Putuj sigurno » Vesti dana

http://putujsigurno.rs

Putuj sigurno

Korisni mali aparati koje možete poneti sa sobom na putovanje

Putuj sigurno pre 3 dana
Putovanje bez malih aparata na koje smo navikli u svakodnevnom životu može da bude malo naporno, zbog čega možete da postanete nervozni. Kako se to ne bi desilo, postoje mali kućni aparati koje možete poneti na put, bez straha da ćete pretrpati kofer. Pročitajte koji su to aparati koji će... »

KLM - avio kompanija za zelenu planetu

Putuj sigurno pre 9 dana
Holandska avio-kompanija KLM, članica grupacije Air France - KLM, već godinama sprovodi različite ekološke akcije kako bi smanjila svoj karbonski otisak i time pomogla očuvanju zdravlja naše planete. Pročitajte na koji način je ova kompanija pomogla podizanju ekološke svesti i doprinela... »

Najlepše lokacije za fotografisanje mladenaca u Beogradu

Putuj sigurno pre 12 dana
Fotografije sa venčanja su postale jedan od najvažnijih delova venčanja, jer su to uspomene koje ostaju za ceo život. Poslednjih godina, razvilo se pravilo da mladenci veliku količinu energije i novca ulože u profesionalno fotografisanje, kako bi napravili što jedinstvenije uspomene.... »

Da li rezervisati rent a car u Srbiji ili u inostranstvu?

Putuj sigurno pre 13 dana
Iako je to nekada bila privilegija imućnijih, rent a car usluge danas koristi veliki broj ljudi. Bilo da je reč o poslovnom ili privatnom putovanju, opcija iznajmljivanja automobila na nekoliko dana može biti veoma korisna. Kada je u pitanju rent a car Beograd ima u ponudi veliki broj agencija... »

Zaboravite na vožnju do mora, neka drugi brinu o tome

Putuj sigurno pre 18 dana
Znate li onaj osećaj kada miris soli ispuni sinuse, zazveče krigle, a vi opijeni od Sunca ležite na pesku i pomalo obamrli čekate sledeći talas da vam zapljusne preplanule noge? I tako dan za danom, uživate, ne misleći na posao i brige koje ste ostavili za sobom, u danu kada ste napunili... »

Najbolji restorani u Beton Hali

Putuj sigurno pre 24 dana
Beton Hala predstavlja jedan od naj-šik delova grada koji obavezno morate posetiti ako niste do sad. Nalazi u strogom centru grada, na obali reke Save, u blizini popularnog kraja Savamale, i od nekadašnjeg magacionerskog prostora je pretvorena u jednu od najpopularnijih četvrti što za hedoniste... »

Auto koji čuva životnu sredinu - Opel Crossland X EKO automobil 2018

Putuj sigurno pre 30 dana
Na ovogodišnjem sajmu automobila DDOR BG Car Show 06 izvršeno je uručenje nagrada za izabrani EKO automobil godine 2018 u Srbiji, a titulu je poneo Opel Crossland X. Evo i zašto je ova nagrada bitna. Unapređenje životne sredine u fokusu ovogodišnjeg sajma Nagrada za EKO automobil se dodeljuje... »

Sivota - Jonsko more (Grčka) | Vodič za letovanje

Putuj sigurno 25.04.2018
Sivota je još jedno u nizu mirnih i idiličnih mesta koja nudi Grčka. Smatra se da je Jonsko more najlepše more u Grčkoj. Samim tim, i mesta i ostrva u Jonskom moru važe za neke od najlepših destinacija u celoj Grčkoj. Jedna od tih turističkih destinacija u Jonskom moru je i Sivota. Do pre... »

Grad Rimini - najlepše italijansko letovalište na Jadranskom moru

Putuj sigurno 25.04.2018
Rimini je grad u Italiji, na obali jadranskog mora, sa peščanom plažom od 15km, preko 1000 barova, velikim brojem diskoteka, barova i restorana i zbog toga predstavlja idealnu destinaciju za letovanje. Rimini pored lepote svojih plaža, pruža veliki broj atrakcija i znamenitosti koji će... »

Flying Blue nagradni program menja način nagrađivanja

Putuj sigurno 19.04.2018
Od 1. aprila Flying Blue, jedan od najvećih nagradnih programa za lojalne putnike koji često putuju avionom, znatno je unapređen i pojednostavljen. Ovo je najpopularniji nagradni program, koji ima 15 miliona registrovanih korisnika i saradnju sa 30 avio-kompanija. Pročitajte kakve izmene je uneo... »

Završena centralna manifestacija Dana policije (VIDEO)

Beta  pre 1 sat  još 31 povezana

Kim čvrsto predan sastanku s Trumpom 12. lipnja

SEEbiz  pre 7 sati  još 15 povezanih

Nije samo Salah, strepe i u Realu!

Sportske.net  pre 5 sati  još 14 povezanih

Vučić: Ne bežimo od razgovora sa Prištinom

RTV  pre 1 sat  još 12 povezanih

Da li i Bejl najavljuje odlazak?

Sportske.net  pre 14 sati  još 12 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.