SEEbiz, najnovije vesti

Šaranović: Neću Kraš preseliti u Srbiju

SEEbiz pre 1 dan
ZAGREB - Potencijalni kupac većinskog paketa dionica Kraša Nebojša Šaranović tvrdi kako nema planove o selidbi Kraša u Srbiju. - Radnicima Kraša nudim više nego braća Pivac. Kraš ima sjajan brend, sjajne proizvode i sjajne zaposlenike, ima… »

Srpske investicije u Sloveniji premašile 400 miliona evra

SEEbiz pre 11 sati
BEOGRAD - Slovenija je među deset najvećih investitora u Srbiji s više od milijardu evra ulaganja, ali sve je više i srpskih investicija u Sloveniji. Njihova vrednost već je premašila 400 miliona evra, kaže Nikola Papak, direktor Predstavništva… »

Tenzije na Bliskom istoku podigle cijene nafte iznad 61 dolara

SEEbiz pre 13 sati
LONDON - Cijene nafte porasle su u srijedu na međunarodnim tržištima iznad razine od 61 dolara zbog eskalacije tenzija na Bliskom istoku povezanih s Iranom, koje su zasjenile rast zaliha u SAD-u i splasnula očekivanja američko-kineskog trgovinskog… »

Dolar ojačao uslijed novog zaoštravanja odnosa između SAD-a i Kine

SEEbiz pre 14 sati
LONDON - Dolar je u srijedu ojačao na međunarodnim tržištima prema košarici drugih najznačajnijih svjetskih valuta uslijed novog zaoštravanja američko-kineskih odnosa oko trgovine i napetosti u Hong Kongu. Dolarov indeks, koji pokazuje vrijednost… »

BIA potvrdila autentičnost snimka i da se na njemu nalazi ruski obaveštajac

SEEbiz pre 14 sati
BEOGRAD - Bezbednosno-informativna agencija potvrdila je RTS-u autentičnost snimka na kojem Georgij Kleban daje novac navodno srpskom agentu. BIA je potvrdila da je na snimku ruski obaveštajac. Načelnik Uprave za analitiku BIA Relja Željski rekao je… »

Brnabić: Vučić naložio ispitivanje moguće špijunske afere

SEEbiz pre 18 sati
BEOGRAD - Premijerka Brnabić rekla je da je predsednik Vučić dao nalog VBA da ispita moguću špijunsku aferu o vrbovanju srpskih agenata nakon pisanja pojedinih medija. Prema ranijem pisanju Radia Slobodna Evropa, ruski diplomata i pripadnik Vojne… »

Država se sve povoljnije zadužuje

SEEbiz pre 18 sati
ZAGREB - Kako bi refinanciralo trezorske zapise izdane prije godinu dana, Ministarstvo financija jučer se zadužilo za 1,48 milijardi kuna uz kamatnu stopu od samo 0,06 posto. Prije godinu dana ti su jednogodišnji vrijednosni papiri nosili kamatnu stopu… »

Horvat: Danas počinjemo razgovore s Merkel o dolasku VW-a u Hrvatsku

SEEbiz pre 23 sata
ZAGREB - Hrvatska Vlada u srijedu otvara razgovore s njemačkom kancelarkom Angelom Merkel o dolasku Volkswagena u Hrvatsku. Objavio je to jučer u Varaždinu na HUP-ovoj konferenciji "Industrija 4.0 – prilika i / ili izazov" ministar gospodarstva Darko… »

Wall Street skliznuo s rekordnih razina

SEEbiz pre 22 sata
NEW YORK - Na Wall Streetu su jučer Dow Jones i S&P 500 indeks skliznuli s rekordnih razina zbog neizvjesnosti oko trgovinskih pregovora između SAD-a i Kine, ali i slabih kvartalnih poslovnih rezultata nekoliko trgovačkih lanaca. Dow Jones oslabio je… »

Dosad trinaestu plaću dobilo više od pola milijuna radnika

SEEbiz pre 22 sata
ZAGREB - Trinaestu plaću u prvih deset mjeseci ove godine već je dobilo više od pola milijuna zaposlenih. U dva mjeseca više od 115 tisuća radnika počelo je dobivati naknadu za topli obrok. S približno 6400 kuna neto i oko 8800 kuna prosječne… »

Vesti dana »

Rusija, Srbija i špijuniranje: Šta znamo do sada

BBC News pre 10 satijoš 5 povezanih

Repertoar Cineplexx Promenade do 27. novembra

RTV pre 53 minutajoš 1 povezana

Vremeplov (21. novembar 2019)

RTS pre 16 minutajoš 2 povezane

Trinkijeri: Nismo neozbiljni, moramo da naučimo da čuvamo prednost

Večernje novosti pre 8 satijoš 2 povezane