Super odmor » Vesti dana

http://www.superodmor.rs

Super odmor

Najlepši gradski parkovi u Srbiji

Super odmor pre 2 dana
Predstavljamo vam neke od najlepših gradskih parkova u Srbiji. Novi Sad se može pohvaliti Dunavskim parkom koji se nalazi u samom centru grada i prostire se na 33.695 kvadratnih metara. U parku sa nalazi preko 250 biljnih vrsta i nalazi se pod zaštitom Republičkog zavoda za zaštitu prirode. Od... »

Najbolji gradovi za bicikliste

Super odmor pre 24 dana
Ako ste ljubitelj vožnje bicikla i volite da putujete, istražujete i upoznajete nove sredine i ljude, ovo su gradovi u čijim lepotama možete uživati uz pomoć dvotočkaša. Kopenhagen, Danska Kopenhagen se često smatra najboljim gradom za bicikliste na svetu. Skoro polovina njegovih stanovnika... »

Upoznate lepote Srbije tokom prvomajskih praznika

Super odmor pre 30 dana
Ukoliko u toku godine nemate priliku da upoznate lepote naše Srbije, prvomajski praznici su idealna prilika za to. Iskoristite slobodne dane da uživate u prelepim predelima, mirisima proleća, druženju sa prijateljima i naravno u dobroj hrani. Za sve one koji će za vreme ovih praznika ostati u... »

10 najlepših mostova na svetu

Super odmor 20.04.2018
Predstavljamo vam 10 najlepših svetskih mostova. Tower Bridge, London, Engleska Jedno od najprepoznatljivijih obeležja Londona, most Tauer je zvezda miliona razglednica, majica, torbi i drugih odabranih suvenira i nijedna poseta Londonu nije potpuna bez fotografije na mostu sa pogledom nad rekom... »

Tamo gde je Dunav najlepši

Super odmor 18.04.2018
Dunav na svom toku od izvora u oblasti Švarcvald do ušća u Crno more najlepši je u Đerdapskoj klisuri. U svojoj ukupnoj dužini od 2860 km protiče kroz deset evropskih zemalja. Ukupna površina Nacionalnog parka Đerdap iznosi 64.000 hektara a najlepši deo parka je Đerdapska klisura, koja je... »

"Policija ima razloga da slavi, a građani da se raduju"

B92  pre 6 sati  još 32 povezane

Kim za samit sa Trampom i prekid neprijateljstava sa SAD

RTV  pre 6 sati  još 18 povezanih

Troicki se povukao sa Rolan Garosa

Sportske.net  pre 5 sati  još 14 povezanih

Vučić: Nadležni organi o „aferi Jeremić"

Politika  pre 3 sata  još 13 povezanih

Klop potvrdio, Salah baš loše!

Sportske.net  pre 8 sati  još 14 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.