Subotica.com » Vesti dana

http://www.subotica.com

Subotica.com

Započela zamena starih uličnih kontejnera

Subotica.com pre 1 dan
Stari i dotrajali metalni kontejneri biće zamenjeni novim plastičnim, budući da je JKP "Čistoća i zelenilo" nabavilo ukupno 250 ovakvih kontejnera, čija distribucija je započela danas u centru grada. Ukupno 250 novih plastičnih kontejnera, zapremine 1 kubni metar, stiglo je u JKP "Čistoća... »

Rak dojke - najčešća maligna bolest kod žena

Subotica.com pre 9 sati
Rak dojke je vodeća maligna bolest kod žena, a rizik da oboli ima svaka 8 do 12 žena. Povodom obeležavanja oktobra, meseca posvećenog prevenciji raka dojke, sutra će u prostorijama Crvenog krsta biti održana promotivna zdravstvena akcija pod sloganom „Šta ćete danas uraditi za zdravlje... »

Ispiranje vodovodne mreže od večeras u Bajnatu i na Prozivci, a od sutra u Keru

Subotica.com pre 12 sati
JKP "Vodovod i kanalizacija" obaveštava meštane Bajnata i Prozivke da će se od večeras, u periodu od 23:30 pa do 03:00 časova, vršiti radovi na sezonskom ispiranju gradske vodovodne mreže ovog reona. Narednog dana, 24. oktobra, radovi na sezonskom ispiranju gradske vodovodne mreže nastaviće... »

Festival fantazije i horor filma "Hrizantema" počinje u četvrtak

Subotica.com pre 14 sati
Međunarodni festival fantazije i horor filma "Hrizantema", šesti po redu, održaće se od 25. do 28. oktobra u Art bioskopu "Aleksandar Lifka", a osim takmičarkog filmskog programa, posetioce očekuju izložbe, promocije knjiga, dve premijere i nekoliko novina. Ove godine, na Festival je... »

Pokrajina dodelila još 2 miliona dinara za nastavak obnove Letnje pozornice

Subotica.com pre 15 sati
Za projekat nastavka uređenja Letnje pozornice iz pokrajinskog budžeta izdvojeno je još dva miliona dinara. Bespovratna sredstva namenjena razvoju turizma na teritoriji AP Vojvodine, podsticanjem modernizacije turističkih potencijala i unapređenja pokrajinske turističke ponude na lokalu, u... »

Isključenja struje za 24. oktobar (sreda)

Subotica.com pre 18 sati
Zbog radova na elektroenergetskom sistemu, jedan broj ulica u Subotici i okolnim prigradskim naseljima biće privremeno isključen sa elektro mreže. U slučaju loših vremenskih prilika radovi se odlažu. Elektrodistribucija "Subotica" obaveštava javnost da će, zbog radova na elektroenergetskim... »

Hokej na ledu: Nastupi selekcija U8 i U10 proteklog vikenda

Subotica.com pre 18 sati
Prethodnog vikenda svoje nastupe na turnirima su imale selekcije Hokej kluba "Spartak" U8 i U10, dok su selekcije U12, U14 i seniora imale slobodan vikend. Selekcija U10 u subotu je nastupila na turniru "B" kategorije u mađarskom Dunaujvarošu, na kojem su odigrali ukupno četiri utakmice i... »

Jesenja manifestacija cveća "Garden flora" od 25. do 28. oktobra

Subotica.com pre 20 sati
Jesenja manifestacija cveća "Garden flora" biće održana od četvrtka, 25. do nedelje, 28. oktobra na malom šetalištu kod plave fontane. Svoje proizvode izložiće oko 20 izlagača, pa će građani biti u prilici da kupe sezonsko cveće, sadnice, kao i prateću opremu po pristupačnim cenama.... »

Odbojka: Spartak poražen od Mladog radnika u Požarevcu

Subotica.com pre 1 dan
Posle dve pobede na startu sezone usledila su tri vezana poraza za odbojkaše Spartaka. Poslednji u nizu je od Mladog radnika sa 3-1 na gostovanju u Požarevcu. Kao što i sam rezultat po setovima kazuje (29-27, 24-26, 25-21, 25-17) u hali Sportskog centra "Požarevac" viđena je rezultatski... »

Solarni paneli na Gerontološkom centru

Subotica.com pre 12 sati
Na petom spratu centralne zgrade Gerontološkog centra počelo je postavljanje sunčanih kolektora, koji će doprineti energetskoj efikasnosti objekta i doneti značajne uštede. Pokrajinska vlada je u projekte energetske efikasnosti uložila 54 miliona dinara, a po rečima Nenada Grbića,... »

Janković: Znam šta me čeka u derbiju

N1 Info  pre 3 sata  još 5 povezanih

Vremenska prognoza: U sredu osetan pad temperature i pojačan vetar

Večernje novosti  pre 6 sati  još 2 povezane

Vremeplov: Završena Kumanovska bitka

RTV  pre 4 sata  još 1 povezana
©2018 Netmark d.o.o.