Savršena.com » Vesti dana

http://savrsena.com

Savršena.com

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak, 24. maj 2018. godine.

Savršena.com pre 3 dana
U nastavku pročitajte dnevni horoskop za četvrtak, 24. maj 2018. godine. Kliknite na strelice da dođete do vašeg znaka! Pokreni horoskop... »

Pročitajte dnevni horoskop za sredu, 23. maj 2018. godine.

Savršena.com pre 4 dana
U nastavku pročitajte dnevni horoskop za sredu, 23. maj 2018. godine. Kliknite na strelice da dođete do vašeg znaka! Pokreni horoskop... »

Pročitajte dnevni horoskop za utorak, 22. maj 2018. godine.

Savršena.com pre 5 dana
U nastavku pročitajte dnevni horoskop za utorak, 22. maj 2018. godine. Kliknite na strelice da dođete do vašeg znaka! Pokreni horoskop... »

Pročitajte dnevni horoskop za ponedeljak, 21. maj 2018. godine.

Savršena.com pre 6 dana
U nastavku pročitajte dnevni horoskop za ponedeljak, 21. maj 2018. godine. Kliknite na strelice da dođete do vašeg znaka! Pokreni horoskop... »

Pročitajte nedeljni horoskop od 20. do 27. maja

Savršena.com pre 7 dana
Šta vam zvezde ove nedelje predviđaju, saznajte u horoskopu koji je pred vama. Kliknite na strelice kako biste došli do svog znaka. ČITAJ HOROSKOP... »

Probudite leptiriće: 11 saveta za jačanje ljubavne veze

Savršena.com pre 7 dana
Ljubav je čudljiva stvar. Nakon izvesnog vremena koje ste proveli zajedno, lako je udaljiti se. Ispreči se posao i privlačnost nije toliko jaka kao na početku kada niste mogli jedno bez drugog. A možda se dovoljno ne trudite da radite na svojoj vezi i prihvatate to. Međutim, zaslužujete... »

Moda na kraljevskom venčanju

Savršena.com pre 8 dana
Kraljevsko venčanje princa Harryja i Meghan Markle izazvalo je pažnju medija širom sveta: događaj koji traje čak pet sati okupira svetsku javnost i zbog činjenice da mu prisustvuje creme de la creme svetske scene. David i Victoria Beckham, Idris Elba, James Blunt, George i Amal Clooney samo su... »

Istopite salo: 6 načina da sagorite VIŠE KALORIJA u toku dana (VIDEO)

Savršena.com pre 8 dana
Ako želite da tokom dana sagorite više kalorija, postoje bolji načini od vežbanja za radnim stolom i vrpoljenja u mestu. Ovaj video će vam pokazati sjajne trikove kako da u toku radnog dana budete aktivniji i bez dodatnog napora istopite kilograme. 1. Ohladite sobu, jer su brojna istraživanja... »

Pročitajte dnevni horoskop za subotu, 19. maj 2018. godine.

Savršena.com pre 8 dana
U nastavku pročitajte dnevni horoskop za subotu, 19. maj 2018. godine. Kliknite na strelice da dođete do vašeg znaka! Pokreni horoskop... »

Kako da našminkaš celo lice uz pomoć tečnog karmina

Savršena.com pre 9 dana
Tečni ruževi su već izvesno vreme mejkap zvezde u neseserima miliona devojaka i žena, ali da li ste znale da pomoću njih možete našminkati celo lice? Mislite da je to nemoguće? Pogledajte video 19-godišnje blogerke Shani Grimmond koja će vam dokazati suprotno. Naravno, za mejkap nije... »

Rebić: Ima razloga za slavlje, bezbednost na višem nivou

Politika  pre 4 sata  još 32 povezane

Kim za samit sa Trampom i prekid neprijateljstava sa SAD

Večernje novosti  pre 6 sati  još 18 povezanih

Đere zaustavljen u prvom kolu Rolan Garosa

Večernje novosti  pre 53 minuta  još 14 povezanih

Noćna mora: Salah propušta Mundijal?

Mozzart sport  pre 17 sati  još 14 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.