Subotica.com

Uvodi se policijski čas u Beogradu, oštre mere radikalno ograničavaju okupljanja

Subotica.com pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić tokom poslepodneva obratio se javnosti povodom planova za suzbijanje epidemije koronavirusa, ali i povodom razgovora o formiranju nove Vlade Srbije, nastavka dijaloga između Beograda i Prištine. - Od sutra će biti… »

Blago povećanje broja obolelih od korona virusa, epidemiološka situacija za sada stabilna

Subotica.com pre 1 dan
Prema poslednjim informacijama dobijenim od Zavoda za javno zdravlje Subotica, danas je registrovano četiri nova slučaja zaraze korona virusom u našem gradu, čime se ukupan broj obolelih od početka epidemije popeo na 98. Broj aktivnih slučajeva u… »

Nekoliko ulica u Bajmoku sutra bez vode

Subotica.com pre 12 sati
Zbog radova na vodovodnoj mreži, u sredu, 8. jula, u periodu od 8 do 14 časova, doći do prekida u vodosnabdevanju potrošača u Bajmoku, u ulicama Trumbićeva (neparna strana), Moše Pijade i Trg maršala Tita, saopštilo je JKP "Vodovod i… »

Fasada objekta od vrednosti preuređena bez poštovanja neophodnih uslova

Subotica.com pre 1 dan
Izgrađena početkom 20. veka sa stilskim obeležjima secesije, kuća koja se nalazi na Somborskom putu danas je samo u gornjoj polovini sačuvala obrise originalne fasade, dok je u donjoj preuređena za potrebe marketa, bez poštovanja neophodnih uslova… »

Ekipa "Šeki enterijeri Real impeks" pobednik prvog Memorijala "Boris Popović Pop"

Subotica.com pre 1 dan
Pobednik prvog Memorijalnog humanitarnog turnira „Boris Popović Pop“ u malom fudbalu je ekipa „Šeki enterijeri Real impeks“. Prikupljena sredstva (114.500 dinara) od dobrovoljnih priloga umesto ulaznica, kao i novčane nagrade kojih su se… »

Uskoro počinje sanacija Gerontološkog kluba „Bajnat“

Subotica.com pre 1 dan
Gerontološki klub „Bajnat“ uskoro će dobiti novi izgled. Zahvaljujući sredstvima Ministarstva rudarstva i energetike i Grada Subotice koja premašuju pet miliona dinara, jedan od omiljenih mesta naših najstarijih sugrađana biće obnovljen… »

Vremenska prognoza za 8. jul (sreda)

Subotica.com pre 6 sati
Tokom sutrašnjeg dana, temperatura će se kretati u rasponu od 13 do 25 stepeni, a duvaće slab, pretežno severozapadni vetar, brzinom do 3 metra u sekundi. Dan će obeležiti vedro, sunčano i prijatno vreme. Jutarnje časove obeležiće vedro i sveže… »

Sportsko penjanje: Nora Bognar najuspešnija na Prvenstvu Srbije

Subotica.com pre 17 sati
Proteklog vikenda u Vrmdži, naselju u Sokobanjskoj opštini, održano je Prvenstvo Srbije u sportskom penjanju, a na kojem su učešće uzela dva takmičara PSK "Spartak". Državno prvenstvo u sportskom penjanju na prirodnoj steni bilo je prvo… »

Jedrenje: Održana "Prvomajska regata", takmičari "Palića" zabeležili zapažene rezultate

Subotica.com pre 17 sati
Proteklog vikenda, u odloženom terminu, održana je tradicionalna "Prvomajska regata" u jedrenju. Učešće je uzelo 10 klubova iz Srbije, sa blizu stotinu takmičara. Domaćin sportskog skupa bio je Jedriličarski klub "Palić", čiji su takmičari… »

Visoka koncentracija polena koprive

Subotica.com pre 17 sati
Tokom protekle nedelje, u vazduhu je zabeležena visoka koncentracija polena koprive, dok su trave, ostali korovi i drveća beležili nisku koncentraciju polena u vazduhu. Prema izveštaju o aerobiološkom ispitivanju Zavoda za javno zdravlje Subotica… »

Subotica.com, najnovije vesti »