Subotica.com

Recimo NE trgovini ljudima!

Subotica.com pre 1 dan
Tokom prošle godine na teritoriji našeg grada prijavljena su tri slučaja trgovine ljudima, koja su kasnije prekvalifikovana u krivična dela krijumčarenje ljudi i posredovanje u prostituciji, dok je u 2019. godini ovaj vid ugrožavanja ljudskih prava… »

U šetnji sećanja na poznate Subotičane

Subotica.com pre 14 sati
Deže Kostolanji, Artur Munk i Geza Čat samo su neki od značajnih autora koje je izrodio naš grad, a kako bi sećanje na njihov život i stvaralaštvo sačuvali od zaborava, učenici Gimnazije "Svetozar Marković" i Gimnazije "Deže Kostolanji" krenuli… »

Koncert "Vino i gitare" uz mnogobrojne goste u ponedeljak u Nepkeru

Subotica.com pre 17 sati
Marko Žigmanović i prijatelji prirediće u ponedeljak, 21. oktobra, u Nepkeru, novi koncert zabavne muzike, peti po redu. Ulaznice su u pretprodaji u kafeu "Brokat" i vinskom baru "Dolce vita". Koncert "Vino i gitare" ove godine slavi mali jubilej - pet… »

Košarka: Spartak danas od 16 časova protiv Konstantina za treću pobedu u nizu

Subotica.com pre 18 sati
Košarkaši Spartaka imali su dobar start sezone, sa dve pobede i realnim očekivanjima da se taj niz nastavi i posle današnjeg duela sa Konstantinom iz Niša, koji se igra od 16 časova u subotičkoj Hali sportova. Tim Slobodana Bjelice tokom leta… »

U Bajmoku pronađena veća količina oružja i municije

Subotica.com pre 3 dana
Policijska služba za borbu protiv organizovanog kriminala, u saradnji sa Policijskom upravom u Novom Sadu, uhapsila je državljanina Švedske S. Ž. (1960) i srpsku državljanku R. K. (1994). Pretresom njihovih stanova u Bajmoku i Novom Sadu, zaplenjena… »

Oni dolaze: Luna Najdeski, učenica OŠ "10. oktobar"

Subotica.com pre 3 dana
Luna Najdeski, učenica sedmog razreda OŠ "10. oktobar", ističe se svojom svestranošću i uspesima na takmičenjima opštinskog, okružnog i međunarodnog karaktera. Osim što voli prirodne nauke i jezike, medalje i diplome stižu i sa sportskih… »

Sedam škola iz Subotice dobilo po 10 košarkaških lopti

Subotica.com pre 3 dana
Dve stotine škola iz cele Srbije, uključujući i Kosovo i Metohiju, dobiće po 10 košarkaških lopti. Sedam škola iz Subotice i pet iz Bačke Topole biće opremljenije kvalitetnim i profesionalnim sportskim rekvizitom kako bi nastavili da stvaraju… »

Dragan Čović se sastao sa Hrvatima u Subotici

Subotica.com pre 3 dana
Povodom nacionalnog praznika Hrvata u Srbiji, Dana Bana Jelačića, potpredsednik Doma naroda Bosne i Hercegovine, Dragan Čović i predsednih HDZ-a u toj zemlji, posetio je Suboticu i tom prilikom se sastao sa čelnicima hrvatske zajednice u Srbiji. Tema… »

"Klimaton" po prvi put u Subotici

Subotica.com pre 3 dana
Globalni događaj "Klimaton" održaće se 25. oktobra u Startit centru u Subotici, a ovogodišnja tema biće usmerena na poboljšanje sistema upravljanja otpadom u našem gradu. Prijave zainteresovanih pojedinica ili timova su otvorene do 22. oktobra… »

Vremenska prognoza za 18. oktobar (petak)

Subotica.com pre 2 dana
Tokom sutrašnjeg dana, temperatura će se kretati u rasponu od 11 do 23 stepena, a duvaće slab, pretežno jugozapadni vetar, brzinom do 3 metra u sekundi. Dan će obeležiti delimično oblačno i prijatno vreme. Jutarnje časove obeležiće sunčano… »

Subotica.com, najnovije vesti »