Polovni automobili

Luksuzni brend automobila uvodi "hands-free" sistem u Velikoj Britaniji: Vozači će menjati traku pogledom u retrovizor

Polovni automobili pre 7 dana
BMW planira da ponudi mogućnost "hands-free" vožnje u Velikoj Britaniji na velikom broju modela. Vozači će od sledeće godine imati mogućnost da sklone ruke sa volana na svim modelima nove serije 5, uključujući i električni i5, kao i BMW i7… »

MG Motor Srbija svečano otvorio salon na Novom Beogradu

Polovni automobili pre 7 dana
PR tekst Prvi izložbeno-prodajni salon novog brenda na našem tržištu smešten u objektu na perspektivnoj poslovno-stambenoj lokaciji u naselju Bežanijska kosa U planu otvaranje salona u većim gradovima u Srbiji Uspešan debi: već prodato više od… »

Kada i koliko će pojeftiniti zatamnjivanje stakala?

Polovni automobili pre 8 dana
Dobili smo brojna pitanja u vezi ukidanja suvišnih troškova kada je u pitanju atest zatamnjenih stakala. Konkretno, to su tehnički pregled i saglasnost proizvođača. Već smo pisali o ovoj mogućnosti. Konkretno, Agencija za bezbednost saobraćaja… »

Uveli smo nov način sortiranja oglasa auto delova – PO KVALITETU

Polovni automobili pre 10 dana
Uveli smo dodatni način sortiranja oglasa kako bismo pomogli kupcima da što lakše nađu deo koji traže. Reč je o sortiranju oglasa PO KVALITETU. Kupovina delova može da bude mnogo lakša - evo i kako! Kada uđete u sekciju „Delovi i oprema“, u… »

Neočekivano partnerstvo rivala: Ford će koristiti Teslinu tehnologiju za punjenje EV

Polovni automobili pre 13 dana
Inicijative su najavili CEO Forda, Džim Farli, i CEO Tesle, Ilon Mask Ford Motor će se udružiti sa Teslom u inicijativama za punjenje svojih trenutnih i budućih električnih vozila u neobičnom spoju između dva rivala, najavili su juče direktori… »

Honda Prelude 4WS: Auto o kojem mnogi i dalje sanjaju

Polovni automobili pre 15 dana
Primetili smo u oglasima auto koji je 90-ih bio san mnogih tinejdžera i mlađih vozača. Honda Prelude treće generacije – japanska egzotika sa naprednim tehnološkim rešenjima, „iskačućim“ farovima, bogatom serijskom opremom, karakterističnim… »

INTERVJU: Antonio Avenoso, direktor Evropskog saveta za bezbednost saobraćaja

Polovni automobili pre 16 dana
U Beogradu je nedavno održana velika konferencija posvećena bezbednosti saobraćaja „Vizija 0 za Balkan“, koja je okupila više od 300 učesnika i stručnjaka iz zemlje i inostranstva. Redakcija sajta „Polovni automobili“ iskoristila je ovu… »

7 saveta da stariji motocikl ponovo zasija

Polovni automobili pre 17 dana
Kilometri i godine pored trošenja mehaničkih sklopova utiču i na estetiku motocikla. Na njemu je sve je na mestu, ali celokupan motocikl izgleda “umorno.” To je skup svih sitnih nedostataka koji su pojedinačno zanemarljivi, ali su se tokom godina… »

Vaš ljubimac zaslužuje samo Kärcher tretman

Polovni automobili pre 18 dana
Kärcher razume ljubav i posvećenost koju pružate svom automobilu i zbog toga je organizovao nagradni konkurs u kome tražimo najstariji Kärcher perač pod pritiskom. Pozivamo vas da nam pošaljete fotografiju svog Kärcher perača pod pritiskom koji… »

„Tresla se gora, rodio se miš“ – ipak ništa od Euro 7 standarda za automobile?

Polovni automobili pre 21 dana
Kada se govori o konačnom dogovoru povodom Euro 7 standarda, plan je bio da članice EU i zakonodavci ove godine sednu za pregovarački sto i reše sve dileme, ali je sada objavljeno da postoji blok koji se protivi ovom rešenju koje treba da stupi na… »