IT svet, najnovije vesti

Kompanija Kaspersky ispred konkurenata prema Canalys merilu zadovoljstva

IT svet pre 1 dan
Kompanija Kaspersky je od prvog novembra 2019. godine prepoznata po kvalitetu svog partnerskog programa od strane Canalys Worldwide Vendor Benchmark-a. Kompanija je imenovana najboljim sajberbezbednosnim vendorom, kada je reč o merilu zadovoljstva… »

Novi LG OLED televizori ispunjavaju snove svih ljubitelja filmova, sporta i gejminga

IT svet pre 1 dan
Kompanija LG Electronics (LG), lider na tržištu OLED televizora, i u 2020. godini diže lestvicu sa 14 novih OLED modela. Predvode ih tri iz nove serije GX Gallery inspirisani umetnošću i rezolucijom 4K Ultra HD. Tu su i modeli od 77 i 88 inča… »

“The next AI Guardians” – veštačka inteligencija u službi obrazovanja

IT svet pre 1 dan
Microsoft sa zadovoljstvom poziva univerzitetske studente i profesore da se prijave na „The next AI Guardians“ takmičenje, koje ima za cilj da uvede veštačku inteligenciju u obrazovanje, koristeći kreativne ideje studenata, istraživača i… »

Lansiranje novog Philips 243B9 LCD monitora

IT svet pre 1 dan
MMD, vodeći specijalista za monitore i brend licencirani partner Philips monitorsa najavljuje lansiranje novog Philips 243B9 LCD monitora. Opremljen USB-C docking stanicom, super brzim USB 3.2. utorom i Full HD 1920 x 1080 rezolucijom s IPS tehnologijom… »

Kompanija PlanRadar udvostručila prihode u 2019. i planira rast od 300% u 2020. godini

IT svet pre 1 dan
Kompanija PlanRadar, ekspert za digitalnu dokumentaciju i komunikaciju u građevinskoj industriji i u oblasti nekretnina, u 2019. godini je nastavila sa rastom i udvostručila prihode u odnosu na prethodnu godinu. Takođe, povećan je i broj zaposlenih i… »

LG predstavio novi okvir za razvoj veštačke inteligencije

IT svet pre 1 dan
Dr I.P. Park, predsednik i glavni tehnološki direktor kompanije LG Electronics (LG) predstavio je okvir za razvoj budućnosti veštačke inteligencije (AI) pod nazivom „Levels of AI Experience: The Future of AI and the Human Experience” na sajmu… »

Samsung predstavio novi Galaxy XCover Pro: Elegantan, izdržljiv i kao stvoren za biznis

IT svet pre 2 dana
Kompanija Samsung Electronics Co., Ltd. predstavila je novi Galaxy XCover Pro, pametni telefon dizajniran za zaposlene u različitim industrijama širom sveta. Slično modelima iz Galaxy porodice telefona, XCover Pro može da se pohvali ekranom od ivice… »

HONOR ’’pobrao’’ sve glavne nagade na CES 2020 sajmu tehnike

IT svet pre 2 dana
Globalni tehnološki brend, HONOR, danas je objavio niz osvojenih nagrada na CES-u 2020, koje su mu dodelili brojni internacionalni mediji i organizacije. Priznanja predstavljaju potvrdu međunarodne priznatosti brenda i najnovije tehnologije koju… »

Prekid podrške za Windows 7 donosi bezbednosne rizike za korisnike

IT svet pre 2 dana
Kako je prethodno najavljeno, podrška za operativni sistem Windows 7 prestaje 14. januara 2020. godine, i Microsoft više neće nuditi tehničku podršku ni ažuriranja softvera 1 . To takođe znači da će ovaj operativni sistem postati bezbednosni… »

Vesti dana »