Milošević: Vodi se hajka protiv FSS

Beta 21.04.2016

Potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Savo Milošević rekao je danas da se protiv te organizacije i srpskog fudbala vodi kampanja koja za cilj ima da naruši ambijent u nacionalnom timu.

Beogradski portal "Novosti" objavio je juče da će nekadašnji trener Crvene zvezde Slavoljub Muslin zameniti selektora Radovana Ćurčića i da će predvoditi reprezentaciju u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2018. godine u Rusiji.

"Ne ulazeći u motive, mogu samo da konstatujem da plasiranje ovako senzacionalističkih informacija predstavlja nastavak kampanje protiv srpskog fudbala i na najdirektniji mogući način ruši naš nacionalni tim", rekao je Milošević, a preneo je sajt FSS-a.

"Svi oni koji se kriju iza 'dobro obaveštenih izvora' i rade po principu više puta ponovljena laž postaje istina, ne žele dobro srpskom fudbalu i podrivaju njegove temelje u trenutku kada nas čeka početak kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Rusiji, koje ne smemo da propustimo", dodao je on.

Milošević je rekao da je u ovom trenutku najbitnije da se u nacionalnoj selekciji zadrži stabilnost i "koncentracija na teren".

"U ovom trenutku nama je najbitnije da nastavimo da gradimo ambijent, a ne da reagujemo na dezinformacije iz raznih interesnih sfera koje nam na svakih 15 dana smenjuju selektora i urušavaju ambijent oko reprezentacije", kazao je Milošević.

(Beta, 04.21.2016)

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Sport, najnovije vesti »