Savršena.com » Vesti dana

http://savrsena.com

Savršena.com

Serije za razbibrigu koje treba da gledaš ovog leta

Savršena.com pre 18 dana
Ako se u ovom trenutku pripremaš za godišnji odmor, trebalo bi da zajedno prođemo kroz sve stvari koje stavljaš u kofer. Krema za zaštitni faktorom – tu je. Kupaći sa motivima flamingosa – tu je. Flamingos na naduvavanje – naravno da je tu! Lagani roman za plažu – o, da! No, tvoja... »

Pročitajte nedeljni horoskop od 29. jula do 4. avgusta 2018. godine

Savršena.com pre 19 dana
U nastavku pročitajte horoskop za nedelju od 29. jula do 4. avgusta 2018. godine. Kliknite na strelice kako biste došli do svog znaka. ČITAJ HOROSKOP... »

Pročitajte horoskop za nedelju, 29. jul 2018. godine

Savršena.com pre 19 dana
U nastavku pročitajte dnevni horoskop za nedelju, 29. jul 2018. godine. Kliknite na strelice kako biste došli do svog znaka. ČITAJ HOROSKOP... »

Pročitajte horoskop za subotu, 28. jul 2018. godine

Savršena.com pre 20 dana
U nastavku pročitajte dnevni horoskop za subotu, 28. jul 2018. godine. Kliknite na strelice kako biste došli do svog znaka. ČITAJ HOROSKOP... »

Evo kako da skinete fleku od karmina

Savršena.com pre 20 dana
Jedna od takozvanih tvrdokornih fleka svakako je ona od ruža. Kada karmin sa usana završi na odeći ili u toku stavljanja padne na tepih, mislimo da je tu kraj i da se neće nikada skinuti. Ali ne budite tako sigurni… 1. Garderoba Ruž s odeće je najlakše skinuti ako se odmah reaguje.... »

WhatsApp ograničava prosleđivanje poruka, zbog velikih zloupotreba

Savršena.com pre 20 dana
Aplikacija za razmenu poruka WhatsApp objavila je da pokreće globalno testiranje ograničavanja prosleđivanja poruka za sve svoje korisnike, nakon što su indijske vlasti zatražile obuzdavanje širenja glasina koje su dovele do teških incidenata. Nasilni incidenti izazvani lažnim porukama u... »

Tekila pomaže pri mršavljenju i snižavanju šećera u krvi?

Savršena.com pre 20 dana
Sudeći prema najnovijih istraživanjima, šećer koji se prirodno pojavljuje u biljci plave agave, od koje se pravi tekila, ima brojne prednosti. Ako želite smršati, nutricionisti i fitnes treneri će vam sigurno reći da smanjite ili u potpunosti izbacite unos alkohola. Međutim, mnogo nas... »

Kako da vam poslastice ostanu što svežije

Savršena.com pre 20 dana
Želiš da rok trajanja kolača produžiš što više? Evo kako. 1. Hrskavi kolačići ne podnose vlagu, tačnije vlažna okolina će ih omekšati zbog čega će izgubiti hrskavost. Preporučuje se da ih zato čuvate u hermetički zatvorenoj posudi, ali nikako ih u posudu ne stavljajte tople, nego... »

Pročitajte dnevni horoskop za petak, 27. jul 2018. godine

Savršena.com pre 21 dan
U nastavku pročitajte dnevni horoskop za petak, 27. jul 2018. godine. Kliknite na strelice kako biste došli do svog znaka. ČITAJ HOROSKOP... »

Životne lekcije koje smo naučile od Pepeljuge

Savršena.com pre 21 dan
Jedan od omiljenih filmova iz Diznijeve radionice je Pepeljuga. Ako malo bolje porazmislimo o Pepeljuginoj priči, izvući ćemo nekoliko bitnih životnih lekcija. Pepeljuga je živela s maćehom i polusestrama koje je nisu volele. Zbog toga nije izgubila nadu, pa je prijatelje potražila negde... »

Stefanović: Kamp na Zlatiboru zatvoren, deca vraćena kući

Nova ekonomija  pre 4 sata  još 18 povezanih

Trampova vojna parada odložena „do 2019.“

BBC News  pre 6 sati  još 16 povezanih

Meč Đoković - Dimitrov prekinut zbog kiše

Politika  pre 7 sati  još 18 povezanih

Od danas podela Dina kartica građanima

Radio 021  pre 9 sati  još 12 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.