Super odmor » Vesti dana

http://www.superodmor.rs

Super odmor

Najlepša ostrva Grčke

Super odmor 12.01.2018
Ukoliko želite dočarati lepotu Grčke, neizostavno je spomenuti njena čarobna ostrva. Mi vam predstavljamo neka od najlepših. Prelepi, netaknuti sever i brdoviti zapad ostrva Zakintos nude neke od najlepših prirodnih prizora, a plaža „Shipwreck Bay“, do koje se može doći samo čamcem, je... »

Za raspust kao iz bajke: 8 najlepših skijaških destinacija u Evropi

Super odmor 29.12.2017
Zimski gradići često nisu baš idilični i stvarani su samo kako bi imali jednu funkciju – skupljanje novca od turizma. Ali, postoje i oni skroz drugačiji i koji su prosto savršeni i prelepi. Predstavljamo vam neke od njih: Alpbah, Austrija Alpbah je još 1983. godine osvojio prvo mesto u... »

Najromantičnija ostrva na svetu od kojih zastaje dah

Super odmor 25.12.2017
Ostrva, bilo da su velika ili mala, pusta ili nastanjena, nose sa sobom neku specifičnu energiju zbog koje ih svi obožavamo. Ipak, postoje neka koja su za trunčicu lepša od ostalih. Idealne su destinacije da odete i da se opustitite i pritom uživate u romantici. Bez obzira na to koje odaberete... »

Ovčiji testisi i smznuta kosa: Najčudnije zimske proslave na svetu

Super odmor 18.12.2017
Bez obzira na to kako se osećate tokom hladne zime, teško je negirati njenu lepotu, a naročito kada je napadao sneg na sunčan dan. Ali, postoje još neki načini kako da vam zima što lakše padne. U pitanju su čudni zimski festivali koji se organizuju širom sveta i koji od tog zimskog doba... »

Da se smrzneš: Najhladniji gradovi na svetu

Super odmor 15.12.2017
Za većinu nas hladnoća predstavlja onaj trenutak kada imamo potrebu da upalimo grejalicu ili se pokrijemo dodatnim ćebetom. Ali, na planeti postoji nekoliko mesta koja naše razumevanje hladnoće postavljaju na neki sasvim novi nivo. Prema Ginisovoj knjizi rekorda, najhladnije naseljeno mesto na... »

CNN je sastavio listu najboljih božićnih marketa na svetu

Super odmor 12.12.2017
Jedna od najboljih medijskih kuća na svetu pozabavila se zimskim radostima i donela nam je listu marketa koje naprosto morate da obiđete. Predstavljamo vam CNN-ovu listu, kao i njihovo objašnjenje zašto su se baš ovi božićni marketi našli na njoj. Strazbur, Francuska U ovom gradu organizuje... »

Kos - Hipokratovo ostrvo

Super odmor 08.12.2017
Kada su naši turisti u pitanju, osrvo Kos nije toliko poznato. Vrlo liči na ostrvo Rodos, pa je zato prozvano mlađom sestrom popularnog ostrva. Pripadaju ostrvima Dodekaneza, a slični su i po demografskim podacima, geografskom položaju i terenu. Dobri poznavaoci grčkih ostrva kažu da je Kos... »

Čarobna planeta: Mesta koja morate da posetite u 2018.

Super odmor 07.12.2017
Ukoliko ste u narednoj godini planirali da posetite neku od zanimljivih lokacija na našoj planeti, imaćete težak zadatak da odaberete. Na našoj listi nalazi se deset opcija, među kojima su tek tri sa Starog kontinenta, a poseta bilo koje od njih neće biti greška. Harar, Etiopija: turisti koji... »

8 razloga zašto Francusku treba da posetite tokom zime

Super odmor 04.12.2017
Planirali ste da tokom zime otpujete u inostranstvo? Mogli biste da prestanete sa potragom pošto je Francuska izbor sa kojim nećete pogrešiti. Mnogo je razloga zašto bi Francusku trebalo da posetite zimi, a mi vam predstavljamo neke od njih. Niže cene letova i smeštaja Generalno, cene... »

SLAVEN DOŠLO: Privlače me daleke destinacije, naročito Azija

Super odmor 01.12.2017
Da je nastavio da trenira karate, verovatno bismo navijali za njega na Olimpijskim igrama. Ne bi pogrešio ni da je otišao u pevačke vode, s obzirom na to da je prvi dinar zaradio pevajući kao dete po supermarketima. Ali, odlučio se ipak za jedan od najvećih talenata koje poseduje – a to je... »

©2018 Netmark d.o.o.