Super odmor

Gift Card for Visit Serbia

Super odmor 28.08.2018
Upoznajte našu prelepu Srbiju uz nešto potpuno novo na našem tržištu. Meet our beautiful Serbia with something completely new in our market. Želite da upoznate prelepu Taru, dom rimskog imperatora Gaja Valerija Maksimijana Galerija - Felix… »

Najlepši gradski parkovi u Srbiji

Super odmor 25.05.2018
Predstavljamo vam neke od najlepših gradskih parkova u Srbiji. Novi Sad se može pohvaliti Dunavskim parkom koji se nalazi u samom centru grada i prostire se na 33.695 kvadratnih metara. U parku sa nalazi preko 250 biljnih vrsta i nalazi se pod zaštitom… »

Najbolji gradovi za bicikliste

Super odmor 03.05.2018
Ako ste ljubitelj vožnje bicikla i volite da putujete, istražujete i upoznajete nove sredine i ljude, ovo su gradovi u čijim lepotama možete uživati uz pomoć dvotočkaša. Kopenhagen, Danska Kopenhagen se često smatra najboljim gradom za bicikliste… »

Upoznate lepote Srbije tokom prvomajskih praznika

Super odmor 27.04.2018
Ukoliko u toku godine nemate priliku da upoznate lepote naše Srbije, prvomajski praznici su idealna prilika za to. Iskoristite slobodne dane da uživate u prelepim predelima, mirisima proleća, druženju sa prijateljima i naravno u dobroj hrani. Za sve… »

10 najlepših mostova na svetu

Super odmor 20.04.2018
Predstavljamo vam 10 najlepših svetskih mostova. Tower Bridge, London, Engleska Jedno od najprepoznatljivijih obeležja Londona, most Tauer je zvezda miliona razglednica, majica, torbi i drugih odabranih suvenira i nijedna poseta Londonu nije potpuna bez… »

Tamo gde je Dunav najlepši

Super odmor 18.04.2018
Dunav na svom toku od izvora u oblasti Švarcvald do ušća u Crno more najlepši je u Đerdapskoj klisuri. U svojoj ukupnoj dužini od 2860 km protiče kroz deset evropskih zemalja. Ukupna površina Nacionalnog parka Đerdap iznosi 64.000 hektara a… »

Amsterdam - umetnost na reci Amstel

Super odmor 27.02.2018
Glavni grad Holandije jedan je od onih koji zna lako da vas očara i zavuče vam se pod kožu. Na prvi pomen njegovog imena mogu se javiti asocijacije ozloglašenog mesta, ali je on daleko od neprijatnog i opasnog grada. To je mesto bogato prelepom… »

Najlepša ostrva Grčke

Super odmor 12.01.2018
Ukoliko želite dočarati lepotu Grčke, neizostavno je spomenuti njena čarobna ostrva. Mi vam predstavljamo neka od najlepših. Prelepi, netaknuti sever i brdoviti zapad ostrva Zakintos nude neke od najlepših prirodnih prizora, a plaža „Shipwreck… »

Za raspust kao iz bajke: 8 najlepših skijaških destinacija u Evropi

Super odmor 29.12.2017
Zimski gradići često nisu baš idilični i stvarani su samo kako bi imali jednu funkciju – skupljanje novca od turizma. Ali, postoje i oni skroz drugačiji i koji su prosto savršeni i prelepi. Predstavljamo vam neke od njih: Alpbah, Austrija Alpbah… »

Najromantičnija ostrva na svetu od kojih zastaje dah

Super odmor 25.12.2017
Ostrva, bilo da su velika ili mala, pusta ili nastanjena, nose sa sobom neku specifičnu energiju zbog koje ih svi obožavamo. Ipak, postoje neka koja su za trunčicu lepša od ostalih. Idealne su destinacije da odete i da se opustitite i pritom uživate… »