Haos u Romi zbog Totija

Beta 21.02.2016

Trener Rome Lučano Spaleti trebalo bi danas da se obrati javnosti nakon što je legendu kluba Frančeska Totija udaljio iz tima, što je izazvalo haos u ovom fudbalskom klubu iz Rima.

Toti je u subotu uveče italijanskoj televiziji RAI dao intervju u kome je rekao da ga trener ne poštuje dovoljno i da mu ne daje dovoljno prostora da igra, zbog čega ga 56-godišnji stručnjak nije uvrstio u sastav tima za današnji meč sa Palermom.

Ove vesti unele su potpuni nered medju navijačima Rome, igračima i upravom. Specijalizovani portal Fudbal Italija objavio je, pozivajući se na lokalne medije, da Totijevi saigrači nisu mogli da veruju šta se desilo, dok su se društvene mreže "zapalile" od komentara.

"Kako može da očekuje da igra i dalje sa 40 godina? Koliko naduvano mišljenje o sebi ima Toti?", zapitao se na Tviteru stručni konsultant Medijaseta Paolo Bardjidja.

Navijači na inernetu uveliko ostavljaju komentare. Iako ne postoji zvanično i pravilno istraživanje, na prvi pogled deluje da su pristalice kluba uglavnom uz Spaletija.

Očekuje se da će se u toku dana Spaleti obratiti javnosti da objasni svoj stav, možda i posle večerašnjeg duela sa Palermom. Prema nekim najavama, o novonastaloj situaciji trebalo bi da govore i direktor Mauro Baldisoni i predsednik Džejms Palota.

(Beta, 02.21.2016)

Povezane vesti »

"Princ Rima" izbačen iz tima!

"Princ Rima" izbačen iz tima!

Vesti online 21.02.2016
Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Sport, najnovije vesti »