Zrenjaninski

Delovi ovih ulica neće imati struje u ponedeljak, 17. maja

Zrenjaninski pre 15 sati
Elektrodistribucija Zrenjanin je najavila da će zbog planiranih radova na elektro-mreži delovi Novog Bečeja ostati bez struje u ponedeljak, 17. maja. Od 9 do 10.30 časova bez struje će ostati deo ulice Josifa Marinkovića. Od 10.30 do 12 časova… »

Nedeljni horoskop za vremenski period od 17. do 24. maja

Zrenjaninski pre 7 sati
Informativni portal zrenjaninski.com objavljuje nedeljni horoskop za period od 17. do 24. maja. Evo šta kažu zvezde – šta nas čeka tokom narednih nedelju dana. OVAN LJUBAV: Sve više ljudi će se okupljati oko vas. Jednostavno će voleti da budu u… »

Sjajan nastup karatista Zadrugara na Kupu Srbije u Beočinu

Zrenjaninski pre 12 sati
Karatisti Zadrugara iz Lazareva imali su sjajan nastup na Kupu Srbije održanom u Beočinu. Oni su osvojili četiri medalje, od toga dve zlatne i po jednu srebrnu i bronzanu. Zlato su osvojile Dunja Rajić (juniorke +59kg) i Katarina Krstić (kadetkinje… »

Majske muzičke svečanosti: Tri zlatne medalje za zrenjaninske horove

Zrenjaninski pre 12 sati
Tri zlatne medalje, sa izuzetno visokim brojem bodova, osvojili su zrenjaninski vokalni ansambli na jubilarnom 20. Horskom takmičenju „Majske muzičke svečanosti“. Takmičenje je održano onlajn u Bijeljini, od 14. do 16. maja, i to u pet horskih… »

Domaće povrće stiglo na tezge, na pijaci i bogata ponuda cveća (Foto)

Zrenjaninski pre 14 sati
Centralna zrenjaninska pijaca subotom ujutru pravi je centar gradskog života. Gužve su na samoj pijaci, a na okolnim parkinzima nema slobodnog mesta od ranog jutra. To i ne čudi, jer stiže prvo domaće voće i povrće, a nema boljeg mesta od pijace da… »

Branislav Lojpur i Igor Aranitović: SAS zaslužuje ulazak u Prvu ligu (Foto)

Zrenjaninski pre 14 sati
Klub malog fudbala SAS iz Zrenjanina ovu takmičarsku sezonu u okviru Druge futsal lige Srbije završio je na sedmom mestu, sa ukupno 30 bodova, i skorom od osam pobeda, isto toliko poraza i šest nerešenih utakmica. Zrenjaninci nisu uspeli da se… »

Uspešna “Nedelja Crvenog krsta”: Zaslužnima uručena priznanja (Foto)

Zrenjaninski pre 16 sati
U okviru manifestacije „Nedelja Crvenog krsta“, u Zrenjaninu su organizovane brojne aktivnosti, koje su počele pokaznom vežbom. Tom prilikom su pripadnici Crvenog krsta Zrenjanin i njihove kolege iz Subotice i Novog Sada prikazali kako pomoći i… »

Višečlana porodica Zečević prva u Zrenjaninu dobila Ponosnu karticu

Zrenjaninski pre 17 sati
Povodom 15. maja, Međunarodnog dana porodice, gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura je u svom kabinetu upriličio prijem za višečlanu porodicu Zečević. Zečevići su postali prva porodica iz Zrenjanina koja je ostvarila pravo na Ponosnu karticu… »

Međunarodni dan porodice: Biljana i Predrag su roditelji troje divne dece

Zrenjaninski pre 1 dan
Međunarodni dan porodice ceo svet će i ove, kao uostalom i prošle godine, obeležiti u pandemiji virusa korona. Pandemiji koja svet pogodi jednom u veku. Zrenjaninska porodica Pavlov Tapavički, međutim, pamtiće 2020. ne kao godinu pandemije i… »

Građani se žale na rad glavne pošte: Manjak para i višak markica

Zrenjaninski pre 1 dan
Čitaoci portala zrenjaninski.com poslednjih dana pisali su našoj redakciji iznoseći primedbe na rad glavne pošte u Zrenjaninu. Prva primedba odnosi se na to što ni nakon mesec i po dana, od kada važe nove cene u poštanskom saobraćaju, nema markica… »

Zrenjaninski, najnovije vesti »