Ekapija, najnovije vesti

Granični prelaz i most Bratoljub u funkciji - Zajednička lokacija carinskih i policijskih organa

Ekapija pre 8 sati
Novoizgrađeni most Bratoljub, između Ljubovije i Bratunca, zajednički granični prelaz i carinski terminal Srbije i BiH od danas, 28. novembra, su zvanično u funkciji. Most i granični prelaz svečano su otvorili ministar komunikacija i transporta u… »

Bio-elektrik u Zrenjaninu gradi zgradu sa 19 stanova

Ekapija pre 9 sati
Investitor Bio-elektrik u zrenjaninskoj ulici Koče Kolarova 26 gradi višeporodični stambeni objekat, spratnosti Su+Vp+3+Ps sa sedam parking mesta u suterenu i 12 parking mesta na parceli. Neto površina suterena je 285,60 m2, od toga garaže 240,90 m2… »

Industrija kablova Jagodina prodaje poslovne objekte u Despotovcu

Ekapija pre 10 sati
Industrija kablova Jagodina prodaje poslovne objekte bez opreme i prateće infrastrukture u Despotovcu. Ukupna površina je 7.428 m2. Pravo na učešće u postupku imaju i domaća i strana lica. Početna cena prodaje iznosi 59,3 miliona dinara. Otvaranje… »

Poslovna zgrada kompanija 3Lateral i Epic Games u Novom Sadu prostiraće se na gotovo 3.000 m2 - U planu dva bloka, podzemna…

Ekapija pre 10 sati
Kompanija 3Lateral, koja se bavi razvojem inovativih tehnologija koje omogućavaju digitalizaciju ljudskog lika i pokreta, gradiće u Novom Sadu poslovnu zgradu, a urbanistički projekat pod nazivom "Epic Games Novi Sad - 3Lateral poslovna zgrada" nalazi… »

Stvoreni uslovi za privlačenje investicija u marine - Predstavljanje Studije razvoja mikrolokacija mreže marina na Dunavu i…

Ekapija pre 14 sati
Agencija za upravljanje lukama i Udruženje za turizam Privredne komore Srbije organizuju 30. novembra 2021. godine sa početkom u 10 časova onlajn konferenciju pod nazivom "Marine - razvojna šansa nautičkog turizma". Skup je posvećen predstavljanju… »

Srpska mućkalica od decembra u japanskim prodavnicama

Ekapija pre 13 sati
U japanskim samoposlugama i drugim prodavnicama hrane od 3. decembra pojaviće se u prodaji gotovo jelo srpska mućkalica. Ovo je prvi put da se jedno srpsko nacionalno jelo prodaje na odeljenjima gotove hrane u Japanu, piše Japanorama. Srpsku mućkalicu… »

Uskoro tender za kanalizaciju na levoj obali Dunava u Beogradu

Ekapija pre 2 dana
Grad Beograd i Evropska investiciona banka raspisali su tender za projektovanje i izgradnju postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda Krnjača rekao je Goran Vesić, zamenik gradonačelnika Beograda. - Tender je raspisan na osnovu ugovora koji je je… »

Metalfer planira proširenje kopa Mrčići u opštini Kosjerić

Ekapija pre 2 dana
Postojeći kop Mrčići u opštini Kosjerić mogao bi da bude proširen. Naime, Plan detaljne regulacije, čiji je naručilac Metalfer iz Sremske Mitrovice, predviđa proširenje na parcele 138/2, 138/5, 410/1, 410/2, 410/3, 412, 413 - oko 2,87 hа… »

Zoom počeo da testira prikaz reklama

Ekapija pre 1 dan
Zoom je započeo testni period prikazivanja reklama korisnicima koji njegove usluge koriste besplatno. Reklame se prikazuju u browseru nakon završetka razgovora, a vidljive su samo nakon razgovora čiji su domaćini drugi Basic korisnici, piše… »

Vesić: Porez na imovinu za 2022. neće biti povećan u Beogradu

Ekapija pre 1 dan
Sednica Skupštine Grada Beograda zakazana je za ponedeljak, 29. novembar, a prema rečima zamenika gradonačelnika Gorana Vesića, najvažnija odluka odnosi se na porez na imovinu za 2022. godinu, koji će biti isti kao ove godine. - Bez obzira na to… »

Vesti dana »