StartIt » Vesti dana

http://startit.rs

StartIt

Srbija nije na crnoj listi Google-a — u pitanju je tehnički problem sa G Suite-om

StartIt pre 1 dan
Problem u procesu prijave novih korisnika na G Suite će uskoro biti otklonjen. Juče je medije i internet preplavila informacija o tome da je Srbija stavljena na crnu listu Google-a, nakon što je korisnicima iz Srbije postalo nemoguće da registruju nalog za G Suite. Pretpostavka je bila da je... »

Validirajte svoju najrizičniju pretpostavku

StartIt pre 2 dana
Kako da kao Product menadžer ili osnivač startapa definišete i validirate najrizičniju pretpostavku u vezi sa svojim proizvodom? Ako ste u svojoj firmi zaduženi za razvoj proizvoda ili vodite svoj startap, prijavite se za ovogodišnju generaciju Product Management Akademije. Da li razmišljate... »

Američki bootcamp učinio je 1.500 sati svog kurikuluma za učenje programiranja potpuno besplatnim

StartIt pre 4 dana
Njihov program obuhvata JavaScript, Ruby on Rails, React, Redux, SQL i HTML/CSS. Edvard Rugeri i Kuš Petel su dvojac iz San Franciska koji poslednjih šest godina stoji iza koderskog bootcamp programa poznatog kao App Academy. Kako svoje kurseve programiranja organizuju samo u San Francisku i... »

Kako da kreirate svoju React Native aplikaciju?

StartIt pre 5 dana
Sveobuhvatan vodič kroz kreiranje React Native aplikacije. Autor je React Native developer u Aurity-u. Često mi se dešavalo da kad dobijem ideju za novu aplikaciju ili neku super komponentu krenem da je kodiram što je pre moguće, naravno od samog početka, i na kraju provedem nekoliko sati u... »

Novosadski Clockify stigao do 160.000 aktivnih korisnika — rast od 400% u poslednjem kvartalu

StartIt pre 6 dana
Domaći alat za time tracking od samog lansiranja beleži veliki rast. Clockify, besplatni klon Toggla, stigao je do 160.000 aktivnih korisnika, nešto više od godinu dana nakon lansiranja. Proizvod novosadskog provajdera softverskih usluga, COING, od samog lansiranja beleži veliki rast. U prvih... »

Dadaizam na blockchainu — beogradski tim lansirao kolekcionarski DApp Cryptographics

StartIt pre 6 dana
Iza imena Cryptographics stoji projekat koji spaja digitalnu umetnost, kriptografiju i Web3.0. Beogradski Decenter nedavno je lansirao svoju novu decentralizovanu aplikaciju na Ethereum blockchainu — Cryptographics. Za razliku od prethodne kojom su se usmerili na problem skaliranja blockchain... »

Šansa za srpske kompanije i startape iz oblasti skladištenja električne energije — otvoren konkurs vredan 100.000 evra

StartIt pre 9 dana
Tržište skladištenja električne energije u Evropi može postati vredno oko 250 milijardi evra do 2025. godine. Kompanije iz Srbije koje imaju razvijene projekte iz oblasti skladištenja električne energije imaju mogućnost da osvoje 100.000 evra ukoliko se do 30. oktobra prijave na konkurs koji... »

Zanimanja koja nam je donela tehnološka revolucija: Character Rigger

StartIt pre 9 dana
Čime se bavi i kako se postaje Character Rigger? Character Rigging je profesija koji nam stiže sa tehnološkom revolucijom i dok u svetu već ima svoje zasluženo mesto, kod nas dolazi na mala vrata. Ipak, čak i na našoj sceni postoje profesionalci i kompanije koji se već godinama uspešno bave... »

Kakve tehnološke inovacije u službi čoveka razvijaju srpski startapi?

StartIt pre 10 dana
Predstavljamo vam najbolje tri ideje sa nedavno završenog Original Pitching Day takmičenja. „Tehnološka inovacija u službi čoveka” bila je tema prošlonedeljnog Original Pitching Day startap takmičenja koje su organizovali Magazin Original i Fondacija Novak Đoković. Zamisao organizatora... »

Walmart uveo blockchain za praćenje porekla zelene salate — da li je u pitanju samo korporativno pomodarstvo?

StartIt pre 11 dana
Protivnici Walmartove blockchain platforme navode da je problem koji platforma rešava mogao biti rešen i kreiranjem povezane baze podataka. Maloprodajni gigant Walmart prošle nedelje je poslao pismo dobavljačima zelene salate, spanaća i drugog zelenog povrća, i naložio da do 31. januara... »

SAD se povlači iz nuklearnog sporazuma s Rusijom

SEEbiz  pre 6 sati  još 22 povezane

Pronađena nestala devojčica iz Sente

B92  pre 26 minuta  još 21 povezana

Tramp "nije zadovoljan", "možda princ nije znao"

B92  pre 4 sata  još 15 povezanih

Kragujevac: Veliki školski čas u Šumaricama

Dnevnik  pre 38 minuta  još 15 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.