Polovni automobili

„All Season“ gume – odlično rešenje ili loš kompromis?

Polovni automobili pre 7 dana
Gume koje mogu da se koriste i zimi i leti, odnosno „All Season“ gume – postaju sve popularnije i kod nas i širom Evrope. To pokazuje i rast prodaje, kao i sve veći izbor guma – tu su gume brojnih proizvođača, u sve većem broju dimenzija i u… »

Koliko košta održavanje motocikla

Polovni automobili pre 14 dana
Retko kad ćete imati priliku da kupite polovni motocikl, a da nećete morati baš ništa da uložite u njega. Ali to ne treba da vas odvrati od kupovine. Zato je uvek dobar savet da ne potrošite sav novac koji ste izdvojili za kupovinu samo na motocikl… »

7 saveta kako da se auto što duže sija kao nov

Polovni automobili pre 20 dana
Bez obzira da li ste kupili potpuno nov auto ili ste upravo platili za profesionalno poliranje svog polovnjaka, dajemo 7 saveta kako da zaštitite lak i boju od mikro-ogrebotina, preko fleka od ptičjeg izmeta, do ozbiljnijih oštećenja i prevremenog… »

Predstavljen novi model Honda HR-V e:HEV

Polovni automobili pre 25 dana
Potpuno novi model Honda HR-V e:HEV pokreće Hondina najnaprednija tehnologija hibridnog pogona koja obezbeđuje spoj efikasnih i fleksibilnih performansi. Ovaj kompaktni SUV pridružuje se paleti modela sa oznakom Honda e:HEV (hibridno električno… »

Šta je sa cenama polovnih automobila

Polovni automobili pre 26 dana
Uskoro možemo da očekujemo osetno poskupljenje polovnih automobila, kako onih iz uvoza, tako i onih koji su već registrovani u Srbiji. U zavisnosti od segmenta i cenovnog ranga, poskupljenje je već primetno. Koji su uzroci u pitanju? Polovni… »

Kako da vam novi motocikl bude što duže nov

Polovni automobili pre 27 dana
Šta god novo da kupimo želimo da nam što duže tako i izgleda – novo. Isto je i sa motociklima. Ako ćete da ga koristite, a ne samo čuvate u garaži ili sobi, teško je očekivati da ćete motocikl da zadržite u salonskom stanju. Ipak, moguće je… »

Pranje motora – čime, kako, da li je rizično…

Polovni automobili 13.04.2021
Pranje motora je tema oko koje vozači uglavnom imaju suprotstavljena mišljenja. Jedni tvrde da je apsolutno bezbedno, drugi kažu da prskanje vode po motornom prostoru može da izazove ozbiljne probleme sa elektronikom. U teoriji, situacija je ipak… »

Saveti za kupovinu novog motocikla

Polovni automobili 09.04.2021
Vest koja je krajem prošle godine mnoge iznenadila, pa čak i dobre poznavaoce prilika, jeste da je tokom 2020. u odnosu na 2019. godinu zabeležen rast prodaje mopeda od 12%, a motocikala od čak 69%. Pandemija korona virusa svakako je promenila navike… »

SUV/krosover ili karavan – šta je praktičniji i korisniji izbor

Polovni automobili 07.04.2021
Vozači kojima je potrebno praktično porodično vozilo, sa većim prtljažnikom, često se dvoume između SUV-a, krosovera i klasičnog karavana. Međutim, šta je to uopšte krosover? Recimo da tu svrstavamo sva vozila koja nisu SUV-ovi, ali liče na… »

Prvi servis - intervju: Mladen Urdarević (Branislav) - Zabavno je stvarati Prvi servis

Polovni automobili 06.04.2021
"Sutra, Branislave, sutra", postala je već kultna replika Hranislava koja se čuje u svakoj epizodi i to na pitanje Branislava: "Majstore, je l' gotovo ono moje?”. A lik Branislava ožive je Mladen Urdarević, jedan od scenarista i idejni tvorac serije… »