Polovni automobili » Vesti dana

http://polovniautomobili.com/auto-vesti

Polovni automobili

Kako proveriti da li su stakla fabrički zatamnjena ili su lepljene folije za zatamnjivanje?

Polovni automobili pre 9 dana
Folije za zatamnjivanje stakala ili fabrički zatamnjena stakla – kupili ste auto ili tek treba da ga kupite, a ne znate kako da utvrdite hoćete li morati da radite atest ili da skidate folije? Ovaj problem muči mnoge vozače, pa smo potražili zvaničan odgovor od policije. Dobili smo sledeći... »

Šta znači TDI, dCi, CDI, HDI, TDDI, TDCi...?

Polovni automobili pre 9 dana
Oznake motora često zbunjuju i solidne poznavaoce automobilizma. Problem je u tome što - generalno – ove oznake ne moraju da znače ništa. To su jednostavno oznake koje proizvođači automobila koriste bez univerzalnih pravila. Na prvom mestu se gleda šta će privući kupca – neki... »

Ponovo blokirano izdavanje Uverenja za uvoz polovnjaka, atesta za plin, zatamnjena stakla...

Polovni automobili pre 16 dana
Ponovo se javio isti problem, koji se ponavljao više puta tokom prethodnih godina, a poslednji put u novembru 2017. godine. Vozači i auto placevi, koji su uvezli polovne automobile i pored plaćenih dažbina ne mogu da ih registruju zato što iz Agencije za bezbednost saobraćaja ne mogu da dobiju... »

Koliko u stvari košta KASKO osiguranje?

Polovni automobili pre 16 dana
Oni koji rade u osiguravajućim kućama ili prodaju nove ili polovne automobile često dobiju jedno od najtežih pitanja: „Koliko košta kasko za taj i taj auto?“. U stvari, nije pitanje toliko teško, koliko je na njega nezgodno odgovoriti zbog toga što onaj ko je pitao želi odgovor bez... »

Reagovanje "Puteva Srbije" na naš tekst o zameni TAG uređaja nakon kvara u garantnom roku uz doplatu

Polovni automobili pre 20 dana
Nedavno smo objavili tekst u kojem se objašnjava da vozači kojima se TAG uređaj za elektronsku naplatu putarine pokvario dok je bio pod garancijom moraju da doplate oko 630 dinara ukoliko žele da dobiju drugi uređaj. Problem je u tome što stari TAG uređaj više ne može da se nabavi od... »

Divlje šlep službe i dalje „operišu“?

Polovni automobili 15.01.2018
Javio nam se vozač koji je naleteo na rezervni točak na auto-putu između Paraćina i Niša. Pri brzini od 100 km/h nije mogao da ga izbegne, pa ga je udario levom stranom vozila pri čemu je došlo do ozbiljnih oštećenja karoserije, točka i elemenata oslanjanja. A onda se, po njegovim rečima... »

TAG se pokvari pod garancijom – ali morate da doplatite za novi

Polovni automobili 15.01.2018
Obratio nam se jedan vozač koji se požalio na problem sa zamenom TAG uređaja za elektronsku naplatu putarine. Konkretno, pokvario mu se TAG koji je još uvek bio u garanciji – uređaj je zamenjen i po tom pitanju nije bilo problema, ali je bio primoran da doplati oko 630 dinara zato što je... »

Zabrana uvoza EURO 3 i EURO 4 polovnjaka - šta bi se promenilo?

Polovni automobili 15.01.2018
Već dugo slušamo o mogućnosti da se zabrani uvoz polovnjaka koji ne ispunjavaju EURO 4 normu. Međutim, čuju se i zahtevi da se odmah podigne granica na EURO 5, pošto danas ima EURO 4 polovnjaka starih deceniju i po. Ako bi se uvelo EURO 5 ograničenje, da li bi to dovelo do podmlađivanja... »

Umesto smanjenja za vozila preko 2.000 ccm, povećan porez za sve automobile

Polovni automobili 12.01.2018
Porez koji se svake godine plaća prilikom registracije vozila, povećan je za ovu godinu, kako je objavljeno u Službenom glasniku. Reč je o porezu koji uz obavezno osiguranje, predstavlja najveći deo cene registracije vozila. Inače, prošle godine je u odnosu na 2016. porez povećan za oko... »

Režim rada sajta tokom praznika

Polovni automobili 29.12.2017
Kao i uvek do sada, za vreme novogodišnjih praznika dežurne ekipe sajta Polovni Automobili radiće na odobravanju novih oglasa postavljenih na sajt. Telefonska podrška će biti dostupna od 8. januara. Želimo vam lep provod za Novu godinu i neka vam 2018. godina bude još uspešnija!... »

©2018 Netmark d.o.o.