Dnevnik, najnovije vesti

Vučić uputio Makronu čestitku povodom 14. jula

Dnevnik pre 48 minuta
BEOGRAD: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je, povodom nacionalnog praznika Francuske, čestitku predsedniku Emanuelu Makronu, u kojoj je naveo da Srbija i Francuska i danas dele vrednosti na kojima počiva savremena Evropa i da očekuje da se… »

Institut za reumatologiju: Prvi pacijenti kad stigne oprema

Dnevnik pre 18 minuta
BEOGRAD: Direktor Instituta za reumatologiju Nemanja Damjanov rekao je da će na Institutu biti hospitalizovani pacijenti sa srednje teškom kliničkom slikom kovida-19, a da će prvi pacijenti biti primljeni čim stigne neophodna oprema, koja se očekuje… »

Džoni Voker uskoro u papirnoj ambalaži

Dnevnik pre 12 minuta
LONDON: Džoni Voker, viski star skoro 200 godina, uskoro će se prodavati u papirnoj ambalaži. Dijego, kompanija koja je vlasnik ovog brenda, saopštio je da planira da na proleće sledeće godine u prodaju pusti prve količine tog viskija u novoj… »

Ugašen požar na brdu San Đovani u Kotoru

Dnevnik pre 12 minuta
KOTOR: Požar na brdu San Đovani u Kotoru koji je izbio zbog bakljade povodom obeležavanja Dana državnosti Crne Gore na bedemima tog grada, ugašen je posle nekoliko sati, javljaju podgoričke Vijesti. Bedemi su pod zaštitom Uneska od 2017. godine. Na… »

Mile Isaković: Vujović u nedostatku sportskog angažmana traži politički pod okriljem Dragana Đilasa

Dnevnik pre 10 sati
U jeku borbe protiv korona virusa, kojim je zahvaćen ceo svet, u trenutku kad svi treba da smo na istom zadatku u bici protiv nevidljivog neprijatelja, padaju maske. Kao što kaže narod - na muci se poznaju junaci. Jedan od onih od kojih je cela nacija… »

Egzit zvanično otkazan

Dnevnik pre 9 sati
NOVI SAD: Obeležavanje 20 godina EGZIT festivala definitivno neće biti održano od 13. do 16. avgusta ove godine na Petrovaradinskoj tvrđavi, saopštili su organizatori na sajtu festivala. U tekstu na sajtu festivala organizatori su poručili da se "… »

Soj korona virusa u Srbiji jači nego u Italiji

Dnevnik pre 10 sati
RIM: Predsednik italijanskog regiona Veneto Luka Zaja izjavio je da je soj srpskog virusa agresivniji od onoga koji je do sada bio poznat u Italiji. "Uradivši četiri testa, primetili smo da je virusno opterećenje izuzetno jako, virusi su identični… »

SAD planiraju da se suprotstave pomorskim zahtevima Pekinga

Dnevnik pre 11 sati
VAŠINGTON: Američki zvaničnici tvrde da će se Trampova administracija suprotstaviti gotovo svim pomorskim zahtevima Pekinga na Južnom kineskom moru, prenosi Asošijeted pres. Anonimni izvori očekuju da će odluka biti predstavljena kasnije danas… »

STK Crvena zvezda: Nezakonita odluka da Banat bude prvak

Dnevnik pre 11 sati
BEOGRAD: Stonoteniski klub Crvena zvezda saopštio je večeras da je odluka kojom je Banat iz Zrenjanina proglašen šampionom nezakonita, jer nema uporište ni u jednom pravnom aktu. Zvezda traži hitno obrazloženje na osnovu čega je Savez doneo takvu… »

Sveštenik na informativnom razgovoru zbog auto-litije

Dnevnik pre 11 sati
BIJELO POLjE: U Centar bezbednosti Bijelo Polje danas je na informativni razgovor, u svojstvu građanina, pozvan protojerej-stavrofor Siniša Janković, paroh zatonsko-brzavski i ivanjski, zbog auto-litije, koja je u nedelju održana na relaciji… »

Vesti dana »