Vrele gume » Vesti dana

http://www.vrelegume.rs

Vrele gume

Ford Mustang je najprodavaniji sportski kupe na svetu 4. godinu zaredom!

Vrele gume pre 6 sati
Na veče svog 55. rođendana, Ford Mustang je ponovo dobio titulu “najprodavanijeg sportskog kupea na svetu”. Ovaj model je tu “krunu” dobio 4. godinu zaredom. Naime, tokom 2018. godine, Ford je prodao najmanje 113.066 primeraka modela Mustang. Prodaja u Evropi je tokom ove godine porasla za... »

Šta je sve Toyota predstavila u Šangaju?

Vrele gume pre 4 sata
U Šangaju su premijerno prikazana vozila pokretana strujom iz akumulatora. Ona će u Kini, pod Toyota brendom, biti uvedena u ponudu već 2020. Naime, Toyota planira da tokom prve polovine 2020. godine na globalnom nivou u ponudu uvede više od 10 modela koje pokreće struja iz akumulatora.... »

Mercedes-Benz predstavio koncept modela GLB!

Vrele gume pre 5 sati
Jedna od najiščekivanijih premijera na Sajmu automobila u Šangaju je svakako premijera novog koncepta kompanije Mercedes, GLB. Na fotografijama je automobil uslikan na štandu kompanije Mercedes u Šangaju. Naime, GLB koncept je zapravo uvod u novi kompaktni SUV nemačkog proizvođača. Taj model... »

Naslednik modela Lamborghini Aventador bi mogao imati tri elektromotora i V12 agregat!?

Vrele gume pre 5 sati
Lamborghini Aventador je sa nama još od 2011. godine. Osvežen je tokom 2016, te se očekuje da uskoro stigne njegov naslednik. Ako su najnoviji izveštaji tačni, onda će taj automobil biti prava “zver”. Naime, Car Magazine prenosi da će novi super automobil kompanije Lamborghini imati... »

(World Car of the Year): Svetski automobil 2019. godine je Jaguar I-Pace!

Vrele gume pre 21 sat
Jaguar I-Pace proglašen je “Svetskim automobilom 2019. godine” (World Car of the Year 2019), na Sajmu automobila u Njujorku. On je pored ove dobio glavnu nagradu u još dve kategorije. Međunarodni žiri od 86 članova iz 18 zemalja je dodelio i nagrade u još nekoliko kategorija: Luxury,... »

Audi S5 na evropskom tržištu od sada i sa novim dizel agregatom!

Vrele gume pre 1 dan
Nakon što je predstavio modele S6, S6 Avant i S7 TDI za Evropu, Audi je sada i zvanično potvrdio da će modeli S5 Coupe i S5 Sportback biti dostupni i sa novim dizel agregatom. Taj novi trolitarski V6 TDI agregat poseduje “blago” hibridnu tehnologiju i elektronski kompresor. On razvija 342... »

Hyundai Venue želi da dokaže da mali krosoveri ne moraju biti dosadni!

Vrele gume pre 21 sat
Segment kompaktnih krosovera je popularniji nego ikada ranije. Naravo, Hyundai želi to da iskoristi te je danas u Njujorku premijerno predstavio potpuno novi model po imenu Venue. Spoljašnji dizajn i dimenzije Ovaj model će se na tržištu naći već od 2020. godine. Odlikuje ga “kaskadna”... »

Mercedes-Benz GLS i zvanično predstavljen!

Vrele gume pre 22 sata
Već smo imali priliku da vidimo kako će potpuno novi Mercedes-Benz GLS izgledati, ali danas je on na Sajmu automobila u Njujorku i zvanično predstaljen, zajedno sa svim detaljima o njemu. Dizajn i dimenzije Direktan konkurent modela BMW X7 izgleda kao veća verzija modela GLE. To i ne predstavlja... »

Predstavljeni su restilizovani Mercedes-AMG GLC 63 i GLC 63 Coupe!

Vrele gume pre 1 dan
Mercedes je pre Sajma automobila u Njujorku predstavio restilizovanu GLC 63 gamu. Reč je o modelima Mercedes-AMG GLC 63 i GLC 63 Coupe. Preteći stope standardnih modela, ovi krosoveri imaju skromno redizajniran spoljašnji dizajn i nove svetlosne jedinice. Dizajneri su takođe ubacili i veće... »

Porsche 911 Speedster je kao GT3 ali sa mnogo lepšim dizajnom!

Vrele gume pre 1 dan
Novi Porsche 911 Speedster je premijerno predstavljen na Sajmu automobila u Njujorku. Podsećamo, koncept ovog modela predstavljen je krajem prošle godine. Srce modela Porsche 911 Speedster je atmosferski, šestocilindarski bokser agregat zapremine četiri litara. On razvija 502 konjske snage i 469... »

©2019 Netmark d.o.o.