Savršena.com

Pročitajte dnevni horoskop za petak, 3. maj 2019. godine

Savršena.com 03.05.2019
‪Merkur danas obrazuje aspekt sa Jupiterom u obliku jednog lepog trigona. Odlična pokretačka energija danas vodi nas kroz dan, optimizan, sreća, osmeh na licu, sve su to slike ovoga petka. Planovi za vikend danas su glavna tema dana. Posebno ste… »

Pročitajte mesečni horoskop za mart 2019. godine

Savršena.com 01.03.2019
U nastavku pročitajte mesečni horoskop za mart 2019. godine. Kliknite na strelice kako biste došli do svog znaka. ČITAJ HOROSKOP… »

Imlek predstavio Moja Kravica čoko krem – prvi čokoladni krem od mleka

Savršena.com 28.02.2019
U prisustvu velikog broja prijatelja, partnera i javnih ličnosti, Imlek je predstavio najveću inovaciju na tržištu mlečne industrije čitavog regiona – Moja Kravica čoko krem. Svi prisutni imali su priliku da premijerno uživaju u jedinstvenom… »

Vesna Dedić, Dejan Stojiljković i Uroš Timić stižu na mobilne telefone i tablete

Savršena.com 04.12.2018
Bookmate je u Srbiji dostupan već skoro godinu dana i čitaocima konačno, nakon dugogodišnjeg iščekivanja, nudi elektronske knjige svih najvećih domaćih i stranih izdavača na jednom mestu. Najpopularniji naslovi iz pera domaćih i stranih autora… »

Years and Years, Post Malone na Szigetu 2019

Savršena.com 03.12.2018
Post Malone i još 20 novih izvođača nastupiće na festivalu Sziget, saopšteno je danas. Dvadesetrogodišnji reper jedan je od najuspešnijih mladih umetnika, koji je albumom Stoney iz 2016. godine oborio rekord Michaela Jacksona za album koji je… »

Florence + The Machine, Foo Fighters stižu na Sziget festival

Savršena.com 03.12.2018
Neverovatna pevačica, rok bogovi, indie pop zavodnici, elektro pop duo i DJ koji je čudo od deteta pridružiće se Edu Sheeranu na najrazličitijem evropskom muzičkom festivalu, koje svake godine poseti više od 500 000 ljudi. Jedan od najvećih… »

Pročitajte mesečni horoskop za decembar 2018. godine

Savršena.com 02.12.2018
Decembar je pripremio velika iznenađenja za sve nas. Kod koga će na poslu biti burno, a ko će rešiti da napravi pozitivne promene na svim životnim planovima? U nastavku pročitajte mesečni horoskop za decembar 2018. godine. Kliknite na strelice kako… »

Ed Sheeran otvara Sziget 2019

Savršena.com 23.11.2018
Engleski muzičar i kantautor i jedan od najpopularnijih muzičkih zvezda mlađe generacije, Ed Sheeran, najavljen je kao prvi headlajner mađarskog Sziget festivala naredne godine. Ed Sheeran je u dosadašnjoj karijeri objavio tri studijska albuma… »

Chokeri su prošlost – ovo je novi “it” komad

Savršena.com 06.11.2018
Nakon čuvenih ogrlica iz devedesetih, još jedan trend se vratio na velika vrata! Takozvane “choker” ogrlice koje su bile vrlo popularne devedesetih godina, doživele su “vaskrsenje” a čini se da će uskoro ponovo pasti u zaborav, budući da je… »

10 situacija u kojima će se prepoznati vlasnici kućnih ljubimaca

Savršena.com 06.11.2018
Ne postoji ništa lepše od onog osećaja kada se vratimo kući umorni, a znamo da nas tamo čeka maleno biće koje jedva čeka da nas vidi! Bilo da ste ponosni vlasnik psa, mačke ili neke druge životinje, sigurni smo da im svakodnevno pokazujete svoju… »