PP media

Preminuo imam džamije u Hisardžiku Asmir Beširović

PP media pre 7 sati
Prijepolje – U Prijepolju je u 48. godini života, iznenada preminuo imam džamije u Hisardžiku Asmir ef. Beširović. Asmir Beširović ( 1974 – 2021), foto: Agencija AA Asmir je iza sebe ostavio suprugu, i troje maloletne dece. Dženaza polazi u… »

Renomirane kompanije stipendiraju studente FMG u Kraljevu

PP media pre 9 sati
Kraljevo/Prijepolje/Priboj/Nova Varoš – Prošle godine raspisan je prvi poziv kompanije Siemens Mobility d.o.o. Cerovac, za dodelu stipendija studentima Fakulteta za mašinstvo i građevinarstvo u Кraljevu. Foto: Promo Programom stipendiranja pruža… »

Više novca za modernizaciju novovaroških saobraćajnica

PP media pre 2 dana
Nova Varoš – Budžetom opštine Nova Varoš ove godine predviđeno je 40 miliona dinara za modernizaciju putne infrastrukture a na narednoj skupštini u planu je da se rebalansom taj iznos uveća za 20 miliona. Više novca za modernizaciju… »

Priboj prva opština u Srbiji koja iz upotrebe izbacuje fosilna goriva

PP media pre 2 dana
Priboj će od početka oktobra biti prva opština u Srbiji, koja će u potpunosti izbaciti iz upotrebe fosilna goriva i preći na grejanje na biomasu. Izgradnja Gradske toplane, koja se najvećim delom finansira iz kredita КFW banke, u završnoj je fazi… »

Zorana Mihajlović: Priboj ozbiljna opština koja se razvija – oseća se energija, rad i trud

PP media pre 2 dana
Priboj – Nakon obilaska Gradske toplane, ministarka Zorana Mihajlović je sa čelnim ljudima opštine Priboj i načelnikom Zlatiborskog okruga razgovarala o poboljšanju snabdevanja električnom energijom, što je preduslov za kvalitetniji život… »

Prvi dan Ramazanskog Bajrama, počinju dani veselja

PP media pre 3 dana
Danas počinje Ramazanski bajram, jedan od dva najznačajnija islamska praznika. Obeležava se kraj jednomesečnog posta i početak veselja. Molitvom odmah nakon svitanja, Muslimani širom sveta danas obeležavaju prvi dan Ramazanskog bajrama, jednog od… »

Radosav Vasiljević uputio bajramsku čestitku

PP media pre 4 dana
Nova Varoš – Povodom nastupajućeg Ramazanskog Bajrama predsednik opštine Nova Varoš Radosav Vasiljević uputio je čestitku pripadnicima islamske veroispovesti. Radosav Vasilljević čestitao Bajram, foto: PP Media – Zajednički život između… »

U okviru akcije “Zelena Srbija” u Priboju zasađeno dekorativno drveće

PP media pre 4 dana
Priboj – Kako bi se podigla svest građana o važnosti zdrave životne sredine i ozelenjavanja Srbije, već drugu godinu, kroz kampanju “Zelena Srbija”, u našoj zemlji sprovodi se simbolična sadnja sadnica dekorativnog drveća, u 10 opština i… »

U nedelju turnir „Budući šampioni“ za mlade odbojkašice

PP media pre 4 dana
Nova Varoš će u nedelju 16. maja biti domaćin Prvog turnira u odbojci „Budući šampioni“ za devojčice do 15 godina starosti. Na njemu će učestvovati mlade odbojkašice iz Prijepolja, Priboja, Čajetine, Novog Pazara, Užica i Nove Varoši… »

Priboj posetio pomoćnik ministra poljoprivrede

PP media pre 4 dana
Priboj je bio i ostao industrijski grad, ali je poljoprivreda oduvek bila značajna dopunska delatnost dobrog dela naših sugrađana. Otuda i lokalna samouprava poslednjih godina, čini dosta da upotpuni taj seoski ambijent, da ljudi održe svoja… »

PP media, najnovije vesti »