Subotica.com

Podvožnjak u Kosovskoj biće završen do kraja januara

Subotica.com pre 12 sati
Izgradnja podvožnjaka u Kosovskoj ulici biće završena do kraja januara 2024. godine, nakon čega će uslediti radovi na Majšanskom mostu, izjavio je ministar građevinarstva Goran Vesić koji je jutros obišao radove na brzoj pruzi u Subotici. Tom… »

Tim iz Subotice pobednik regionalnog takmičenja “Znamenite ličnosti na novčanicama Republike Srbije”

Subotica.com pre 1 dan
Subotica je juče bila domaćin regionalnog takmičenja kviza „Znamenite ličnosti na novčanicama Republike Srbije”, na kome se nadmetalo 28 đaka završnih razreda sedam srednjih škola u Vojvodini. Ubedljivu pobedu odneo je tim iz Subotice… »

Od jutros saobraćaju putnički vozovi između Subotice i Segedina

Subotica.com pre 1 dan
Od danas ponovo saobraćaju putnički vozovi na relaciji Subotica - Segedin. Svakodnevno će biti realizovano po pet polazaka iz Subotice, odnosno pet povrataka iz Segedina. Cena karte u jednom pravcu iznosi 741 dinar. Ministar građevinarstva… »

Isključenja struje za 29. novembar (sreda)

Subotica.com pre 1 dan
Zbog radova na elektroenergetskom sistemu jedan broj ulica u Subotici i okolnim prigradskim naseljima biće privremeno isključen sa elektro mreže. U slučaju loših vremenskih prilika radovi se odlažu. Elektrodistribucija "Subotica" obaveštava javnost… »

Kafanski kabare "Veseli matorci" 9. decembra u "Nepkeru"

Subotica.com pre 12 sati
Kafanski kabare "Veseli matorci" biće odigran 9. decembra (subota) od 19:30h u MKC "Nepker". Režiju potpisuje Rade Vukotić, dok su uloge poverene Jelici Sretenović i Nenadu Ćiriću. - Matorac. To je onaj ko ima dosta godina, ko je zašao u godine, ko… »

Na Ekonomskom fakultetu počela godina i na doktorskim studijama

Subotica.com pre 18 sati
Na Ekonomskom fakultetu u Subotici počela je akademska godina i za studente doktorskih studija. Ove godine na doktorske studije upisalo se šest studenata, za koje je juče upriličen svečani prijem. - Imali smo ukupno 14 mesta – dva na studijskom… »

Protekle nedelje sankcionisano više od 400 vozača

Subotica.com pre 1 dan
Prošle nedelje na području Policijske uprave u Subotici dogodilo se osam saobraćajnih nezgoda. U tri saobraćajne nezgode jedna osoba je teže povređena i dve osobe su lakše povređene, dok je u pet saobraćajnih nezgoda pričinjena samo materijalna… »

Mesec borbe protiv bolesti zavisnosti - kocka nije igra

Subotica.com pre 1 dan
Kocka važi za najjači porok, ali uprkos tome, ona je legalizovana, svima lako dostupna - kladionice, kockarnice, kazina - čekaju nas na svakom koraku. U mesecu borbe protiv bolesti zavisnosti, stručnjaci napominju da je kod nas kocka nedovoljno… »

Deo Novogradskog naselja sutra bez vode

Subotica.com pre 1 dan
Zbog radova na vodovodnoj mreži, sutra (28. novembar) od 8 do 16h, doći će do prekida u vodosnabdevanju u Lošinjskoj, Lozničkoj i Balkanskoj ulici. U slučaju vremenskih neprilika, radovi će biti odloženi za naredni dan. Po uspostavljanju… »

Međunarodna izložba sitnih životinja održana po 38. put

Subotica.com pre 1 dan
Međunarodna izložba sitnih životinja koja je u našem gradu odžana po 38. put, okupila je ove godine 140 izlagača koji su izložili ukupno preko 1.600 eksponata različitih vrsta životinja iz sekcija kunićara, teraristike, živinara, glubara i… »

Subotica.com, najnovije vesti »