RT Kragujevac » Vesti dana

http://www.rtk.co.rs

RT Kragujevac

Pokretanje posla u poljoprivredi za korisnike socijalnih programa

RT Kragujevac pre 24 minuta
Korisnici socijalnih programa i teže zapošljive osobe iz Šumadijskog okruga mogu se prijaviti za besplatnu obuku za pokretanje posla u poljoprivredi. Prezentacija ovog projekta, koji realuzuje Udruženje „Fenomena“ iz Kraljeva, održana je danas u prostorijama Centra za socijalni rad u... »

Slobodan Savić novi selektor JoakimInterFesta

RT Kragujevac pre 36 minuta
Pozorišni kritičar, autor i novinar, Slobodan Savić, novi je selektor „JoakimInterFest-a”. Novoizabrani selektor najavio je novi koncept ovog međunarodnog pozorišnog festivala, kao i velike promene u budućem razvoju InterFesta. Za četrnaesti “JoakimInterFest” već se uveliko prave... »

Potpuna kompjuterizacija carinskog poslovanja do 2023.

RT Kragujevac pre 48 minuta
Ključna novina koju donosi Novi carinski zakon i strategija Uprave carina je da kompletno carinsko poslovanje do 2023. godine bude kompjuterizovano, bez papira i čekanja na carinske deklaracije, najavili su predstavnici Uprave carina na skupu u Regionalnoj privrednoj komori. Najznačajniji... »

Epicentar: Miljan Bjeletić

RT Kragujevac pre 3 sata
Zavod za proučavanje kulturnog razvitka je na zahtev Ministarstva kulture i informisanja RS u 15 gradova i opština (izuzetak je grad Beograd), sproveo istraživanje pod nazivom „Modeli lokalnih kulturnih politika kao osnov za povećanje kulturne participacije“, kojim je obuhvaćen i grad... »

Evropska nedelja prevencije raka grlića materice

RT Kragujevac pre 1 dan
Od 21. do 27. januara Instutut za javno zdravlje obeležava Evropsku nedelju prevencije raka grlića materice u cilju podizanja svesti kod žena da se ovaj oblik maligne bolesti može sprečiti. „Rano otkrivanje može sprečiti rak“ je slogan koji će obeležiti još jednu kampanju i apel... »

Iz budžeta grada 46 miliona za zdravstvo

RT Kragujevac pre 1 dan
Za zdravstvene ustanove čiji je osnivač Grad Kragujevac planirana sredstva za finansiranje iz budžeta za 2019. godinu iznose 46 miliona dinara. Od te svote novca, 22 miliona dinara može da očekuje Zavod za zdravstvenu zaštitu radnika dok će ostale zdravstvene službe primarnog i sekundarnog... »

Radionica crtanja, vajanja i muzike za najmlađe

RT Kragujevac pre 1 dan
Kreativni centar „Raskršća“, u saradnji sa Narodnim muzejom u Kragujevcu, organizovao je radionicu crtanja, vajanja i muzike. Učesnici su đaci od prvog do četvrtog razreda svih osnovnih škola sa područja Kragujevca. Narodni muzej u Kragujevcu prvi put je domaćin radionice crtanja za... »

Epicentar: 49 godina Radio Kragujevca

RT Kragujevac pre 1 dan
O počecima Radio Kragujevca, načinu rada, druženju, ali i radijskom izveštavanju nekad i sad, u specijalnom izdanju emisije „Epicentar“ govore dugogodišnji novinari, tonci i urednici.... »

Seminar o novom Carinskom zakonu

RT Kragujevac pre 1 dan
U Regionalnoj privrednoj komori sutra će biti održan seminar koji organizuje Uprava carina za najveće uvoznike, izvoznike, prevoznike i špediterske organizacije, koji u svom poslovanju učestvuju u carinskom postupku koji će biti ovom prilikom upoznati sa novim Carinskim zakonom. Uprava carina... »

Natalija Senić odbranila titulu prvaka Srbije

RT Kragujevac pre 1 dan
Mlada kragujevačka teniserka, Natalija Senić, odbranila je titulu prvaka Srbije za igračice do 16 godina. Ona je na dvoranskom prvenstvu države, koje je održano u Beogradu, do trijumfa došla bez izgubljenog seta u pet mečeva. Kragujevčanka je u finalu savladala 15. igračicu Evrope, Nikol... »

Plenković: Pomoć Hrvatima u Srbiji

Danas  pre 36 minuta  još 2 povezane

Vučić se sutra sastaje sa Merkel

Danas  pre 4 sata  još 1 povezana

Ozbolt i „Povratak“ u Đardinima

Večernje novosti  pre 2 sata  još 1 povezana

Grčka policija zaplenila više od 100 ukradenih drevnih predmeta

Večernje novosti  pre 2 sata  još 1 povezana
©2019 Netmark d.o.o.