Putuj sigurno

Nove digitalne usluge za putnike kompanije Air France

Putuj sigurno pre 6 dana
Pametni telefoni i moderne aplikacije obezbeđuju bolji korisnički doživljaj u različitim sferama poslovanja, pa tako i u avio industriji. Air France je zbog toga odlučio da svojim putnicima ponudi nove usluge poput praćenja leta, prtljaga i… »

Dodeljenja priznanja “Najbolje iz Srbije 2019” – Slatkoteka najuspešniji startap

Putuj sigurno pre 10 dana
Privredna komora Srbije i Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija dodelili su priznanja najuspešnijim domaćim robnim i korporativnim brendovima, među kojima se našla i Slatkoteka, kao jedan od najprepoznatljivijih novih brendova na… »

Kako se obući kao lokalac u različitim zemljama sveta

Putuj sigurno pre 14 dana
Ako živite u gradu koji je turistički popularan, sigurno uspevate da uočite turistu na ulici! Ne samo da turisti, koji nam dolaze iz najrazličitijih krajeva sveta, često imaju drugačiju konstituciju, naravno i govore drugačijim jezikom, već se i… »

Pacifička ostrva koja prva dočekuju Novu godinu

Putuj sigurno pre 14 dana
Svet je podeljen na 24 vremenske zone, što za posledicu ima to da Nova godina u različite krajeve sveta stiže u različito vreme. Tako na primer, dok se vi pripremate za doček nove godine, male pacifičke države Samoa, Tonga i Kiribati su već… »

Kako ljudi širom sveta treniraju? Vrste teretana i treninga koje treba razumeti

Putuj sigurno pre 15 dana
Odlučili ste da počnete sa treninzima? Odlične su vesti da neko želi da vodi računa o svom telu, a s tim u vezi, i o svom psiho-fizičkom zdravlju. Briga o mišićnom sastavu tela ulazi u jedan od prvih koraka kada želimo da poboljšamo stanje… »

Za potpuni užitak na Zlatiboru – Vip Casa Club

Putuj sigurno pre 16 dana
Jedan od prvih sinonima kad nam na pamet padne zimovanje jeste planina Zlatibor, koji je ujedno i jedna od najvećih turističkih atrakcija Srbije. Takođe, kada pomislite na zimovanje mislite i na sneg, skijaške staze, vatru u kaminu, šolju tople… »

10 stvari po kojima je prepoznatljiv Japan

Putuj sigurno 30.10.2019
Japan, zemlja izlazećeg Sunca, po mnogo čemu je prepoznatljiv. Ova neverovatna zemlja u Istočnoj Aziji, ima ogromnu turističku reputaciju pre svega zbog svoje jedinstvene kulture i tradicije. Kao ostrvska zemlja koja je vekovima bila izolovana od… »

Avio-kompanija KLM danas slavi stoti rođendan

Putuj sigurno 07.10.2019
Booking.com KLM, Royal Dutch Airlines predstavlja pravu retkost u vazduhoplovstvu – u pitanju je najstarija avio-kompanija koja i dalje leti pod svojim prvobitnim imenom. Danas ova holandska kompaniju slavi svoj stoti rođendan. Širom sveta… »

Sve prednosti nativnog oglašavanja u turizmu

Putuj sigurno 04.10.2019
Booking.com Postoji jedno mesto koje svaki putnik poseti pre nego što se odluči za bilo koje putovanje – to je internet. Tu zainteresovani mogu da pronađu sve korisne informacije uz pomoć kojih mogu da donesu odluku koje je pravo putovanje za njih… »

Sezona je berbe grožđa – uživajte u vrhunskom izboru vina

Putuj sigurno 30.09.2019
Booking.com In vino veritas – poznata je latinska izreka koja znači „u vinu je istina“. Ali vino je mnogo više od istine; u vinu je sreća, zdravlje i život. Ovo piće ima tradiciju koja je izuzetno duga i seže duboku u istoriju – pre 8… »