RT Kragujevac

11 preminulih za 24 sata, 357 zaraženih

RT Kragujevac pre 6 sati
Prema poslednjim informacijama, u Srbiji je zabeleženo 357 novih slučajeva koronavirusa, a preminulo je 11 osoba, čime je ukupan broj preminulih porastao na 341, objavljeno je na sajtu Covid-19.rs. Testirano je 8.567 ljudi. Trenutno se na respiratorima… »

Kon: Još se razmišlja o policijskom času

RT Kragujevac pre 12 sati
Epidemiolog Predrag Kon kaže da njegov razgovor sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem o uvođenju policijskog časa nije odluka Kriznog štaba, već da su to samo prva promišljanja i poručio da se procenjivanje radi svakodnevno. Kon je rekao da… »

Vučić: Bili smo svedoci najbrutalnijeg političkog nasilja

RT Kragujevac pre 7 sati
Sinoć smo u Beogradu bili svedoci najbrutalnijeg političkog nasilja u poslednjih nekoliko godina, izjavio je predsednik Aleksandar Vučić, povodom sinoćnjih demonstracija u Beogradu, i istakao da je, iako su neki pokušali da protest pravdaju pričom… »

IZJZ: Problemi sa bazom podataka, još se čekaju rezultati

RT Kragujevac pre 12 sati
Zbog nemogućnosti pristupa bazi podataka protekle noći, kragujevački Institut za javno zdravlje nije mogao da objavi redovno obaveštenje o epidemiološkoj situaciji i podacima o broju testiranih i novozaraženih. „Uspeli smo da vidimo samo 25… »

Povređeni tokom protesta i nereda

RT Kragujevac pre 11 sati
Direktor policije Vladimir Rebić izjavio je da su tokom protesta ispred Skupštine Srbije privedene 23 osobe, a da su povređena najmanje 43 policajca, kao i 17 demonstranata, uz ocenu da je policija tokom nereda reagovala krajnje uzdržano. Rebić je za… »

U Kragujevcu još 46 osoba pozitivno na Kovid 19

RT Kragujevac pre 8 sati
Prema poslednjim podacima kragujevačkog Instituta za javno zdravlje, još 49 osoba pozitivno je na korona virus, od toga 48 u Šumadijskom okrugu. U Kragujevcu je 46 novozaraženih, a u Kniću, Rači i Rekovcu po jedna osoba. U Šumadijskom okrugu, od… »

Lončar: Odluka o policijskom času u naredna dva dana

RT Kragujevac pre 5 sati
Ministar zdravlja Zlatibor Lončar rekao je da će konačnu odluku o uvođenju policijskog časa tokom vikenda doneti Krizni štab u naredna dva dana. On nije precizirao da li će ta mera biti uvedena na teritoriji cele Srbije ističući da nije namera da… »

Elektronski upis u srednje škole

RT Kragujevac pre 7 sati
Raspored učenika po srednjim školama i obrazovnim profilima, biće objavljen do sutra, a đaci će se u izabrane škole upisivati 9. i 10. jula, od 8 do 15 sati. U Odeljenju Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja u Kragujevcu podsećaju da… »

U petak počinje prskanje komaraca

RT Kragujevac pre 11 sati
Obaveštavaju se građani i pčelarska društva da će u petak, 10. jula, ukoliko se steknu neophodni meteo uslovi, u organizaciji Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave, u saradnji sa lokalnom samoupravom, u Kragujevcu početi tretman… »

Kupovina u Šoping centru Kragujevac Plaza bezbedna

RT Kragujevac pre 10 sati
Šoping centar Kragujevac Plaza dobio je potvrdu o usaglašenosti sa KOVID-19 sigurnosnim merama, čime se pridružio odabranim centrima koji posluju u skladu sa međunarodnim zdravstvenim standardima i posetiocima nude bezbedno iskustvo kupovine… »

RT Kragujevac, najnovije vesti »