Plus online pre 2 dana
Prva liga Srbije Grupa Istok B Hala Kej Pirot : ŽRK Pirot - ŽRU Hajduk Veljko Negotin 28:26 (14:11) ŽRK Pirot : Antić, Potić 2, Markov, Savić 1, Načev, Stojanović 4, Ćirić 5, Sl.Tančić 5, Sm.Tančić 9, Jovanović 1, Spasić 1, Tolić… »

Straletov gol, nagrada za pretrpljene muke! Hrabri i uporni Draganovi momci!

Plus online pre 1 dan
Prva liga Srbije 33.kolo Pančevo: Železničar – Radnički 0:1 ( 0:0) Radnički: Dokić, Kostić, (Kostić Milutinović od 66. min.), Milikić, Ivanović, Mančić, Milenković, (Djordjievski od 55.) Vlaović, Milošević, Ilić, (Stojanov od 76. min.)… »

ČITALAC REPORTER - Rasveta u Ulici Tanasko Rajić

Plus online pre 1 dan
U skladu sa vašim skorašnjim tekstom o održavanju ulične rasvete šaljem Vam fotografiju stanja ulične rasvete u ulici Tanasko Rajić. Rasveta stara 50 god bez poklopaca i zaštite a o bezbednosti je suvišno govoriti. D.T.… »

Porodično druženje i kreativnost na delu - Radionica "Venci" u dvorištu Muzeja Ponišavlja

Plus online pre 1 dan
U sklopu tradicionalne manifestacije “Muzeji za 10” danas je od 12 do 14 časova u dvorištu Muzeja Ponišavlja održana radionica “Venci”. Ova radionica realizovana je kao porodično druženje uz bojenje platna motivima sa pirotskog ćilima… »

Sjajan rezultat za pirotske džudiste. Tri medalje na Prvenstvu centralne Srbije

Plus online pre 1 dan
Sofija Jovičić, Nikola Popović i Nemanja Ćirić osvojili su bronzane medalje na Prvenstvu centralne Srbije, u kategoriji starije devojčice i dečaci, od 12 do 14 godina, koje je danas održano u Nišu. Ovim su članovi Džudo kluba "Ipon 010"… »

Pirot 3x3 na Turniru u Kragujevcu

Plus online pre 1 dan
U Sportskom centru u Kragujevcu u toku je drugi Turnir u sezoni u seriji nadmetanja Basket 3×3. Ranija ekipa Zemuna, koja je 2017. bila svetski prvak takmiči se pod novim imenom PIROT 3x3. Umesto Zemuna 3x3, bivšeg svetskog prvaka, Raške vodi isti… »

Postavljena spomen ploča tragično nastradaloj učenici Mlekarske škole Anđeli Mančić

Plus online pre 1 dan
Pored ispusnog kanala na Nišavi, gde je 22. februara tragično nastradala sedamnaestogodišnja devojčica Anđela Mančić, danas je postavljena spomen ploča. Okupili su se njeni drugovi, otac Goran, sestra, članovi porodice, predstavnici Mlekarske… »

Plus online, najnovije vesti »