Subotica.com » Vesti dana

http://www.subotica.com

Subotica.com

Hotel "Forum" u renoviranom izdanju pruža vrhunsku uslugu

Subotica.com pre 24 minuta
Nekadašnji hotel "Gloria" nakon renoviranja dobio je novi šmek. Enterijer i smeštajni kapaciteti su modernizovani, sve u cilju pružanja usluge najvišeg kvaliteta. Novi vizuelni identitet doneo je i novo ime hotela, koji se danas zove "Forum". Hotel "Forum" pruža vrhunski kvalitet usluge i... »

Vaterpolo: Spartak-Prozivka na korak od višeg ranga, večeras dočekuje Partizan

Subotica.com pre 3 sata
Subotičani su na korak do ostvarenja velikog cilja za koji su se godinama pripremali. Prvi tim plavo – belih trenutno je na liderskoj poziciji u Prvoj B ligi Srbije i još malo mu nedostaje da obezbedi plasman u viši rang. Subotičani od 19 časova dočekuju beogradski Partizan Novi Beograd i... »

Fudbal: Spartak osvojio bod u Kruševcu

Subotica.com pre 12 minuta
Spartak Ždrepčeva krv osvojio je bod u Kruševcu. Subotičani su u okviru 23. kola Superlige odigrali nerešeno (0:0) sa Napretkom. „Golubovi“ su prikazali bolju igru, ali je i ovog puta realizacija izostala. Prvi bod u nastavku prvenstva osvjili su fudbaleri Spartak Ždrepčeve krvi. U... »

Održana godišnja Skupština Konjičkog kluba "Bačka"

Subotica.com pre 1 dan
Sala "Miraž" bila je sinoć domaćin članovima skupštine Konjičkog kluba "Bačka" i prijateljima konjičkog sporta u Subotici na godišnjem formalnom okupljanju, koje je nakon radnog dela imalo svoj svečani i društveni momenat. Predsednik KK "Bačka", Miodrag Zagorac, na godišnjoj skupštini... »

Vozaču BMW-a pritvor zbog sumnje da je izazvao saobraćajnu nezgodu sa smrtnim ishodom

Subotica.com pre 1 dan
Sud u Subotici odredio je pritvor do 30 dana 27-godišnjem muškarcu iz Male Bosne, okrivljenom za izazivanje saobraćajne nezgode koja je za posledicu imala smrt 21-godišnjeg muškarca, suvozača. Protekle subote, 16. februara, u ranim jutarnjim časovima na zaobilaznici od Bunarića prema... »

Održan treći protest "1 od 5 miliona"

Subotica.com pre 1 dan
U Subotici je održan treći po redu protest "1 do 5 miliona". Na skupu koji je prethodio šetnji ulicama Subotice govorili su Goran Šušljik, glumac i producent, Petar Mitrić, filmski radnik i muzičar iz Subotice i Arpad Černik, glumac subotičkog Narodnog pozorišta. Kao i prethodna dva,... »

Saobraćanje autobusa za vikend (23-24. februar)

Subotica.com pre 1 dan
Za predstojeći vikend autobusi na gradskim i prigradskim linijama sabraćaće u skladu sa ranije utvrđenim redom vožnje, uz minimalne korekcije koje obuhvataju dve linije. Javno preduzeće "Subotica-trans" saopštilo je da se vikend raspored saobraćanja gradskih i prigradskih linija neće... »

Aktivna starost korisnika - najznačajniji cilj Gerontološkog centra

Subotica.com pre 1 dan
Suština života korisnika koji borave u ustanovama socijalne zaštite, nije spokojna, već aktivna starost, odnosno da im se pruže kvalitetni sadržaji koji će odgovarati njihovim željama, potrebama i interesovanjima. U tom cilju, danas je u Gerontološkom centru započela edukacija za stručne... »

Rukomet: Spartak dočekuje Novi Pazar

Subotica.com pre 1 dan
Nakon dva poraza na startu drugog dela šampionata Subotičane čeka još jedna teška utakmica. Spartak u subotu, u okviru 17. kola Superlige, dočekuje ekipu Novog Pazara, trenutno trećeplasirani tim na tabeli. Spartak će i ovog vikenda biti domaćin. Subotičani će sutra pred svojom publikom... »

Isključenja struje za 23. februar (subota)

Subotica.com pre 1 dan
Zbog radova na elektroenergetskom sistemu, jedan broj ulica u okolnim prigradskim naseljima biće privremeno isključen sa elektro mreže. U slučaju loših vremenskih prilika radovi se odlažu. Elektrodistribucija "Subotica" obaveštava javnost da će, zbog radova na elektroenergetskim objektima,... »

©2019 Netmark d.o.o.