Mondo, najnovije vesti

Šok - Inter menja grb i ime: Poznati novi detalji o promeni identiteta kluba! (foto)

Mondo pre 10 minuta
Samo da ih prepoznamo... Samo da ih prepoznamo... Inter je u nedelju obradovao navijače i pobedio Juventus (2:0), izjednačivši se tako na vrhu tabele sa Milanom, ali su samo jutro kasnije fanovi "nerazura" čuli loše vesti... Naime, pojedini mediji u… »

Znači glup si, koliko si glup? Ti si lenčuga: Svi su gledali kako Mika Aleksić brutalno ponižava decu (video)

Mondo pre 4 minuta
Užasno! Užasno! Snimci na kojima se može videti kako Mika Aleksić ponižava decu zbog neurađenog zadatka naišla su na neverovatne kritike. Javnost je šokirana snimcima koji su se pojavili na društvenim mrežama, gde se jasno vidi kako je Mika… »

A šta kažu sa fakulteta? Uprava o slučaju Mike Aleksića, imaju samo jednu molbu!

Mondo pre 10 minuta
Naglasili su da Miroslav Aleksić nikada nije radio na Fakultetu dramskih umetnosti. Naglasili su da Miroslav Aleksić nikada nije radio na Fakultetu dramskih umetnosti. Fakultet dramskih umetnosti saopštio je da bezrezervno i odlučno pruža podršku… »

Dve nedelje posle porođaja u nikad manjim gaćicama: Ravan stomak i grudi koje vire iz majice - "kako je ovo moguće?!"

Mondo pre 4 minuta
Izbila rasprava na Instagramu Tamare Đurić. Izbila rasprava na Instagramu Tamare Đurić Starleta Tamara Đurić pre dve nedelje je postala mama devojčice kojoj je dala njeno ime. Nedugo nakon što je na Instagramu objavila prve slike svoje kćerkice… »

Hrvat kog sele u zvezdu i Partizan: To bi bilo teško prihvatljivo za moju porodicu i mene

Mondo pre 36 minuta
Dolazi bez obeštećenja, ali... Dolazi bez obeštećenja, ali... Hrvatski napadač Ante Vukušić (29) raskinuo je saradnju sa Olimpijom iz Ljubljane, a mediji u regionu prethodnih dana pisali su da su za njega zainteresovani Crvena zvezda i Partizan… »

Sutra kreće masovna vakcinacija! Na listi prosvetari, Vojska, MUP, ali i neočekivana grupa!

Mondo pre 1 sat
Sutra kreće vakcinacija još jedne prioritetne grupe. Sutra kreće vakcinacija još jedne prioritetne grupe. Vakcinacija za sledeću prioritetnu grupu, u koju spadaju prosvetni radnici, pripadnici MUP-a, Vojske Srbije i predstavnici medija, počeće… »

Sport koji najbrže zapali Srbe - još od 1999. I bombardovanja: Gotov rat? Ma, odvalili smo Hrvatsku!

Mondo pre 1 sat
U najnovijoj kolumni Miloša Jovanovića evocirajte uspomene na Svetsko prvenstvo 1999, na koje su naši igrači otišli u vreme rata i ostvarili nezaboravni uspeh. I Branko Kokir će vam pomoći da se podsetite kako ste i zašto zavoleli rukomet tih… »

Majstorija "zlatnog orlića" iz slobodnjaka: Prevario je golmana na neverovatan način! (video)

Mondo pre 1 sat
Prvenac u Portugalu. Prvenac u Portugalu. Srpski fudbaler Andrija Luković postigao je pobedonosni gol za Srbiju na Evropskom prvenstvu za igrače mlađe od 19 godina, ali od te 2013. njegova karijera nije išla uzlaznom putanjom. Rano je prešao u PSV… »

Nova mozgalica zbunila internet: Izludeće vas, a rešiće je samo najpametniji i najuporniji!

Mondo pre 58 minuta
Možete li vi da rešite mozgalicu koja kruži društvenim mrežama? Možete li vi da rešite mozgalicu koja kruži društvenim mrežama? Rešavanje mozgalica sjajan je način da provežbate mozak, logiku, ali i da se zabavite! Jedan sjajan zadatak kruži… »

Podignuta optužnica protiv Nebojše Tubića: Tereti se za krivično delo teške telesne povrede sa smrtnim ishodom

Mondo pre 52 minuta
Više javno tužilaštvo u Novom Sadu podiglo je optužnicu protiv novosadskog biznismena Nebojše Tubića zvanog Žabac zbog više krivičnih dela na štetu pokojnog investitora Spasoja Miličevića (63). Više javno tužilaštvo u Novom Sadu podiglo je… »

Vesti dana »