Polovni automobili » Vesti dana

http://polovniautomobili.com/auto-vesti

Polovni automobili

[SPECIJAL] Državni posao na Polovnim automobilima - Dragan Torbica testira Golf dva

Polovni automobili pre 5 dana
Državni posao na Polovnim automobilima. U epizodi "Dobro polovno auto" Dragan Torbica testira svoj nedosanjani san, najbolje što je auto-industrija ikad izbacila, jedan jedinstveni, a u nazivu ima broj dva - "golf dvojka".... »

Plin – da li se i dalje isplati ugradnja Primer automobila koji više troši

Polovni automobili pre 7 dana
Dragan Romčević Protekle 2018. godine visoke cene goriva pogodile su mnoge vozače. Na sreću, pred kraj godine cene su počele da padaju. Neki stručnjaci očekuju da će cene i dalje ići dole, ali ne mnogo i ne brzo. Situacija bi narednih nekoliko meseci trebalo da bude stabilna. Stoga smo... »

Plin – da li se i dalje isplati ugradnja Primer automobila koji više troši

Polovni automobili pre 7 dana
Dragan Romčević Protekle 2018. godine visoke cene goriva pogodile su mnoge vozače. Na sreću, pred kraj godine cene su počele da padaju. Neki stručnjaci očekuju da će cene i dalje ići dole, ali ne mnogo i ne brzo. Situacija bi narednih nekoliko meseci trebalo da bude stabilna. Stoga smo... »

U Srbiji registrovano dva miliona automobila

Polovni automobili pre 12 dana
Koliko trenutno ima (registrovanih) automobila u Srbiji? Koliko ima mopeda? A motocikala? Koji procenat je u vlasništvu „običnih ljudi“, a koji je kod pravnih lica. Koliko automobila je prvi put registovano 2018. i 2017. godine? Statistika je skoro uvek dosadna i naporna. Zato smo se potrudili... »

Novogodišnji specijal autotest - Mercedes-Benc G500 4×4²

Polovni automobili pre 25 dana
Kao posebnu novogodišnju poslasticu – za vas smo testirali jedinstveni Mercedes-Benc G500 4×4². Nadamo se da će vam se svideti test, a obavezno nam napišite vaše utiske i zapažanja u komentarima.... »

12 najskupljih polovnjaka 2018. godine

Polovni automobili pre 26 dana
Dragan Romčević Koji su bili najskuplji polovnjaci na sajtu Polovni automobili tokom ove godine? I koliko koštaju? Ili su koštali ako su prodati? Pošto ne živimo u Švajcarskoj, verovatno je gornja granica tu negde oko 80.000 do 100.000 evra? Ili možda mnogo više? Predstavljamo 12... »

Mercedes-Benz SLC 350 - klasa koja zauzima posebno mesto

Polovni automobili pre 29 dana
Osim po velikim i izdržljivim limuzinama, Mercedes-Benz je tokom svoje duge istorije najviše bio poznat i po njihovim kupe verzijama, te luksuznim kabroletima serije SL. U toj istoriji punoj dragulja, Mercedes-Benz SLC klase zauzima posebno mesto. Naime, dok je većina takozvanih GT kupea najviše... »

Test polovnjaka: Zašto Citroen Xsara nije popularnija

Polovni automobili 19.12.2018
Dragan Romčević Ovaj auto, izgleda, „pljuju“ samo oni koji ga nikad nisu imali. Tako bar kažu vlasnici, navodeći da su vrlo zadovoljni i da je u odnosu na plaćenu cenu reč o fantastičnom modelu. Pa u čemu je onda problem, zašto Xsara nije popularnija? Izgleda da je reč o starim... »

Najtraženiji polovnjaci u 2018.

Polovni automobili 17.12.2018
Polovni automobili - koji su se najviše tražili ove godine? Koje marke i modeli? U kojem cenovnom rangu? Da li su najtraženije kubikaže iste kao i ranije? Već tradicionalno, dajemo vam pregled tržišta polovnih automobila u Srbiji u 2018. godini. Prema podacima Republičkog zavoda za... »

[VIDEO TEST] Renault Scenic - Luksuz na francuski način

Polovni automobili 15.12.2018
Testirali smo aktuelni Renault Scenic Initiale Paris sa željom da proverimo koliko je luksuza zaista moguće “spakovati” u popularni MPV. Uživajte u testu i napišite nam vaše utiske i zapažanja u komentarima.... »

Dačić: Sednica Saveta bezbednosti UN o Kosovu u februaru

Novi magazin  pre 9 sati  još 17 povezanih

AO - Čilić nije preživeo novi maraton, Bautista Agut u četvrtfinalu

Sportske.net  pre 8 sati  još 18 povezanih

Tramp napao demokrate zbog odbijanja "kompromisa" o otvaranju vlade

Glas Amerike  pre 2 sata  još 15 povezanih

Nenadmašni Mančester siti!

Sportske.net  pre 5 sati  još 15 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.