Savršena.com » Vesti dana

http://savrsena.com

Savršena.com

Fitnes instruktorka otkrila: Šećer, ipak, ne goji najviše

Savršena.com 27.07.2018
Lusi Mauntin je dama koja se posvetila fitnesu i nutricionizmu. Ona je stekla mnogobrojne fanove koji neprestano prate njene savete. Ipak, jedna stvar ju je izdvojila od drugih i učinila zvezdom društvenih mreža. Naime, Lusi je rešila da razbije sve tabue vezane za ishranu. Ova dama tvrdi da ne... »

Ivanka Tramp zatvorila modni brend koji je nosio njeno ime

Savršena.com 27.07.2018
Prva ćerka predsednika SAD-a, Ivanka Tramp, gasi svoju liniju odeće, posle više od godinu dana otkako se distancirala od poslova ove kompanije Ona tvrdi da je to zbog toga što je odlučila da se posveti svojim poslovima u Beloj kući, međutim, razlozi su sasvim drugačiji. Priče su u javnosti... »

Napravi sama: ukusne domaće karamele

Savršena.com 27.07.2018
Napravite sami bombone za svoju porodicu! Ukusne karamele iznenadiće vaše ukućane, ali im ni sami nećete odoleti. Sastojci: – 1 1/4 šolje smeđeg šećera – 1 2/3 šolje belog šećera – 1 šolja putera – 1 šolja kukuruznog sirupa (može i med kao zamena, ili šećerni sirup od vode u... »

Ne stidi se zvog tela – ni u jednoj situaciji

Savršena.com 27.07.2018
U poslednje vreme svedoci smo brojnih kampanja koje pokušavaju da stanu na kraj posramljivanju tela i njegovom štetnom učinku na zdravlje pojedinaca. Živimo u vremenu u kojem smo podvrgnuti konstantnim kritikama na račun našeg izgleda. Stalno nas neko procenjuje i posramljuje ako naša tela ne... »

Iračanka otvorila restoran isključivo za žene

Savršena.com 27.07.2018
Restoran samo za žene i sa isključivo ženskim osobljem otvorila je 23-godišnja diplomirana ekonomistkinja Tara Mohamed Ihsan kojoj je dosadila neželjena pažnja muškaraca pri izlasku s prijateljima, u kurdskom gradu Erbilu, na severu Iraka. “Ako želiš da ideš napolje, toliko je neugodno... »

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak, 26. jul 2018. godine

Savršena.com 26.07.2018
U nastavku pročitajte dnevni horoskop za četvrtak, 26. jul 2018. godine. Kliknite na strelice kako biste došli do svog znaka. ČITAJ HOROSKOP... »

Last minute putovanja – iz tvoje fotelje

Savršena.com 26.07.2018
Okej, priznajem da leto nije onakvo kakvo smo zamišljali da će biti, no to ne znači da i dalje ne može da bude – najbolje do sada. Moj predlog je jednostavan – omiljeni koktel, omiljena odeća, TV i HBO GO. Izbor avantura kakav se tamo nalazi, ne može se naći nigde drugde. Od hladnog... »

Ejmi Adams i neverovatna lakoća glumljenja

Savršena.com 25.07.2018
Moram da priznam da dugo nisam shvatala koliko je Ejmi Adams fantastična glumica. A onda sam pre par nedelja počela da gledam seriju Oštri predmeti na usluzi HBO GO i shvatila: pa, ona je potpuno fantastična! Po završetku prve epizode, nisam bila u stanju da ustanem. Kroz glavu su krenule da mi... »

I bebe u stomaku sanjaju

Savršena.com 25.07.2018
Čak i nerođene bebe sanjaju o zvuku maminog glasa ili mutnim svetlosnim slikama koje prodiru do nje. Novorođenče ima san o licima i oblicima koje upoznaje. Alan Grin, profesor pedijatrije sa Univerziteta Stenford, kaže da bebama, kao i odraslima, snovi pomažu u procesuiranju proživljenog.... »

Tri greške kojima uništavamo sunčane naočari

Savršena.com 25.07.2018
Sunčane naočari su neizostavan modni dodatak, a osim što želimo da nam kvalitetno štite oči, želimo i da lepo izgledaju. Izbegavajte ove tri greške koje svi pravimo sa sunčanim naočarima i one će sigurno trajati duže. Tri su razloga zbog kojih nikada ne bi trebalo da ih nosimo na glavi.... »

©2018 Netmark d.o.o.