Vrele gume » Vesti dana

http://www.vrelegume.rs

Vrele gume

Da li će Toyota konstruisati i model Supra kabriolet?

Vrele gume pre 13 sati
Nakon brojnih tizera, najavljivanja i slično, Toyota je konačno na Sajmu automobila u Detroitu premijerno predstavila novu, petu generaciju modela Supra. Ovaj japanski sportski automobil je razvijen u saradnji sa kompanijom BMW. Upravo iz tog razloga i deli brojne komponente sa modelom Z4.... »

Renault Twingo za 2019. godinu!

Vrele gume pre 7 sati
Renault Twingo je ove godine po prvi put dobio redizajn od kada je na tržište lansirana njegova treća generacija, 2014. godine. Iako je redizajn, možemo slobodno reći, skroman, opcije personalizacije modela Renault Twingo su sada brojnije no ikad ranije. Takođe, ova mala gradska zujalica sa... »

Predstavljen je novi Maserati Levante Vulcano!

Vrele gume pre 8 sati
Maserati je danas predstavio još jedno ograničeno izdanje svog prvog SUV modela, Levante. Novo ograničeno izdanje je nazvano Vulcano, a biće proizvedeno samo 150 primeraka. Oni će biti dostupni samo na određenim tržištima u Evropi i Aziji. U Velikoj Britaniji, Levante Vulcano će se... »

BMW i Mercedes zajdeno razvijaju nove generacije modela Serije 1 i A-klase!?

Vrele gume pre 9 sati
Giganti nemačke automobilske industrije, kompanije BMW i Mercedes-Benz, će možda sarađivati na razvoju sledećih generacija modela iz C segmenta. Tu se, naravno, misli na modele Serije 1 i A-klase. Ta saradnja, ako do nje zaista dođe, će biti deo dogovora koji su ove dve kompanije ranije... »

Da li Genesis ipak radi na performantnom G70?

Vrele gume pre 13 sati
Šef odeljenja za istraživanje i razvoj u Hyundai Motor Group, Albert Birman je prošle godine demantovao glasine o modelu Genesis G70 N. Međutim, to ne mora da znači da nikad nećemo videti taj performantni model. Jedan od čelnika Hyundai grupacije, Majk O Brajen, je naveo da je performantna... »

Restilizovana Škoda Superb – prve fotografije bez kamuflaže

Vrele gume pre 1 dan
Ova godina nam donosi ne samo redizajnirani VW Passat, već i restilizovanu verziju njegovog većeg rođaka, modela Škoda Superb. Već smo imali prilike da vidimo restilizovanu verziju modela Škoda Superb na špijunskim fotografijama. Međutim, taj prototip model je bio prekriven kamuflažom.... »

Rupe na putevima – problem koji se javlja svude u svetu

Vrele gume pre 1 dan
Verovatno na svetu ne postoji vozač koji ne prezire rupe na putevima. One ne samo da su izvor nerviranja, već i mogu izazvati ozbiljnu štetu na automobilima. Rupe na putevima imaju običaj da se pojave kada tlo ispod asfalta bude oslabljano vodom. Tome dodatno pomaže i konstantan prelazak vozila... »

Ford Mustang Shelby GT500 – prvi serijski primerak prodat po ceni od 1,1 miliona dolara

Vrele gume pre 1 dan
Kreg Džekson, predsednik i izvršni direktor kompanije Barret-Jackson, je postao vlasnik prvog serijskog primerka modela Ford Mustang Shelby GT500. On je taj automobil platio 1,1 miliona dolara. Kao što je i bilo očekivano, prvi serijski Mustang Shelby GT500 (VIN 001) je bio zvezda aukcije na... »

Alfa Romeo 8C Competizione – ljubav na prvi pogled

Vrele gume pre 1 dan
S obzirom da je proizvodnja modela Alfa Romeo 8C Competizione bila ograničnena na 1.000 primeraka (500 kupea i 500 Spider modela), nije ni čudo što nije česta pojava da se taj automobil prodaje. Međutim, kada se i pojavi primerak modela Alfa Romeo 8C Competizione koji se prodaje, onda njegova... »

Volkswagen Golf Mk8 – prve fotografije i novi detalji

Vrele gume pre 1 dan
Polako se bliži i datum zvanične premijere nove, osme generacije modela Volkswagen Golf. Zahvaljujući društvenoj mreži Instagram, sada imamo i prve fotografije ovog modela bez gotovo ikakve kamuflaže. Pred vama su fotografije modela Volkswagen Golf u njegovog osmoj generaciji. Kao i prethodne... »

©2019 Netmark d.o.o.