Polovni automobili » Vesti dana

http://polovniautomobili.com/auto-vesti

Polovni automobili

Ukida se trajna registracija za mopede (skutere), ali i za traktore i motokultivatore

Polovni automobili 18.03.2019
Od 3. aprila ove godine prestaje da važi trajna registracija za mopede. Nakon tog datuma, svi mopedi moraće da imaju standardnu registraciju i da je obnavljaju svake godine. Na ulicama i dalje mogu da se vide skuteri sa novim i starim, tj. trajnim tablicama. Zašto jedni mogu trajno da se... »

Buba – auto koji bi svako poželeo

Polovni automobili 16.03.2019
Sa preko dvadeset miliona prodatih primeraka i proizvodnjom dugim bezmalo pola veka, Volkswagen Buba je jedan od najbolje prodavanih automobila svih vremena. Hitlerova naredba Zbog svog prepoznatljivog izgleda, te proboja na američko tržište tokom pedesetih i šezdesetih godina, Buba je postala... »

[AUTOTEST] Honda HR-V Mali - veliki japanac ponovo napada

Polovni automobili 12.03.2019
Testirali smo restilizovanu Hondu HR V sa željom da proverimo šta su sve promenili stručnjaci iz Tokia u najnovijem izdanju popularnog crossovera. Nekada se Mazda 121 reklamirala kao "mali – veliki japanac", a sada tu titulu sa ponosom komotno može da ponese i Honda HR V. Ako ste provereni... »

Polovnjak: Fiat Punto 1.2 – italijanski krš ili najisplativiji auto za grad

Polovni automobili 12.03.2019
Dragan Romčević Jedni tvrde da je kupovina Punta bacanje para bez obzira koliko jeftin bio. Kao prvo, to je Fiat, kao drugo, to je Punto. Ovo je uobičajen stav mnogih vozača u Srbiji: „Sve je to urađeno nekvalitetno, jeftino, kvarljivo, „znamo“ da Italijani rđaju...“ Drugi se kunu da... »

[OLDTAJMERI] Opel Olympia – auto u čast najvećeg sportskog događaja

Polovni automobili 09.03.2019
Dve godine pre dolaska Adolfa Hitlera na vlast, malo ko u Međunarodnom olimpijskom komitetu je očekivao da će zažaliti za odluku da Letnja olimpijada 1936. godine bude dodeljena Berlinu. Da bi nadmašili prethodne igre u Londonu, Hitler je doneo odluku da se izgradi novi monumentalni stadion... »

[OLDTAJMERI] Opel GT - Američki san na evropski način

Polovni automobili 01.03.2019
Kao država neumerene potrošnje i ogromnog prosperiteta nakon Drugog svetskog rata, Sjedinjene Američke Države su od pedesetih godina bile najsnažnije svetsko tržište automobila. Evropski proizvođači su bili prisutni, ali je Detroit bez sumnje bio taj koji je vukao konce na celom kontinentu.... »

Da li davati kaparu za automobil

Polovni automobili 01.03.2019
Dragan Romčević Kapara – ništa jednostavnije, a opet toliko pitanja... S jedne strane - kapara je uobičajen i zakonski regulisan deo kupoprodaje. Sa druge strane, može doći do komplikacija, naročito ako dajete kaparu za auto koji niste videli, prodavcu čiji vam identitet nije poznat i to... »

Upozorenje za osobe sa invaliditetom koje uvoze polovni automobil

Polovni automobili 27.02.2019
Javilo nam se više osoba sa invaliditetom sa istim problemom. Odbijen im je povraćaj PDV-a koji su platili prilikom uvoza automobila i to iz razloga koji deluje pomalo nelogično. Naime, ako se ne oslobodite plaćanja carine, nećete moći da dobijete povraćaj PDV-a. Dakle, ako uvozite auto koji... »

©2019 Netmark d.o.o.