Remi Mančester sitija i Real Madrida bez golova

Beta 26.04.2016

Fudbaleri Mančester sitija i Real Madrida odigrali su danas nerešeno bez golova u prvoj utakmici polufinala Lige šampiona.

Revanš utakmica polufinala Lige šampiona između Reala i Mančester sitija igraće se za osam dana na stadionu Santjago Bernabeu u Madridu. U drugom polufinalu sutra se sastaju Atletiko Madrid i Bajern Minhen.

Nije bilo mnogo uzbuđenja u prvih 45 minuta na stadionu Etihad. Mančester je u prvom delu igre imao terensku incijativu, ali pored dva neprecizna udarca sa distance nisu ugorzili gol Kejlora Navasa.

Drugo poluvreme je donelo drugačiju sliku, Real je zaigrao otvorenije i agresivnije, pa je za razliku od prvog dela igre, kraljevski klub je diktirao tempo i stvaro šanse.

Prvu pravu priliku ekipa Zinedina Zidana stvorila je u 71. minutu, ali je udarac glavom Hesea Rodrigesa sa oko pet metara nakon centaršuta Danijela Karvahala pogodio prečku.

Golman Mančestera Džo Hart se u finišu susreta istakao s dve dobre odbrane posle udaraca glavom. Prvo je u 79. minutu zaustavio šut Kazemira glavom, a onda je tri minuta kasnije Pepe prihvatio loptu u petercu posle kornera, ali je šutirao pravo u Harta. 

Madriđani su oslabljeni gostovali u Mančesteru, jer najbolji strelac ekipe Kristijano Ronaldo nije bio u timu zbog povrede zadnje lože.

(Beta, 04.26.2016)

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Sport, najnovije vesti »