Putuj sigurno » Vesti dana

http://putujsigurno.rs

Putuj sigurno

Air France popusti i akcije za proslavu 85. rođendana kompanije

Putuj sigurno pre 10 dana
U nedelju 7. oktobra, svetski čuvena avio-kompanija Air France puni 85 godina. Osim što je u pitanju veoma važan jubilej, 85. rođendan kompanije Air France donosi brojne pogodnosti za putnike širom sveta. Prvi startuje već danas i traje od 5. do 8. oktobra! Pogledajte o čemu se radi i koje... »

Zatvorena tajlandska plaža koju je proslavio Leonardo DiKaprio

Putuj sigurno pre 11 dana
Tajlandske vlasti su uvele rigorozne mere u cilju očuvanja Maje Bej, jedne od najpoznatijih plaža na svetu. Ostrvo Fi Fi Li na kome je smeštena ova plaža, bilo je glavna lokacija za snimanje filma The Beach, u kome jednu od glavnih uloga tumači Leonardo Dikaprio. Ogromna poplarnost filma je... »

Kopaonik – najvažniji geografski podaci

Putuj sigurno pre 11 dana
Nama koji smo odrasli na padinama ove prelepe planine, geografski podaci Kopanika ostali su u neizbrisivom sećanju, a celokupno iskustvo kao najlepša uspomena iz detinjstva. Posebnost ove planine je u tome što je možete svake godine posećivati, i tako celog svog života, a nikad je sasvim ne... »

Air France uvodi novu liniju za Dalas

Putuj sigurno pre 22 dana
Ako volite da putujete i imate želju da u skorije vreme posetite Ameriku onda će vas obradovati novost iz kompanije Air France koja uvodi liniju za Dalas iz Beograda preko Pariza. Od 31. marta naredne godine Airbus A330 prevoziće putnike od aerodroma Šarl de Gol u Parizu do aerodroma Fort Vort u... »

Odletite do Brazila po promotivnoj ceni

Putuj sigurno 06.09.2018
Kada se pomene Brazil, sigurni smo da je mnogima prva asociacija na ovu zemlju upravo njena turistička prestonica - Rio de Žaneiro. Poznat po čuvenom karnevalu, belim peščanim plažama i suncu, ovaj grad slovi za Meku svetskih putoholičara, a uz Air France promociju ga možete posetiti po... »

Privatno ostrvo na prodaju: cena manja od kvadrata u Beogradu

Putuj sigurno 06.09.2018
Napušteno ostrvo, istorijska sela i netaknuta priroda zvuče kao idealna varijanta odmora za sve koji vole da provode vreme u prirodi i tišini, okruženi sa što manje ljudi. Sada je i tu želju moguće ostvariti po ceni od 170 hiljada evra. Očuvana priroda, bez struje i vode Ostrvo Eilean Nan... »

Air France vas vodi na Festival kafe u New Yorku

Putuj sigurno 04.09.2018
Da li ste znali da Srbi spadaju u narode koji najviše piju kafu? Ukoliko ste i sami ljubitelj ovog jutarnjeg, prepodnevnog, poslepodnevnog i večernjeg rituala, kafe na pauzi, kafe tokom rada i kafe sa pijateljima, verovatno vas ovaj podatak ne iznenađuje mnogo. Idealno mesto na kojem svoju strast... »

Održana najveća svetska parada cveća u Holandiji

Putuj sigurno 04.09.2018
Dok u našim krajevima početak septembra asocira na jesen i neke tmurnije dane, u Holandiji ovaj mesec predstavlja najšareniji period godine. Razlog za to je Bloemencorso ili parada cveća koja se održava prve nedelje svakog septembra na ulicama grada Zunderta pod imenom Korzo Zundert, ali i u... »

Kako odabrati odgovarajući prevoz putnika za specijalne prilike?

Putuj sigurno 31.08.2018
Bilo da planirate poslovnu konferenciju, venčanje, proslavu sa prijateljima ili porodicom, koordinacija specijalnih događaja zahteva napor i planiranje, ali ono što je najbitnije jeste da svi putnici, odnosno gosti, stignu tamo gde treba. Kod ovakve vrste događaja, rezervisati prevoz za grupu... »

Uz Air France promociju do svetskih metropola

Putuj sigurno 29.08.2018
Već dugo maštate o dalekim destinacijama, ali su visoke cene avionskih karata ono što vas sprečava da se tamo zaputite? Onda će vas sigurno obradovati vest da je kompanija Air France odlučila da izađe u susret svojim putnicima, i ponudi im avionske karte po jedinstvenim promotivnim cenama u... »

©2018 Netmark d.o.o.