Zrenjaninski

Majci osumnjičenoj da je zapalila sina određeno policijsko zadržavanje

Zrenjaninski pre 7 sati
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zrenjaninu, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Kikindi, uhapsili su S. M. (44) iz okoline Nove Crnje, zbog sumnje da je počinila krivično delo nasilje u porodici. Ona se sumnjiči da je sinoć, oko 19… »

Promocija zbirke kratkih priča o psihičkom nasilju biće održana u utorak

Zrenjaninski pre 15 sati
Inicijativa za ravnopravnost, inovativnost i društveni angažman – IRIDA organizuje promociju zbirke kratkih priča o psihičkom nasilju „I ovo je nasilje“ mladih spisateljica i pisaca. Promocija će biti održana u utorak, 5. decembra, s početkom… »

Vila slikara Jožefa Varkonjija pre pet godina utvrđena za spomenik kulture

Zrenjaninski pre 15 sati
Odlukom Vlade Republike Srbije, vila slikara Jožefa Varkonjija u Zrenjaninu pre pet godina je utvrđena za spomenik kulture. Kako je navedeno u obrazloženju, ova vila, koja se nalazi na adresi Kej 2. oktobra 27 i koja je u privatnoj svojini, jedna je od… »

Održan Virtuelni sajam zapošljavanja: Ovo su bila najtraženija zanimanja

Zrenjaninski pre 15 sati
U organizaciji Nacionalne službe za zapošljavanje (NSZ), a na inovativnoj veb platformi, održan je drugi Virtuelni sajam zapošljavanja. Na ovom sajmu je učestvovalo više od 100 kompanija iz Srbije koje su ponudile 4.413 slobodnih radnih pozicija… »

Užas u Srpskoj Crnji: Majka polila sina benzinom pa ga zapalila?!

Zrenjaninski pre 16 sati
Nezapamćen slučaj dogodio se sinoć u Srpskoj Crnji kada je majka S. M. (44), iz ovog banatskog sela, navodno polila benzinom sina A. T. (26) i zatim ga zapalila, nezvanično saznaje portal zrenjaninski.com. Ovaj događaj odigrao se u njihovoj… »

Uzdanica srpskog rvanja Aleksa Ilić: Zrenjanin je moj drugi grad

Zrenjaninski pre 16 sati
Finale Super lige Srbije u rvanju, održano prošlog vikenda u Kristalnoj dvorani, u kojem je zrenjaninski Proleter po 19. put uzeo titulu ekipnog prvaka države, sa tribina je pratio i mladi beogradski rvač Aleksa Ilić. Iako se tog dana nije takmičio… »

Pojačane kontrole prodaje ribe tokom Božićnog posta

Zrenjaninski pre 18 sati
Za vreme Božićnog posta, kada je povećan promet sveže i smrznute ribe, veterinarska inspekcija, pored redovnih inspekcijskih nadzora, sprovodi i vanredne kontrole, na osnovu procene rizika, sa posebnim osvrtom na mesta na kojima se u praznične dane… »

Portal zrenjaninski.com i Laguna poklanjaju knjigu „Devojka koja je došla kući“

Zrenjaninski pre 20 sati
Informativni portal zrenjaninski.com i izdavačka kuća Laguna ovog vikenda čitaocima poklanjaju knjigu „Devojka koja je došla kući“ autorke Hejzel Gejnor. Da biste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je samo da na našoj Fejsbuk stranici, ispod… »

Sportisti Hendi sport kluba učestvovali na jedinstvenom sportskom turniru u Bugarskoj

Zrenjaninski pre 2 dana
Sportisti Hendi sport kluba iz Zrenjanina u periodu od 24. do 26. novembra boravili su u Sofiji, na poziv Bugarske federacije prilagođene fizičke aktivnosti. Put Sofije krenuli su sportisti Ivan Fodor, Filip Bartole, Boba Pinter, Srđan Danilović… »

Drugi pokušaj prodaje imovine firme iz Žitišta: Poverioci će svakako ostati kratkih rukava

Zrenjaninski pre 1 dan
S obzirom na to da je propao prvi pokušaj prodaje celokupne imovine žitištanske firme „Pile&Co“ u stečaju, stečajni upravnik Miloš Đekić je za 22. decembar zakazao i drugu prodaju, i to metodom javnog prikupljanja ponuda. Na prodaju je… »

Zrenjaninski, najnovije vesti »