Vrele gume

Korona nas vraća u fosilnu prošlost?

Vrele gume pre 2 sata
Pandemija bi mogla da dovede do povećane potrošnje fosilnih goriva na brojnim tržištima Kako pandemija nanosi snažne udarce globalnoj ekonomiji, restrikcije putovanja i suspendovanje industrijskih aktivnosti, doveli su do pada globalne emisije bez… »

Sasvim luda emisija

Vrele gume pre 14 sati
Black krava, radni naziv nove epizode TV izdanja Vrele Gume Sve je spremno za još jedan društveno – automobilski „prelom“ naših aktuelnosti. Na testu je Toyota CH-R 2.0 Hybrid, kao savršena platforma za prikaz tehnološki naprednog dela sveta… »

Evolucija benzinskih motora

Vrele gume pre 1 dan
Benzinac puni 140 godina starosti, ali je zadržao principe i danas Verovatno je mnogima poznata činjenica da je prvi benzinski motor konstruisan pre 140 godina, a ono što je najinteresantnije je da i dan danas deli radni princip s modernim jedinicama… »

Toyota Corolla Cross

Vrele gume pre 1 dan
Još jedan SUV u Toyota gami – sve novo i već viđeno, provereno dobro Toyota je u svoju Corolla seriju dodala novi kompaktni SUV Corolla Cross. Globalna premijera modela održana je juče na Tajlandu, gde je prodaja već započela. Za ostala… »

Mercedes S klase ili bioskop?

Vrele gume pre 3 dana
Novi Mercedes S klase nudi trodimenzionalni doživljaj Bilo da su menadžeri ili deca, u Mercedes S-Klasi obično se sedi na zadnjem sedištu. U skladu sa tim, Mercedes-Benz je osmislio unapređeno izdanje svog vodećeg modela, posebno imajući u vidu… »

Škoda osvetljene kopče pojaseva

Vrele gume pre 3 dana
Škoda Auto podnela najviše prijava za patent od svih kompanija u Češkoj u 2019. godini Kompanija Škoda Auto je podnela 94 patentne prijave prošle godine, više od bilo koje kompanije u Češkoj. Broj Škoda prijava raste iz godine u godinu, a mnoge… »

Škampi koji sijaju u mraku

Vrele gume pre 2 dana
Škampi kao rešenje za skladištenje energije iz obnovljivih izvora Rešavanje skladištenja obnovljive energije je veoma važno. Sunce i vetar nisu posebno predvidivi izvori, iz prostog razloga što u velikoj meri zavise od vremenskih uslova, a priroda… »

Hyundai kamioni na gorivne ćelije

Vrele gume pre 3 dana
Hyundai XCIENT Fuel Cell, prvi serijski šleper na gorivne ćelije stiže u Evropu Prvi svetski šleper na gorivne ćelije, Hyundai XCIENT Fuel Cell, na putu je za Evropu gde će biti u komercijalnoj upotrebi. Hyundai Motor Company je upravo isporučio u… »

Hyundai i10 N Line

Vrele gume pre 5 dana
Hyundai Motor najavljuje početak proizvodnje novog modela linije i10N Line Najnoviji Hyundai koji pretenduje na svakodnevne puteve, ali i na ozbiljnu sportsku karijeru, upravo kreće u proizvodnju. I10N Line proizvodiće se u fabrici Hyundai Assan… »

MaskAnbal u Fiatu

Vrele gume pre 4 dana
Brendirane maske i ekološki Fiat 500 za predsednika Italije Električna verzija Fiata 500, koja je počela da se prodaje prošlog meseca u Italiji, još uvek prolazi kao „vruća“ vest, pre svega zbog izostanka onih pravih uživo promocija širom… »

Vrele gume, najnovije vesti »

Sasvim luda emisija

Vrele gume pre 14 sati