Plus online

Blato u vodi! Nije prvi put! Miloš Colić rekao da je Štab reagovao blagovremeno! Dobro!

Plus online pre 1 dan
Posle svega što se dogodilo juče popodne sve do kasno u noć, jutros sam pravio plan. Najpre sam zvao ljude u Blatu i najavio da ću oko pola deset, biti kao svake godine kada padnu velike kiše. Neko mi od njih reče, da su malo pre su bili Miloš… »

VAŠA PISMA: Kombi-bus za Gornji Visok. Nema mesta, vikend, ljudi stoje!

Plus online pre 1 dan
Poštovani, Šaljem Vam sliku iz gradskog autobusa, koji u 16h kreće put Gornjeg Visoka... Dojkici, Slavinja... Petak, početak vikenda, "Auto kodeks" 23 sedišta. Nas desetak stojimo! Znate kakav je put, naviše!!! Molim Vas, postavite pitanje, gde… »

Ponovo na putu za Pasjač i Sinju Glavu. Jeste sanirano, koliko se moglo! Ali... Otežano!

Plus online pre 1 dan
Bilo je to sredinom aprila. Sa meštanima Pasjača i Sinje Glave sreo sam se na tek utabanom, nasipanom putu. Priča je diriljiva. "Psjačanin iz Beograd", Saša Ristić ujedinio je svoja sredstva sa parama koje su sakupili meštani ova dva sela – oni… »

"LIGA ŠKOLA FUDBALA 2023"! U subotu, 10.juna završno takmičenje na Mini pič terenu iza Zatvorenog bazena!

Plus online pre 1 dan
Liga je počela 20.05. na popularnom "Pič terenu za mali fudbal kraj zatvorenog bazena" (genracije 2013. i mladji) i Stadionu sa veštačkom travom (za generacije 2011. i 2012.). Generacije 2011. i 2012. ------------------------------------- Takmičenje… »

Cvetovi pirotske bašte (5)

Plus online pre 12 sati
Portal Pirot Plus onlajn uz podršku Grada Pirota realizuje projekat „Cvetovi pirotske bašte“. Ovo su priče o ljudima i delima koje vredi dokumentovati i sačuvati od zaborava, serijal o istaknutim Piroćancima koji su kroz istoriju učinili svoj… »

"Vrtićijada" povodom Dana ustanove "Čika Jova Zmaj"

Plus online pre 12 sati
PU „Čika Jova Zmaj“ Pirot, obeležava 104.god. postojanja i rada raznolikim prigodnim aktivnostima pod nazivom: „VRTIĆIJADA“ - Igramo se, družimo, radimo, stvaramo... Program obeležavanja Dana ustanove: 12.06.2023.god., 10:00h, vrtić… »

Voda u selu Blato nije za piće

Plus online pre 13 sati
Obaveštenje JP Vodovod i kanalizacija Nakon obimnih padavina u selu Blato došlo je do zamućenja vode na izvorištu. Po preporuci Zavoda za javno zdravlje, vodu u ovom selu ne treba koristiti za piće. Cisterna sa vodom za piće postavljena je u centru… »

Proizvodi sa Farme Eva i na Tijabarskoj pijaci

Plus online pre 14 sati
Farma Evin Amanet doo Pirot postoji tri godine. Inspirisana starom tradicijom i istorijom Pirotskog kraja a posebno prirodnim pogodnostima i bogatim pašnjacima smeštena je u samom srcu netaknute Stare Planine u Pirotskom reonu koji je nadaleko čuven po… »

Simpozijum zdravstvenog vaspitanja u stomatologiji u Pirotu okupio brojne stručnjake iz oblasti dečje stomatologije

Plus online pre 14 sati
U Pirotu se 9. i 10. juna održava 39. Simpozijum zdravstvenog vaspitanja u stomatologiji. Ovaj skup okuplja dečije stomatologe, najveće entuzijaste među zdravstvenim radnicima i zdravstvenim vaspitačima, sa ciljem da kroz razmenu iskustva sumiraju… »

Naš reporter na licu mesta! Bujica odnela deo puta Rasnica-Pasjač-Sinja Glava. Alarmantno i u Blatu i Činiglavcima

Plus online pre 2 dana
U popodnevnim časovima, posle obilnih padavina, bujica sa obronaka Suve planine, sručila se na put Rasnica- Pasjač -Sinja Glava. Ogromne količine vode odnele su put . Prekid u saobraćaju trajao je do 19h kada su upravo vlasnici firmi Era trans i… »

Plus online, najnovije vesti »