Plus online

Padavine pogoduju razvoju kukuruza koji je u fazi svilenja i metličenja

Plus online pre 14 minuta
Na većini parcela u pirotskom ataru kukuruz je dobroj kondiciji bez obzira na nepovoljne vremenske prilike u vreme setve. Prolećna suša se negativno odrazila na ravnomerno nicanje, ali je u kasnijoj fazi, uz primenu adekvatne agrotehnike, ipak došlo… »

KK “Pirot” produžio saradnju sa Sanelom Mukanovićem za sezonu 2019/2020 u Drugoj ligi Srbije

Plus online pre 15 sati
Uprava Kluba je najpre produžila saradnju sa Sanelom Mukanovićem (1983.g-189cm), najstarijim i najiskusnijim igračem, koji bez sumnje ima najveći uticaj na igru ekipe. Nezvanični “kralj” Druge lige, nekadašnji prvi kapiten pirotske ekipe “sa… »

Trgovinskom preduzeću „Marmil“ potreban veći broj radnika

Plus online pre 1 dan
Izgradnja najvećeg prodajnog objekta „Marmila“, veliki supermarket Kolonijal u Ulici Srpskih vladara, odvija se prema planu i krajem leta trebalo bi da bude završen. S obzirom da se radi o velikom prodajnom objektu u skladu sa tim biće potreban i… »

Vladan Vasić: Infrastruktura u selima za primer, problem regionalni putni pravci

Plus online pre 1 dan
Danas su predstavnici lokalne samouprave obišli novoasfaltiranu ulicu u selu Trnjana. Gradske čelnike dočekli su meštani Trnjane, po srpskoj tradiciji sa pogačom i solju, ne skrivajući radost jer je dugogodišnji problem u selu napokon rešen. Kako… »

Lidl Pirot zaposliće 30 prodavaca. U toku je selekcija kandidata

Plus online pre 1 dan
Veliki svetski trgovinski lanac Lidl, počeo je u Pirotu da se gradi 13. marta. Tog dana snimili smo detalje s početka radova na supermarketu Lidl. Radnici beogradskog Termomonta sa pirotskim podizvodjačima prate dinamiku radova. Najavljeno je da se na… »

Gradinu za vikend prešlo 110.000 putnika. Kolone vozila na izlazu iz zemlje

Plus online pre 20 sati
Prošao je još jedan vikend na Gradini s povećanim brojem vozila i putnika. Letnja turistička sezona, ali pre svega tradicionalne kolone turskih državljana koji putuju iz Zapadne Evrope u svoju zemlju na odmor, utiču da zaposleni na Gradini, carinici… »

U Kompaniji „E. Miroljo“ u Pirotu uskoro proizvodnja muške konfekcije

Plus online pre 19 sati
Pirotski konfekcijski pogon za proizvodnju ženske modne odeće italijanske kompanije „E. Miroljo“ radi punom parom. Upošljeno je oko dvesta predeset radnika koji će, kako nam je rekao Ljubomir Sotirov, narednog meseca na kolektivni godišnji odmor… »

Na “Pirotskom letu” ove nedelje

Plus online pre 23 sata
Do kraja ove nedelje, do 21. jula, u okviru Manifestacije Pirotsko leto predvidjeno je nekoliko programa. Sutra, 16. jula u organizaciji Galerije “Čedomir Krstić” biće otvorena izložba grafika Galerije Savremene likovne umetnosti iz Niša sa… »

Radnički se dobro suprodstavio superligašu koji iduće nedelje igra meč za bodove. Rezultat, ipak, previsok!

Plus online pre 2 dana
Vladičin Han : Radnik Surdulica – Radnički Pirot 3:0 ( 2:0) Radnički : Šuljagić , Vlajković , Mančić , Dojkić, Marković, Petrov , Milenković, Kostas , Mirković , Radivojević i Kostić Igrali su i : Koković, N.Petrović, Kamenović… »

Piroćanac Saša Nikolić, zbog povrede noge, napustio borbu u trećoj rundi i izgubio u polufinalu “Vojvodjanske rukavice”…

Plus online pre 2 dana
Saša Nikolić, najbolji srpski bokser u superteškoj kategoriji u konkurenciji juniora, nije imao sreće. Poražen je od omladinskog prvaka Evrope, najboljeg ruskog boksera Damila Sharafutdinova. Nikolić je zbog povrede noge u trećoj rundi napustio… »

Plus online, najnovije vesti »