Subotica.com

Počelo rešavanje problema Vikend naselja na Paliću

Subotica.com pre 9 sati
Koliko traje problem zapuštenog Vikend naselja na Paliću niko sa sigurnošću ne može da kaže, ali bi on trebalo da bude rešen za dve godine. Sredstvima Pokrajinske vlade od 36.5 miliona dinara počeće rušenje ruiniranih i nelegalnih objekata koji… »

Isljučenja struje za 8. decembar (četvrtak)

Subotica.com pre 12 sati
Zbog radova na elektroenergetskom sistemu jedan broj ulica u Subotici i okolnim prigradskim naseljima biće privremeno isključen sa elektro mreže. U slučaju loših vremenskih prilika radovi se odlažu. Elektrodistribucija "Subotica" obaveštava javnost… »

U Gimnaziji održan 17. Kviz opšteg znanja na engleskom jeziku

Subotica.com pre 7 sati
Manifestacija "Kviz opšteg znanja na engleskom jeziku" održana je 5. decembra u Svečanoj sali Gimnazije „Svetozar Marković“. Tradicionalni Kviz proslavio je svoj 17. rođendan uz prisustvo 17 petočlanih ekipa iz osam srednjih škola subotičkog… »

Akva park na Paliću biće svečano otvoren 31. maja 2023. godine

Subotica.com pre 8 sati
Preduzeće „Park Palić“ i Ministarstvo turizma, sporta i omladine sutra će potpisati ugovor o dodeli 470 miliona dinara za završetak akva parka na Paliću. Reč je o sredstvima koja su neophodna da se posao privede kraju, te je otvaranje akva parka… »

Izložba radova korisnika Dnevnog boravka Doma „Kolevka“

Subotica.com pre 10 sati
Sa koliko duše i ljubavi korisnici Dnevnog boravka za umereno i teže mentalno nedovoljno razvijena odrasla lica pri Domu za decu ometenu u razvoju „Kolevka” stvaraju umetnička dela pokazala je izložba „Stvaramo i dajemo velikim srcem”, koja je… »

Osma ofanziva horora i vina - "Dead lake horror festival" za vikend u Abaziji

Subotica.com pre 11 sati
Festival "Dead lake horror & wine" počinje u petak (9. decembar) i trajaće do nedelje (11. decembar). Slogan ovogodišnjeg festivala, koji će se održati u bioskopu "Abazija" na Paliću, je "Osma ofanziva horora i vina". Osnivač festivala i producent… »

Plivanje: Sedamnaest medalja za Spartak na Prvenstvu Srbije, Barna potvrdio normu za Svetsko prvenstvo

Subotica.com pre 12 sati
Spartak osvojio 17 medalja na Prvenstvu Srbije, Rađenović upisao novi nacionalni rekord, Barna u Americi potvrdio normu za Svetski šampionat. Na Prvenstvu za juniore i u apsolutnoj konkurenciji održanom u Novom Sadu, plivači Spartaka osvojili su 17… »

Monodrama Minje Peković „Bravo za klovna“ premijerno 9. decembra

Subotica.com pre 13 sati
Monodrama Minje Peković „Bravo za klovna“ biće premijerno izvedena 9. decembra na sceni „Jadran“. Ovo je druga premijera Drame na srpskom jeziku u ovoj pozorišnoj sezoni, a reč je ličnoj priči prvakinje drame subotičkog Narodnog pozorišta… »

Rukomet: Spartak i Sivac podelili bodove

Subotica.com pre 13 sati
Rukometaši Spartaka remijem su zatvorili prvi deo prvenstva u Super B ligi. Subotičani su odigrali nerešeno 38:38 sa Sivcem u 11. kolu. Meč je bio neizvestan od prvog do poslednjeg minuta i podela bodova je bila realno izdanje ovog susreta. Od starta… »

Izložba "Pogrom u Bačkoj - 80 godina od Novosadske racije" sutra u SKC "Sveti Sava"

Subotica.com pre 13 sati
U SKC "Sveti Sava" sutra (četvrtak), od 19h biće otvorena izložba pod nazivom "Pogrom u Bačkoj - 80 godina od Novosadske racije". Kroz izložbu će biti predstavljene tri dokumentarne celine nastale tokom poslednjih deset godina u okviru programa… »

Subotica.com, najnovije vesti »