Ekapija, najnovije vesti

Sajam omladinskog preduzetništva i privrednih potencijala Srbije 8. decembra onlajn

Ekapija pre 37 minuta
Privredni forum mladih u saradnji sa Ministarstvom omladine i sporta organizuje projekat "Privreda za mlade – Put mladog preduzetnika" u okviru kojeg će se 8. decembra u 11h održati treći po redu "Sajam omladinskog preduzetništva i privrednih… »

Eurošped-komerc bi u Banji Koviljači mogao da izgradi četvorospratnicu

Ekapija pre 7 minuta
Odeljenje za planiranje i izgradnju Gradske uprave grada Loznice izdalo je lokacijske uslove za katastarsku parcelu broj 419/3 KO Banja Кoviljača, u površini od 1.400 m2. Ovde će se graditi višeporodični stambeno-poslovni objekat sa priključnim… »

TABAKOVIĆ: Najveći uspeh Srbije na međunarodnom tržištu

Ekapija pre 2 sata
Nova cena finansiranja Srbije je 1,066 %. Republika Srbija je u ponedeljak, na međunarodnom finansijskom tržištu emitovala desetogodišnju evroobveznicu u iznosu od 1,2 mlrd USD, po kuponskoj stopi od 2,125% i stopi prinosa od 2,35%, saopštila je NBS… »

Beogradska berza - Dnevni izveštaj za ponedeljak, 23. novembar 2020.

Ekapija pre 1 dan
U PDF fajlu pogledajte dnevni izveštaj o trgovanju na Beogradskoj berzi za ponedeljak, 23. novembar 2020. kliknite za PDF fajl… »

Za energetsku stabilnost na Balkanu najvažnija saradnja

Ekapija pre 16 sati
Saradnja je ključan pojam za zemlje Zapadnog Balkana, kada je reč o energetskoj stabilnosti, rečeno je na panelu u okviru 20. Beogradskog ekonomskog foruma i istaknuta da ova inicijativa mora da potekne od vlada. Njenom unapređenju u energetskom… »

Stambeni blokovi između Učiteljskog naselja i okretnice tramvaja postaju moderni mešoviti gradski centri

Ekapija pre 19 sati
Stambeni blokovi između ulica Mis Irbijeve i Ustaničke koji izlaze na Bulevar Kralja Aleksandra uskoro bi mogli da postanu moderni mešoviti gradski centri. Kako je navedeno u Izmenama i dopunama plana detaljne regulacije za ovo područje između… »

Fondacija Novak Đoković uručila vredne donacije Institutu za onkologiju i radiologiju i Klinici za neurohirurgiju KCS

Ekapija pre 19 sati
Kako bi pružila doprinos u borbi protiv virusa COVID-19, Fondacija Novak Đoković nastavila je dopremanje medicinske opreme zdravstvenim ustanovama u Srbiji. Ovaj put, Institutu za onkologiju i radiologiju KCS uručen je mobilni aparat za dezinfekciju i… »

Šta o cirkularnoj ekonomiji misle kompanije - Upravljanje otpadom i dalje u fokusu

Ekapija pre 19 sati
Dizajn usmeren na smanjenje otpada je najvažniji da bi se neki proizvod nazvao cirkularnim, veruju kompanije koje posluju u domenu cirkularne ekonomije, ali većina se fokusira na upravljanje otpadom, dok se najmanje bave popravkom proizvoda i razvojem… »

Tender za 18 projekata na priobalju Dunava od Pančeva do Kladova - U planu rekonstrukcija stubova Trajanovog mosta, gradnja…

Ekapija pre 20 sati
JP Elektroprivreda Srbije, ogranak HE Đerdap, raspisalo je tender za 18 investicionih projekata za potrebe priobalja Dunava, odnosno priobalja HE Đerdap 1 i 2. Tender je podeljen po partijama, a reč je o izradi idejnih rešenja, planova i tehničke… »

GIZ obezbedio zaštitnu opremu za 18 gradova i opština

Ekapija pre 20 sati
Nemačka razvojna saradnja (GIZ) obezbedila je maske, rukavice, vizire, dezinfekciona sredstva i beskontaktne toplomere za jedinice lokalne samouprave i ustanove socijalne zaštite u 18 gradova i opština. Kako je navedeno u saopšptenju, zaštitna oprema… »

Vesti dana »