Putuj sigurno » Vesti dana

http://putujsigurno.rs

Putuj sigurno

Dobre vesti: KLM uvodi let za Boston iz Amsterdama!

Putuj sigurno pre 2 dana
Početkom sledeće godine uvodi se let za Boston iz Amsterdama, saopštila je francuska avio-kompanija KLM. Novi let upotpuniće već postojeću vezu između Amsterdama i Bostona, s obzirom na to da na ovoj relaciji postoji linija koja leti dva puta dnevno. Novi let Od 31. marta naredne godine sa... »

Mršavljenje pred more - ludost ili realnost

Putuj sigurno pre 4 dana
Sezona godišnjih odmora uveliko je počela i uz pripreme za putovanje, najčešće počinju i pripreme za savršen izgled u kupaćem kostimu. Neki su proces mršavljenja otpočeli prethodne jeseni, a neki nekoliko dana pred put. U kratkim pripremama pred odlazak na more, najviše mogu da pomognu... »

Zbog ovakvog ponašanja možete postati sumnjivi avionskom osoblju

Putuj sigurno pre 8 dana
Putnici koji planiraju da kupe avio karte za put ovog leta, treba da se informišu zbog čega mogu izazvati paniku među osobljem u avionu. Naizgled bezazleno ponašanje može stvoriti utisak da ste terorista ili krijumčar droge. Šale na temu terorizma Šaljivdžije koje žele da opuste atmosferu... »

Šta sve čini smeštaj na putovanju luksuznim

Putuj sigurno pre 17 dana
Ako spadate u kategoriju “luksuznih putnika”, onda sigurno umete da razaznate luksuzan smeštaj od onog koji to nije, ali ako to nije slučaj, onda vas potpuno razumemo, budući da je pridev “luksuzno” postao maltene degradiran od prevelike upotrebe, i to često što se ne može kategorisati... »

10 saveta za ekonomičnije korišćenje prenosa mobilnih podataka dok ste na putovanju

Putuj sigurno pre 17 dana
Jedan od paradoksa današnjeg, modernog sveta, predstavlja činjenica da postajemo sve više zavisni od pametnih telefona. Pa čak i onda kada želimo da se odmorimo od svakodnevice i kada putujemo na našu omiljenu destinaciju, mi ne možemo bez telefona, a u isto vreme njegovo korišćenje može... »

Inovacije u avio-industriji: KLM uvodi veštačku inteligenciju

Putuj sigurno pre 18 dana
Holandska avio - kompanija KLM, koja je lider u uvođenju online usluga u avio - industriju, nastavlja sa inovacijama. Ova kompanija, koja je deo Air France - KLM grupe, predstavila je novu dvojezičnu glasovnu platformu koja putnicima pomaže da pronađu najbolji let. Pametni asistent KLM kompanije... »

10 Stvari koje obavezno morate imati u svom automobilu na putovanju

Putuj sigurno pre 18 dana
Putovanje je samo po sebi garant dobre zabave, a ukoliko ste se na određenu destinaciju zaputili automobilom pustolovina je utoliko veća. Ipak, postoji nekoliko stvari o kojima bi trebalo da vodite računa pre nego što otpočnete putovanje. Ono što bi svakako trebalo prvo da uradite jeste da... »

Atina gori, broj žrtava raste

Putuj sigurno pre 24 dana
Požari se razbuktali nedaleko od Atine, a prema poslednjim saznanjima najmanje 54 osobe je izgubilo život, a više od 170 ih je povređeno. Okruzi gradova Rafina, Mati i Nea Makri su potpuno uništeni. Struja je isključena, telefonske linije i internet ne rade. Prema rečima potparola grčke... »

Aerodrom Šarl de Gol dobio novi biznis salon

Putuj sigurno pre 27 dana
Putnici biznis klase Air France-a moći će da uživaju u novoj pogodnosti ove kompanije na aerodromu Šarl de Gol u Parizu. Novi biznis laundž, koji se nalazi na Terminalu 2, hol L ovog aerodroma, zvanično je predstavljen 10. jula. Šta očekuje putnike u novom salonu? Na samom ulazu u novi... »

Luvr organizovao turu posvećenu Džej Ziju i Bijonse

Putuj sigurno 12.07.2018
Da su Bijonse i Džej Zi poznati svi znaju, ali da su toliko popularni da bi im najpoznatiji muzej na svetu, Luvr, posvetio umetničku turu je novina. Tura u trajanju od 90 minuta je nastala pošto je najpoznatiji bračni par Luvr iskoristio za snimanje svog najnovijeg spota za pesmu „Apeshit”.... »

Stefanović: Zatvoren kamp na Zlatiboru, deca vraćena kući

Danas  pre 4 sata  još 18 povezanih

Ružić: Izbori za Nacionalne savete 4. novembra

Danas  pre 4 sata  još 16 povezanih

Trampova vojna parada odložena „do 2019.“

BBC News  pre 6 sati  još 16 povezanih

Od danas svako ko otvori račun dobiće i domaću karticu

Kamatica  pre 8 sati  još 12 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.