PP media

U Prijepolju tokom poslednja 24 sata koronom zaraženo 13 lica

PP media pre 8 sati
Prijepolje – Tokom poslednja 24 sata, na teritoriji Zlatiborskog okruga korona virus potvrđen je kod 40 lica. Foto: A.Rovčanin Od ukupnog broja novoobolelih, u Prijepolju je registrovano 13, u Užicu devet, Bajinoj Bašti pet, Кosjeriću četiri, u… »

Asvaltirano tri kilometara puta prema Strmcu

PP media pre 13 sati
Priboj – Poslednjih dana oktobra asfaltirana je planirana deonica puta od Ahmetovine do mosta u Zabrđu, na putnom pravcu Sjeverin – Strmac, u dužini od 3 kilometra i 80 metara. Novi kilometri puta u pribojskim selima U pitanju je deo ugovorene… »

Detalji strašne smrti kod Nove Varoši, mladić se najverovatnije švercovao ispod kamiona, pa stradao pod točkovima

PP media pre 13 sati
Nova Varoš -Istraga o slučaju muškarca tamne puti, najverovatnije azilanta, koji je preksinoć pronađen teško povređen na putu kod Nove Varoši, a kasnije preminuo u Prijepolju, za sada nije utvrdila kako je zadobio smrtonsne povrede. Ipak, postoje… »

U Zlatiborskom okrugu 35 novoinficiranih, najviše iz Prijepolja

PP media pre 1 dan
Prijepolje/Priboj – Za 24 sata na teritoriji Zlatiborskog okruga potvrđen je virus korona kod 35 osoba. Najviše inficiranih iz Prijepolja, foto: A.Rovčanin Od ukupnog broja novoobolelih, u Prijepolju je registrovano 14, Кosjeriću i Užicu po šest… »

Šesta prodaja „Fabrike sedišta” u Priboju

PP media pre 1 dan
Priboj – Akcionarsko društvo „Fabrika sedišta” Priboj u stečaju oglašava šestu prodaju imovine javnim nadmetanjem. Ilustracija Predmet prodaje je nepokretna i pokretna imovina grupisana u jednoj imovinskoj celini i to zemljište površine 1,98… »

Pribojski odbornici usvojili drugi rebalans budžeta

PP media pre 1 dan
Priboj – Lokalni parlamnt je potvrdio prestanak mandata odbornicima Suzani Кoldžić i Dubravki Đurić sa izborne liste „Zdrava Srbija Milan Stamatović”. Usvojen drugi rebalans budžeta, foto: A.Rovčanin Zbog podnetih ostavki na odbnorničku… »

Rukovodstvo opštine Prijepolje posetilo kovid ambulantu, epidemiološka situacija nepovoljna

PP media pre 1 dan
Prijepolje – Predsednik opštine Vladimir Babić i zamenik predsednika Esad Hodžić, posetili su danas kovid ambulantu i detaljnije se informisali o toku radova na izgradnji nadstrešnice ispred kovid ambulante u Domu zdravlja. Čelni ljudi opštine… »

Apel građanima da se odgovorno ponašaju zbog širenja koronavirusa

PP media pre 1 dan
Prijepolje – Zbog povećanja broja zaraženih lica koronavirusom zasedao je Opštinski štab za vanredne situacije u Prijepolju. Ilustracija, A.Rovčanin Nakon sednice upućen je apel građanima na odgovorno ponašanje, a posebno se upozoravaju lica… »

U Božetićima otvoren vrtić, u njemu 11 mališana

PP media pre 1 dan
Nova Varoš – Nakon Akmačića i Кokinog Broda, i u Božetićima je počela sa radom mešovita grupa mališana uzrasta od tri do šest godina koji pohađaju obavezni predškolski i program ranog razvoja i obrazovanja. Kutak za najmlađe u Božetićima… »

Karavan kulture govora u Priboju

PP media pre 1 dan
Priboj – Dom kulture „Pivo Кaramatijević“ Priboj i Udruženje za razvoj kulture javnog govora „Izražajnost“ 2. i 3. novembra organizuju edukativnu tribinu i radionice o unapređenju kulture govora, koja se realizuje u okviru projekta… »

PP media, najnovije vesti »