Vrele gume

Strašan lav, Lemi memorial i ostalo

Vrele gume pre 7 sati
Nedelja je dan za Vrele Gume Ni nedelje nisu ono što su bile, osim kada su u pitanju Vrele Gume. Prepoznatljiv termin i mesto za opuštanje, razbibrigu, ali i za naučiti ponešto. Nedelja 16. maj 2021. godine u 12:05, samo na TV Nova S. Vrele Gume po… »

Jaguarovi snovi da se stavi naspram BMW-a su i zvanično završeni

Vrele gume pre 14 sati
Takozvani „britanski BMW“ koncept bio je osuđen na propast. U okviru neočekivanog saopštenja izdatog prošlog februara, Jaguar se izjasnio da će do 2025. proizvoditi isključivo električne automobile, što je deo „Reimagine“ plana… »

„Šišanje“ krova pri prolasku ispod nadvožnjaka (VIDEO)

Vrele gume pre 14 sati
Zloglasni nadvožnjak visok 355,6 centimetara odneo još jednu „žrtvu“. Zapravo, sada je viši, jer je 2019. podignut na 376 centimetara, ali to nekima ne pomaže. Vozači znaju da budu čudna sorta, posebno kada ignorišu upozorenja. Pre Gregson… »

Ajrton Sena – priča o šampionu nad šampionima (II DEO) (VIDEO)

Vrele gume pre 1 dan
Prvi deo ove priče možete pročitati OVDE Početak nove sezone bio je osveženje za Ajrtona. Prost više nije bio u timu, tako da nije bio opterećen borbom unutar ekipe. Doduše, te godine je morao da pobedi Prosta koji je prešao u Ferrari, ali na… »

KLM ponovo leti za Beograd!

Vrele gume pre 1 dan
Važan dan, KLM u Beogradu posle više od tri decenije 13. maja, nakon više od 30 godina pauze, avion KLM je ponovo sleteo u Beograd. Time se Royal Dutch Airlines, najstarija avio-kompanija na svetu koja i dalje leti pod svojim prvobitnim imenom vratila… »

LISTA: Električni automobili s najdužim dometom u 2021. godini

Vrele gume pre 1 dan
Kao što znamo da će Sunce ponovo izaći sledeći dan, tako znamo da će električni automobili povećati svoj tržišni udeo u 2021. Brojni su faktori koji doprinose tome. Jedan od najvažnijih parametara kada je o električnim automobilima reč, je… »

Akcija Sava osiguranja „Srce za svet“

Vrele gume pre 1 dan
Dan kompanije obeležen uređenjem cvetnih baštica Sava osiguranje je juče, 13. maja 2021. godine, uz podršku JKP „Zelenila-Beograd“ realizovalo akciju pod nazivom „Srce za svet“. Akcija se sastojala od izvođenja radova na uređenju osam… »

Toyota pomaže vlasnicima automobila u borbi protiv kradljivaca katalizatora

Vrele gume pre 1 dan
Postoji nada da dotična usluga bude na raspolaganju na globalnom planu. Krađa katalizatora je postala ozbiljan problem vlasnika automobila, širom sveta. Prošlog marta, samo je okružna policija Los Anđelesa pronašla 250 otuđenih jedinica, čija… »

ISTRAŽIVANJE: Automobili pogonjeni vodonikom će biti tržišno konkurentniji u budućnosti

Vrele gume pre 2 dana
Vozila pogonjena vodoničnim gorivnim ćelijama polako hvataju zamah kako proizvođači i vlade brojnih zemalja pripremaju teren za konačni pozdrav s motorima s unutrašnjim sagorevanjem. Ipak, ova tehnologija mora prethodno da preskoči izvesne… »

Električni automobili će do 2027. biti jeftiniji od konvencionalnih!

Vrele gume pre 2 dana
Prema novom istraživanju, električni automobili će biti jeftiniji od onih koji koriste fosilna goriva, i to do 2027., dok bi u narednih 15 godina mogli da dominiraju evropskim tržištem novih vozila. Studiju je sproveo BloombergNEF (BNEF), a po njoj… »

Vrele gume, najnovije vesti »