Subotica.com

Vremenska prognoza za 20. oktobar (sreda)

Subotica.com pre 3 sata
Tokom sutrašnjeg dana temperatura će se kretati u rasponu od 6 do 18 stepeni, a duvaće slab, pretežno južni vetar, brzinom do 4 metra u sekundi. Dan će obeležiti sunčano vreme, uz povremenu pojavu oblaka. Jutarnje časove obeležiće sunčano… »

Učiteljski fakultet na mađarskom jeziku proslavlja dva jubileja

Subotica.com pre 7 sati
Učiteljski fakultet na mađarskom nastavnom jeziku ove godine slavi 15 godina postojanja, a istovremeno obeležava i 150 godina institucionalnog obrazovanja učitelja na mađarskom jeziku u Subotici. U ovoj školskoj godini fakultet će organizovati niz… »

Privredni savet Grada Subotice predstavio program rada

Subotica.com pre 8 sati
Privredni savet Grada Subotice, koji čine predstavnici privrednika, lokalne samouprave i državnih organa, predstavio je sedam tačaka svog budućeg delovanja. Kako je istakao Milan Jerinkić, predsednik ovog savetodavnog tela, plan rada se bazira na… »

"Unity fitness centar" čeka nove polaznike

Subotica.com pre 8 sati
"Unity fitness centar" upisuje nove polaznike na treninge AKA fitnesa, koji su namenjeni deci i odraslima, a prvi, probni trening je besplatan. AKA na japanskom jeziku označava crvenu boju, a odraz je energije i dinamike ovih treninga, tokom kojih se sve… »

Odbojka (Ž): Spartak poražen od Srema u Superligi, večeras protiv Inđije u Kupu

Subotica.com pre 9 sati
Odbojkašice Spartaka poražene su u petak od Srema iz Sremske Mitrovice, a već večeras ih očekuje ih duel protiv Inđije u okviru osmine finala nacionalnog Kupa. Susret se igra u subotičkoj Hali sportova od 19 časova. Iako je i ove sezone cilj… »

U toku imunizacija protiv gripa, na raspolaganju dve vakcine

Subotica.com pre 11 sati
Imunizacija protiv sezonskog gripa počela je u subotu, a svima koji tokom predstojećeg zimskog perioda žele da se zaštite od ove zarazne bolesti na raspolaganju su dva cepiva, trovalentna "TorVaxFlu" i četvorovalentna "Vaxigrip tetra" vakcina, dok se… »

Isključenja struje za 20. oktobar (sreda)

Subotica.com pre 11 sati
Zbog radova na elektroenergetskom sistemu, jedan broj ulica u Subotici i okolnim prigradskim naseljima biće privremeno isključen sa elektro mreže. U slučaju loših vremenskih prilika, radovi se odlažu. Elektrodistribucija "Subotica" obaveštava… »

Fudbal (Ž): Anđela Frajtović dvostruki strelac za pobedu Spartaka u Zemunu

Subotica.com pre 12 sati
U derbiju sedmog kola Super Lige Srbije, fudbalerke Spartaka upisale su pobedu od 2:1 protiv Sloge u Zemunu. Tim Borisa Arsića osvojio je nova tri bod iako su Zemunke uspele da Izjednače Anđela Frajtović je u završnici po drugi put savladala… »

Karate: Takmičari Spartak Enpija osvojili 43 medalje i ekipno 2. mesto u Jagodini

Subotica.com pre 12 sati
Za dane vikenda u Jagodini je održan Otvoreni kup Srbije i Memorijal „Dragoslav Radovanović Pjer“ u karateu gde su takmičari Karate kluba „Spartak Enpi“ u generalnom plasmanu zauzeli drugo mesto. Subotičani su u jakoj konkurenciji 450… »

Isplata socijalnih davanja od sutra

Subotica.com pre 14 sati
Isplata dečijeg i roditeljskog dodatka, novčane socijalne pomoći, posebne novčane naknade (pravo po Zakonu o socijalnoj zaštiti), novčane naknade za rad hranitelja i naknade za izdržavanje korisnika na porodičnom smeštaju, dodatka za negu i… »

Subotica.com, najnovije vesti »