Glas Zapadne Srbije, najnovije vesti

Saniran deo puta Srijeteži - Vakuf

Glas Zapadne Srbije pre 1 dan
Prijepolje - Izvršena je sanacija i rekonstrukcija postojećeg dela puta Srijeteži - Vakuf, piše na zvaničnoj FB stranici opštine Prijepolje. Nakon ispitivanja zbijenosti tla od strane akreditovane laboratorije izvršeno je asfaltiranje pomenutog… »

Kon: Virus iz Beograda seli se u centralnu i južnu Srbiju, onlajn nastava na sedam dana

Glas Zapadne Srbije pre 1 dan
Član medicinskog dela Kriznog štaba Predrag Kon ocenio je danas da je u Beogradu dolazi do usporavanja virusa koji se seli u Centralnu i Južnu Istočnu Srbiju pa i na Kosovo. Za TV Prva on je rekao da je to sada prirodni tok, a da će se rezultati… »

Tiodorović: Srednje škole i stariji osnovci prelaze na onlajn nastavu

Glas Zapadne Srbije pre 1 dan
Srednje škole i osnovne škole za đake od petog do osmog razreda, preći će na onlajn nastavu, dok će mlađi osnovci, od prvog do četvrtog razreda nastaviti da idu u školu, predlog je Krizog štaba, preneo je danas novinarima dr Branislav… »

Zahtevi za promenjenu kategoriju licence se podnose APR-u

Glas Zapadne Srbije pre 13 sati
Izmenama Pravilnika o rangiranju organizatora putovanja, uvedene su dve nove kategorije licence a u skladu sa Zakonom o turizmu organizatori sa važećom licencom, zahtev za izdavanje nove sa promenjenom kategorijom, mogu da podnesu Registru turizma koji… »

Kup: Partizan preživeo Metalac, Spartak i TSC u četvrtfinalu

Glas Zapadne Srbije pre 13 sati
Velika borba, mnogo proputenih prilika i jedan pogodak - Partizan je u četvrtfinalu Kupa Srbije. Takuma Asano postigao je jedini gol na utakmici u Gornjem Milanovcu, kojim su crno-beli savladali Metalac. Fudbaleri IMT Novi Beograd nadigrali su Radnički… »

Kraljevo: Hospitalizovana 52 pacijenta, tri osobe preminule

Glas Zapadne Srbije pre 14 sati
Kraljevo - U Opštoj bolnici "Studenica" trenutno su hospitalizovana 52 kovid pacijenta, a u prethodna 24 časa tri pacijenta su preminula, saopšteno je iz te zdravstvene ustanove. Na intenzivnoj nezi je sedam pacijenata, od kojih je intubirano tri, a… »

Beloglavi supovi i u rezervatu Peštersko polje

Glas Zapadne Srbije pre 14 sati
Pešter - U Specijalnom rezervatu prirode "Peštersko polje" primećena su jata beloglavih supova nakon što je početkom ove godine počelo sa radom hranilište za nekrofagne vrste životinja. Kako je saopštio Zavod za zaštitu prirode Srbije… »

Novi uslovi za penziju od januara: Žene će raditi dva meseca duže

Glas Zapadne Srbije pre 14 sati
Žene će od 1. januara naredne raditi dva meseca duže, ako žele da ostvare pravo na punu starosnu penziju jer se za njih menjaju uslovi za penzionisanje. Tako će im, umesto 63 godine života, koliko je bilo potrebno za penzionisanje ove godine, biti… »

Vučić objavio: Sastanak, tema – hitna nabavka vakcina

Glas Zapadne Srbije pre 14 sati
Predsednik Aleksandar Vučić sastao se danas sa čelnicima nadležnih instituta i agencija, a jedina tema razgovora bila je hitna nabavka vakcina. "Hitna nabavka vakcina je jedina tema današnjeg sastanka sa predstavnicima Instituta za virusologiju… »

Od posledica korona virusa preminuo novinar Miloš Lukić

Glas Zapadne Srbije pre 17 sati
Čačak – Od posledica inficiranja korona virusom, bitku za život u 35. godini izgubio je čačanski novinar, Miloš Lukić, koji se od 6. novembra lečio na klinici „Dr Dragiša Mišović“ u Beogradu. Karijeru je počeo na televiziji Galaksija 32… »

Vesti dana »