Putuj sigurno » Vesti dana

http://putujsigurno.rs

Putuj sigurno

Uz Air France do novih letnjih destinacija

Putuj sigurno pre 11 sati
U letnjoj sezoni koja je pred nama, Air France uvodi četiri nove destinacije i let do njih. U pitanju je Iraklion (Krit, Grčka), Palermo (Sicilija, Italija), Olbija (Sardinija, Italija) i Split (Hrvatska). Letovi koji su uvedeni prošle letnje 2018. sezone, nastaviće sa svojim letovima po novom... »

Uz Air France do provoda u Africi

Putuj sigurno pre 7 dana
U Afirci živi jedna šestina svetske populacije, te ne bi trebalo ceo kontinent da vezujemo za rezervate u kojima je moguće uživo gledati kako žive životinje kao što je lav na primer. Prva asocijacija na ovaj deo sveta je safari i upoznavanje sa tradicionalnim kulturama. Međutim, u Africi... »

Air France promocija za putovanja tokom cele godine

Putuj sigurno pre 12 dana
Januarska Oh LaLa Deals promocija koja podrazumeva povratne karte po veoma pristupačnim cenama do preko 100 destinacija iz Beograda, delo je avio-kompanije Air France koja tradicionalno svake godine obraduje svoje verne putnike. Ukoliko planirate unapred, uštedećete i obezbedićete sebi jeftino... »

Šta treba znati ako koristite rent a car usluge u zemljama Evrope

Putuj sigurno pre 28 dana
Iako mnogi turisti i dalje više vole da se oslone na usluge javnog prevoza kada otputuju na željenu destinaciju, rentiranje automobila na putovanjima postaje sve popularnije jer nudi brojne pogodnosti koje jednostavno nisu dostupne kod drugih vidova prevoza. U zavisnosti od toga šta sve... »

Porodična obaveštavanja - nova usluga KLM-a

Putuj sigurno pre 29 dana
Holandska avio-kompanija KLM nastavlja sa inovacijama! Od sada je putnicima ove kompanije dostupna i usluga porodičnog obaveštavanja putem WhatsApp-a. Ovo je i više nego dobra vest za zabrinute roditelje, bake, deke i ostale članove porodice, koji će uz pomoć ove usluge moći da saznaju... »

Gde turističke agencije predlažu doček Nove godine?

Putuj sigurno 21.12.2018
Ukoliko već do sada niste razmislili gde ćete za doček, možda bi trebalo da pogledate šaroliku ponudu turističkih agencija. Jedino što bi trebalo da požurite, jer su mnogi aranžmani već popunjeni ili je ostalo jako malo mesta. Naime, ovo je špic zimske sezone, kada mnogi hrle na... »

Iskustva rada u modernom radnom okuženju - Playerhunter iskustva

Putuj sigurno 21.12.2018
Verujemo da je mnogima od vas ideja da radite od kuće ili remote, sinula bar jednom u životu, uzevši u obzir sve benefite takvog načina rada, al’ s druge strane i sve potencijalne mane. Privlačnost ovakvog rada definitivno leži u činjenici što zapravo ne morate fizički da se pojavljujete... »

Air France ispunjava novogodišnje želje

Putuj sigurno 07.12.2018
Bliže se Nova godina, a sa njom i odluke kako je dočekati. Mnogi se odlučuju za novogodišnja putovanja kao idealan način da uđu u Novu godinu. Iz tih razloga, avio kompanija Air France je odlučila da svojim putnicima pomogne da tu novogodišnju želju i ostvare. Naime, u periodu od 6. do 20.... »

Granični prelazi Srbije - radno vreme, alternativni pravci i potrebna dokumentacija

Putuj sigurno 05.12.2018
Prilikom odlaska u inostranstvo, važan segment putovanja je planiranje samog odlaska do destinacije. Gužve na graničnim prelazima ka susednim državama su česte, pa je zato važno da se pred put informišete o tome koji sve granični prelazi postoje, koje je njihovo radno vreme, kao i za koja... »

5 saveta za jeftino putovanje sa ograničenim budžetom

Putuj sigurno 01.12.2018
Ako volite da putujete, a vaše finansijske mogućnosti ne mogu trenutno da pokriju neko ekstravagantno putovanje, postoje brojni načini kako da priuštite sebi putovanje po pristupačnim cenama. Možda ćete pomisliti da jeftino putovanje ne može da zadovoljni vaša očekivanja, međutim, uopšte... »

Plenković: Pomoć Hrvatima u Srbiji

Danas  pre 37 minuta  još 2 povezane

Vučić se sutra sastaje sa Merkel

Danas  pre 4 sata  još 1 povezana

Ozbolt i „Povratak“ u Đardinima

Večernje novosti  pre 2 sata  još 1 povezana

Grčka policija zaplenila više od 100 ukradenih drevnih predmeta

Večernje novosti  pre 2 sata  još 1 povezana
©2019 Netmark d.o.o.