Dnevnik, najnovije vesti

Drecun: Sve više zemalja spremno da prizna grešku

Dnevnik pre 35 minuta
BEOGRAD: Odluka Republike Nauru da povuče priznanje Kosova pokazuje da je sve više zemalja u svetu koje su spremne da priznaju grešku koja je počinjena priznanjem te lažne države i da se vrate na put poštovanja međunarodnog prava, izjavio je danas… »

Berluskoni pao u Zagrebu, prenesen u Milano

Dnevnik pre 11 minuta
ZAGREB: Bivši italijanski premijer, osamdesettrogodišnji tajkun Silvio Berluskoni, vlasnik medijskog holdinga Finivest, prenesen je u četvrtak avionom kompanije u Milano iz Zagreba gde je pao i povredio se. Odmah je otpremljen u privatnu milansku… »

Ko brine o Titovim tunelima?

Dnevnik pre 35 minuta
SARAJEVO: Direktor Kantonalne javne ustanove za zaštićena prirodna područja Osman Delić zatražio je Parlamentarne skupštine BiH odgovor na pitanje u čijoj su nadležnosti podzemni tuneli Titovog rezidencijalnog kompleksa na Stojčevcu kod Sarajeva… »

SUPERLIGA SRBIJE Partizan savladao Javor sa 6:2

Dnevnik pre 1 sat
BEOGRAD: Fudbaleri Partizana slavili su u 17. kolu protiv Javor Matisa rezultatom 6:2, a glavni utisak je da davno bolji meč meč nije igran u našem prvenstvu. Obe ekipe su igrale na gol više i meč je obeležilo dosta uzbuđenja. Gosti su počeli… »

Pendarovski: Mini Šengen - da naučimo igrati na svom terenu

Dnevnik pre 1 sat
BEOGRAD: Predsednik Severne Makedonije Stevo Pendarovski izjavio je večeras da je inicijativa "mini Šengen" odlična, jer će, kaže, između ostalog, doprineti da zemlje Zapadnog Balkana nauče da prvo "igraju na svom terenu" pre nego što se… »

„Dnevnikova” omladinska strana proslavila 100. broj

Dnevnik pre 1 sat
Jubilarni 100. broj omladinske strane „Tvoj list“, koji već više od dve godine obogaćuje i krasi sadržaj „Dnevnika“, svečano je obeležen proslavom u „Studiju M”, na kojoj je svoj rad i talenat predstavio veliki broj omladinaca koji su do… »

Otkrili blago, prećutali,pa ga prodavali i "zaradili" zatvor

Dnevnik pre 1 sat
LONDON: Dvojica Britanaca koji nisu prijavili pronađeno anglosaksonsko blago vredno oko tri milona funti (oko 3,6 miliona evra) i staro više od hiljadu godina osuđena su danas na pojedinačne kazne od 10 i osam i po godina zatvora. Lejton Dejvis (51) i… »

Gas za grejanje neće poskupeti u Inđiji

Dnevnik pre 53 minuta
Kako je potvrđeno iz JP „Ingas” ova zimska sezona završiće se sa sada važećom cenom gasnog energenta od 33.84 dinara. Do sada su izvedene sve kontrole merno regulacionih stanica na kompletnoj gasovodnoj mreži, a obezbeđene su dovoljne količine… »

Konkurs za priznanja Grada Kikinde

Dnevnik pre 53 minuta
Na konkurs za dodelu Nagrade grada Kikinde i gradskih priznanja predlozi se u pisanoj formi mogu podneti do 16. decembra. Laureati će nagrade primiti 28. decembra na svečanosti povodom Dana Kikinde. Nagrada grada Kikinde, kao najviše priznanje… »

UEFA kaznila FSCG sa 15.000 evra zbog ispada u Prištini

Dnevnik pre 2 sata
PODGORICA: Disciplinska komisija Evropske kuće fudbala (UEFA) donela je odluku da kazni Fudbalski savez Crne Gore sa 15.000 evra zbog navijačkih izgreda u Prištini, za vreme kvalifikacione utakmice za EP protiv selekcije Kosova. FSCG sankcionisan je po… »

Vesti dana »