Putuj sigurno

5 razloga za kampovanje u prirodi ovog leta

Putuj sigurno pre 4 dana
U prethodnoj i ovoj godini, više nego ikad pre, kampovanje je znatno povećalo svoju popularnost. Sve što je pandemija donela sa sobom, zatvaranje u stanovima, ograničeno kretanje, distancu, strah, a sa druge strane želju za boravkom u prirodi i… »

Najjeftinije egzotične destinacije

Putuj sigurno pre 17 dana
Ako odjednom steknete bogatstvo, šta biste prvo uradili? Odgovor koji smo najčešće mogli da čujemo je – proputovali svet. Gotovo da ne postoji osoba koja ne voli putovanja, a ukoliko pogledamo svet kroz prizmu mogućnosti umesto prepreka, videćemo… »

Jačanje imuniteta – kako ostati zdrav tokom putovanja

Putuj sigurno pre 16 dana
Putovati znači živeti, još davno je istakao dobro poznati bajkopisac, Hans Kristijan Andersen. I zaista možemo se složiti sa njegovom tvrdnjom. Putovanja predstavljaju sjajan način da opustite telo, nahranite radoznali duh i prikupite preko potrebnu… »

Aktivni odmor u Srbiji – izdvajamo najbolje destinacije za vas

Putuj sigurno 26.03.2021
Aktivni odmor u Srbiji je moguće jedan od najzapostavljenijih turističkih potencijala naše zemlje. Pandemija koronavirusa uticala je značajno na turizam svuda u svetu, a Srbija nije izuzetak. Ipak, ove globalne promene, inspirisale su srpske turiste… »

Trikovi za pakovanje – kako da vam sve stane u kofer i putnu torbu

Putuj sigurno 24.02.2021
Pakovanje za putovanje nekim ljudima predstavlja zadovoljstvo, dok drugi imaju poteškoća u ovom segmentu pripreme, a tu je i grupacija koja ima pozitivnu tremu prilikom pakovanja. Kojoj god grupi da pripadate, uvek može da vas zadesi situacija da… »

Odmor na Srebrnom jezeru – kako se organizovati, kada ići i šta videti?

Putuj sigurno 22.02.2021
Odmor na Srebrnom jezeru idealan je za parove, porodice i društva, ali i samostalno putovanje – ukoliko želite, ovde ćete lako i ostvariti nova poznanstva. Srebrno jezero odmor uvek učini vrednim prepričavanja, jer ova destinacija svakom putniku… »

Sokobanja lečilište – zdravstveni benefiti boravka u ovoj banji

Putuj sigurno 18.02.2021
Sokobanja lečilište i kutak za regeneraciju – ovim rečima bi mnogi koji su imali priliku da je posete, opisali lepu Sokobanju. Baš kao i svako lekovito mesto naše Srbije, Sokobanja predstavlja izvor zdravlja i oporavka, koji posećuju mnogi turisti… »

Kvar na putu – kako postupiti kada se auto zaustavi?

Putuj sigurno 29.01.2021
Jedan od svakako najnepoželjnijih scenarija koji mogu da se dese na putovanju jeste da auto stane i da ne može da se pokrene. Još ako se to dogodi usred gradskog špica ili, štaviše, na putu kojim ekstremno retko prolaze vozila i teško možemo… »

Izletišta u Sokobanji – u zagrljaju planinskog venca

Putuj sigurno 29.01.2021
Ukoliko je pred vama produženi vikend ili kraći odmor, a želite da povedete slobodne dane u uređenom ambijentu izletišta Sokobanja vam nudi atraktivan, bogat sadržaj i živopisne predele nestvarne lepote. Izletišta u Sokobanji pružiće vam… »

Kako provesti vikend na Srebrnom jezeru?

Putuj sigurno 28.01.2021
Vikend je vreme koje trebamo posvetiti samo sebi i našim najbližima. Svakodnevnica ponekada postane monotona, pa se zato mnogi opredeljuju da otputuju negde i svoj odmor provedu na izletu. Sa svakim putovanjem postajemo bogatiji za iskustvo, a doba… »