Putuj sigurno » Vesti dana

http://putujsigurno.rs

Putuj sigurno

Najbezbedniji evropski gradovi za solo putnike

Putuj sigurno pre 8 dana
Ako putujete sami, svakako morate posebno da pripazite na svoju bezbednost, a Evropa i većina njenih gradova vam garantuju da možete bez brige da se uputite u avanturističko putovanje, bez obzira da li ste sa društvom ili solo. Evropa je najsigurniji kontinent i kao takav omogućava vam da na... »

Pariski aerodromi „Šarl de Gol” i „Orli” normalno rade uprkos vejavici

Putuj sigurno pre 9 dana
Uprkos snegu, ledu i magli koji prethodnih dana zadaju probleme glavnom gradu Francuske i okolini, aerodromi „Šarl de Gol” i „Orli” rade normalno! Air France obezbeđuje i zbrinjava putnike. Prenosimo vam najnovije informacije koje daje kompanija Air France. Francuski nacionalni avio... »

Medicinski turizam u Srbiji - destinacije i korisni saveti

Putuj sigurno pre 10 dana
Poslednjih par godina u svetu sve veći hit među ljudima postaje tzv. medicinski turizam, a Srbija je jako dobro pozicionirana u ovoj sferi. Saznajte u nastavku koje destinacije u Srbiji nude najbolje medicinske tretmane. Medicinski turizam se nalazi među najbrže rastućim industrijama na svetu i... »

5 predloga za gurmanska putovanja po Evropi

Putuj sigurno pre 13 dana
Kroasani u Parizu, testenina u Italiji ili čokolada u Briselu i generalno carstva čokolade širom sveta? Primamljivo zvuči. Međutim, biti gurman ne znači obilaziti svaki restoran brze hrane koji vam se nađe na putu. Gurmanska putovanja i biti gurman podrazumevaju da imate pravu strast za... »

Da li biste odseli u hotelu na Međunarodnoj svemirskoj stanici?

Putuj sigurno 16.01.2018
Sigurno ste mnogo puta poželeli da saznate kako svemir izlgeda. Da li je to čarobno mesto prepuno zvezda i romantike, ili samo prevelika prazna površina. Sada čak možete i da odsednete u kosmosu! Saznajte na koji način će to biti moguće, i kako su Rusi došli na ideju da izgrade hotel na... »

Evo koje zemlje najviše piju alkohol i gde je tu Srbija...

Putuj sigurno 16.01.2018
Period slava i praznika je u punom jeku. Za Novu godinu i Božić smo sigurno popili malo više nego što to inače radimo. Ipak, koliko se zapravo alkohola pije u Srbiji i drugde u svetu? Poslednje istraživanje i interaktivna mapa VoucherCloud-a, pokazuje u kojim se zemljama najviše pije alkohol!... »

Ovo su zemlje sa najmanje turista u 2016. godini!

Putuj sigurno 16.01.2018
Prošle nedelje smo predstavili koje su to sve turistički najposećenije države u 2016. Ali ne i koje su zemlje izostale sa turističkog radara putnika tokom prošle godine. Zato, saznajte koje su najmanje posećene zemlje sveta za 2016 i koliko ih je turista zaista posetilo. Za veliku većinu... »

PutujSigurno i blogeri na Sajmu 2017: tribina "Putovanja kao inspiracija"

Putuj sigurno 16.01.2018
Pozivamo Vas da posetite tribinu "Putovanja kao inspiracija" na Sajmu turizma 2017. godine, koju organizuje turistička agencija Odeon World Travel, a na kojoj će uz turističke blogere učestvovati i PutujSigurno tim. Tribina će se održati u subotu 25. februara sa početkom od 11:30h na bini u... »

Venecija čuva identitet: zabranjeni restorani brze hrane

Putuj sigurno 16.01.2018
Ako ste nameravali da posetite Veneciju ovog proleća, nemojte se oslanjati na brzu hranu kao izvor jeftinijeg obroka u gradu na vodi. Iako postoje, Venecija je odlučila da zabrani otvaranje novih restorana brze hrane, kao i da uvede nova pravila za rad postojećih restorana. Na ovaj način... »

Evo koje avio kompanije skoro uvek imaju WiFi tokom leta

Putuj sigurno 16.01.2018
Putnici koji često lete avionom širom sveta, ili im posao zavisi od Interneta, često biraju avio kompanije prema tome koja bi mogla imati Internet u avionu. Upravo to je bio faktor istraživanja o tome koje avio kompanije najčešće imaju WiFi konekciju u svojim avionima, kao i to koji avioni... »

©2018 Netmark d.o.o.