Vrele gume

Ovo su kandidati za automobil 2020. godine u Evropi!

Vrele gume pre 4 sata
Objavljena je šira lista kandidata u izboru za automobil godine 2020. u Evropi! Na njoj se nalazi ukupno 35 automobila iz različitih segmenata. Na njoj je čak i jedan automobil koji tek treba da bude predstavljen, a reč je o modelu Volkswagen Golf… »

Hummer se vraća!?

Vrele gume pre 4 sata
Kompanija General Motors je “ugasila” brend Hummer pre skoro jedne decenije. Međutim, čini se da postoje šanse da opet vidimo automobile sa tim imenom… Ako je verovati izvorima sa kojima je razgovarala agencija Rojters, GM planira da iskoristi… »

Da li je ovo prva fotografija modela BMW M3 bez kamuflaže?

Vrele gume pre 4 sata
Do sada smo nekoliko puta videli novi BMW M3 na špijunskim fotografijama. Međutim, na svim tim fotografijama ovaj model je uvek bio prekriven kamuflažnom folijom. Sada se, po svemu sudeći, pojavila prva fotografija ovog modela na kojoj on nema… »

Jaguar Land Rover traži novog partnera, a ne kupca!

Vrele gume pre 5 sati
Čelnici koncerna Tata Motors rekli su da su spremni da potraže partnera za kompaniju Jaguar Land Rover. Oni su navel ii da nemaju nikakvu želju i nameru da prodaju britnaskog proizvođača automobila. “Ne, nećemo prodati JLR”, rekao je Natarajan… »

Koncept Alfa Romeo Montreal Vision GT – Da li ćemo ikada videti nešto što izgleda ovako?

Vrele gume pre 1 dan
Na fotografijama koje vidite nalazi se render/koncept model Alfa Romeo Montreal Vision GT. Dizajniran je kao omaž originalnom Montreal modelu iz sedamdesetih godina prošlog veka. Crtanje automobila koji odaje počast vozilu koje se proizvodilo pre puno… »

Alfa Days: Alfa Romeo Stelvio i Giulia

Vrele gume pre 1 dan
Do nedavno smo ih gledali u reklamama uz neprevaziđene muzičke klasike, kako zavodljivo plešu, kako se odmeravaju u svojoj lepoti koja ne može da prevagne ni na jednu stranu. Kako kliznu prividno jedno o drugo kao po ledu, a i na ledu, okrenu se jedno… »

Sledeća generacija modela Mercedes-AMG C63 će biti elektrifikovana!?

Vrele gume pre 1 dan
Mercedes ne želi uspeh samo u segemntima koji brzo rastu, poput onog koji čine SUV modeli. Naravno, s obzirom da je SUV segment trenutno najisplativiji, Mercedes kreira i na tržište plasira nove proizvode, poput modela GLB. Međutim, nemački… »

Markes dominantno do izjednačenja sa Duanom!

Vrele gume pre 1 dan
Vozač Repsol Honde, Mark Markes trijumfovao je na Velikoj nagradi Japana. On je pobedom na 16. trci ovogodišnjeg Moto GP šampionata doneo japanskom proizvođaču titulu u konkurenciji konstruktora. Markes je na stazi „Tvin Ring Motegi“ upisao… »

Ne propustite jubilarnu 1000. emisiju Vrele Gume!

Vrele gume pre 2 dana
Sutra, 20. oktobra u 12:30 na Nova S TV pogledajte jubilarnu, 1000. emisju Vrele Gume! Za ovih 1000 emisija “kroz ruke” nam je prošao ni sami ne znamo koliki broj automobila! Snimanju svake emisije od 1999. godine pristupamo sa velikom ljubavlju i… »

Kompanija Volvo Cars u okviru novog ambicioznog klimatskog plana znatno smanjuje emisije karbona

Vrele gume pre 3 dana
Kompanija Volvo Cars počinje sa provođenjem jednog od najambicioznijih planova u automobilskoj industriji. Naime, ona namerava da do 2025. godine smanji svoj karbonski otisak za 40% u celini, u odnosu na 2018. godinu. To je prvi, odlučujući korak… »

Vrele gume, najnovije vesti »