Subotica.com » Vesti dana

http://www.subotica.com

Subotica.com

Gradski muzej proslavio jubilej 70 godina postojanja

Subotica.com pre 3 sata
Gradski muzej obeležio je sedam decenija postojanja. U zgradi nekadašnje "Minerve", koja je treći dom jedne od najznačajnijih ustanova kulture, danas se čuva više od 50.000 muzejskih predmeta. Gradski muzej osnovan je davne 1948. godine u Palati Ferenca Rajhla. Nešto kasnije, muzej je... »

Imunizacija stanovništva teče po planu, MMR vakcina i dalje problematična

Subotica.com pre 3 sata
Obuhvat vakcinacije u Subotici je visok, osim za MMR vakcinu, poručili su u Zavodu za javno zdravlje povodom obeležavanja Nedelje imunizacije. Imunizacija se prema rečima epidemiologa sprovodi u cilju sprečavanja i suzbijanja zaraznih bolesti i predstavlja najbolji način kontrole. U našoj... »

Isključenja struje za 26. april (četvrtak)

Subotica.com pre 44 minuta
Zbog radova na elektroenergetskom sistemu, jedan broj ulica u Subotici i okolnim prigradskim naseljima biće privremeno isključen sa elektro mreže. U slučaju loših vremenskih prilika radovi se odlažu. Elektrodistribucija "Subotica" obaveštava javnost da će, zbog radova na elektroenergetskim... »

Uskoro nastavak radova na zgradi Narodnog pozorišta

Subotica.com pre 1 dan
Javna nabavka za sedmu fazu radova radova na zgradi Narodnog pozorišta krajem prošle godine nije uspela, ali će zato uskoro biti raspisan objedinjen tender za sedmu i 8-1 fazu radova na zgradi Pozorišta. Krajem oktobra prošle godine raspisan je tender za sedmu fazu radova, za koju je u budžetu... »

Prvomajski praznici na Paliću prošarani koncertima, izložbama, sportskim i zabavnim sadržajem za sve uzraste

Subotica.com pre 21 sat
Proslava Prvog maja na Paliću, po 35. put, počeće u subotu 28. aprila i trajaće sve do srede 2. maja. Kao i prethodnih godina, posetioce očekuje raznovrsan program namenjen svim generacijama. Već prvog dana, pored tradicionalnog luna parka i vašara na obali jezera, posetioce očekuje turnir u... »

Sedam zlatnih diploma za subotičke recitatore

Subotica.com pre 23 sata
Subotički recitatori postigli su odličan uspeh na Pokrajinskoj smorti osvojivši sedam zlatnih diploma, od kojih se pet takmičara plasiralo na Republičku smotru recitatora u Valjevu. Za najbolje recitatorke Vojvodine u svojoj kategoriji, proglašene su tri naše mlade sugrađanke Noemi Božić,... »

Isključenje struje za 25. april (sreda)

Subotica.com pre 1 dan
Zbog radova na elektroenergetskom sistemu, jedan broj ulica u Subotici i okolnim prigradskim naseljima biće privremeno isključen sa elektro mreže. U slučaju loših vremenskih prilika radovi se odlažu. Elektrodistribucija "Subotica" obaveštava javnost da će, zbog radova na elektroenergetskim... »

Fudbal: Spartak u sredu dočekuje Napredak, kapije stadiona širom otvorene

Subotica.com pre 20 sati
Spartak Ždrepčeva krv sutra od 18 časova na Gradskom stadionu u okviru trećeg kola završne faze takmičenja dočekuje kruševački Napredak, jednu od ekipa koja pretenduje da izbori plasman među četiri najbolje u ligi. U taboru subotičkog superligaša očekuju dobru utakmicu i pozitivan... »

Koncert Subotičkog duvačkog orkestra sutra u Velikoj većnici

Subotica.com pre 1 dan
Povodom 50 godina postojana, Subotički duvački orkestar održaće koncert klasične duvačke muzike sutra, 25. aprila, u Velikoj većnici Gradske kuće, s početkom u 19 časova. Ulaz za sve zainteresovane sugrađane je besplatan. Veliki koncert Subotičkog duvačkog orkestra tradicionalno se... »

Novi Žednik i Mala Bosna sutra bez vode u prepodnevnim časovima

Subotica.com pre 23 sata
Zbog sezonskih radova na vodozahvatnom objektu, sutra, 25. aprila, meštani naselja Novi Žednik neće imati vode, u periodu od 9 do 12 časova, dok će se sezonsko ispiranje vodovodne mreže naselja, sprovoditi u četvrtak i petak, 26 i 27. aprila, u periodu od 8 do 14 časova, kao i u ponedeljak,... »

Dačić: EU boluje od teške bolesti, možda je izlečiva....

Vesti online  pre 1 sat  još 12 povezanih

Golden Stejt i Filadelfija prošli, Boston vodi 3:2

Sportski žurnal  pre 1 sat  još 11 povezanih

Donald Tusk danas u Beogradu

Novi magazin  pre 4 sata  još 10 povezanih

Navijači Rome uhapšeni zbog pokušaja ubistva

Sportske.net  pre 1 sat  još 10 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.