Press » Vesti dana

http://www.pressonline.rs/

Press

Turisti iz pakla obilaze srpske štale, a seljaci im nude konje, krave, i magarce: Za seks sa životinjom naplaćuju 150 evra, za snimanje još 50

Press pre 5 dana
Turisti zoofili organizovano dolaze u Srbiju, većinom iz Nemačke, Holandije, Švedske i Velike Britanije, tražeći sreću u „životinjskim bordelima”, gde plaćaju za seks sa životinjama! Foto: Tanjug/AP Osim imanja na selu, koji turistma zoofilima nude konje, krave, koze i magarce za seks,... »

Giška je od sada Sveti Đorđe: Saborac o telu komandanta Garde: Imao je rupe umesto očiju, ali je kompletna fizionimija sačuvana!

Press pre 5 dana
Giška je u petak, kada je sanduk iskopan, bio isti onakav kakvog smo ga u septembru 1991. zatekli na krevetu pored majke Milene, kaže Miško Janković. Foto: Privatna arhiva Kada su otkopali sanduk, Giška je bio isti onakav kakvog smo ga u septembru 1991. zatekli na krevetu pored kog je bila... »

Isplivao dačićev snimak sa privatne proslave! Uzeo mikrofon i otpevao nešto što niko nije očekivao! (video)

Press pre 6 dana
Potpresednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić u poslednje vreme očigledno je odlučio da obogati svoj muzički repertoar, pa je osim neizostavne „Miljacke“ i „Jorgovana“ turskom predsedniku Erdoganu otpevao „Osman Agu“, ali se nije na tome zaustavio. Foto:... »

Umro glumac koji je ostavio neizbrisiv trag u "Igri prestola"

Press pre 6 dana
Glumac Roj Dotris koji je igrao u brojnim serijam i filmovima, uključujući "Igru prestola" (Game of Thrones) i "Amadeu", umro je u svom domu u Londonu u ponedeljak. Imao je 94 godine. Foto:B92.net Prema saopštenju porodice, glumac je "umro mirno" okružen voljenim ljudima. Dotris je imao... »

Apple pravi novu olovku za precizno kucanje i crtanje na ekranu

Press pre 5 dana
Kompanija Apple planira do 2019. godine da izbaci na tržište novu olovku Apple Pencil koja će korisnicima iPhonea i iPada omogućiti potpuno novu preciznost u kucanju, skiciranju ili crtanju na ekranu. Foto:B92.net Nova Appleova olovka moći će se da se koristi za razne grafičke poslove,... »

Tragedija na Voždovcu: Obesio se vlasnik poznate beogradske firme

Press pre 6 dana
Dragan J. (58) obesio se u svom stanu na Voždovcu. Foto: Ilustracija/Stefan Jokić) Dragan je bio vlasnik jedne poznate beogradske firme. Njegovo obešeno telo, pronašli su članovi porodice. Da li uzrok tragedije treba tražiti u eventualnim dugovima ili nervnom rastrojstvu, pokazaće istraga.... »

Amerikanci ljuti na Srbiju Naše deminere je obučavala američka vojska, a mi ih sada šaljemo na zadatke sa Rusima

Press pre 6 dana
Proteklih dana bilo je „šumova na vezi” između ambasadora SAD Kajla Skota i ministra odbrane Aleksandra Vulina, a prema saznanjima „Blica“, pokrenule su ih dve zamerke koje američka administracija ima na određene poteze u Vojsci Srbije. foto:blic.rs - Prva zamerka se odnosi na deminere u... »

Rat za dete Marjanovića i krsmanovića Jelenina sestra: Uzeću Zoranu malu Janu!

Press pre 6 dana
Teodora Krsmanović, sestra Jelene Marjanović, podneće zvaničan zahtev da se porodici Krsmanović dodeli privremeno starateljstvo nad njenom sestričinom Janom (6). Foto: Dragan Kadić Teodora Krsmanović, sestra ubijene pevačice Jelene Marjanović, podneće zvaničan zahtev da se porodici... »

Mama mi je oduzela kuću pa me blokirala na telefon: Sin Snežane Đurišić otvorio dušu pa otkrio porodične tajne!

Press pre 5 dana
Sin Snežane Đurišić, Marko Gvozdenović, otvorio je dušu i izneo mnoge porodične tajne koje javnost nije znala. Foto: Marina Lopačić, Damir Dervišagić Naime, nakon što su njihove komšije pričale o ovoj porodici, i otkrile da u kući viđaju Snežaninu snajku, ali problematičnog Marka... »

Bolovala je od bulimije i prošla pravi pakao: Evo kako je Teodora Džehverović izgledala pre nego što je postala poznata! (foto)

Press pre 5 dana
Teodora Džehverović važi za jednu od najlepših i najzgodnijih dama naše estrade, ali u mladosti je zbog izgleda prošla pravi pakao. Foto: Printscreen Ona se prvi put javnosti predstavila pre 3 godine, kada je imala samo 17 godina. Bila je jedna od takmičarki muzičkog šoua "Zvezde Granda".... »

©2017 Netmark d.o.o.