Opsada niške Tvrđave zbog zvezda s Jutjuba

Beta 10.07.2016

Zbog nastupa domaćih zvezda "Jutjuba" (YouTube) niška Tvrđava bila je u toku današnjeg popodneva bukvalno pod opsadom tinejdžera, ali i manje dece.

Šou "Uvrnuto okupljanje" okupio je desetak mladih ljudi čiji video klipovi beleže milionske preglede na internetu, a na Letnjoj pozornici u Tvrđavi se s njima okupilo preko 3.000 mladih iz Niša i okoline.

Nastup poznatih "Jutjubera" Yasserstaina, Cile, Kovalvske, Zvognja i drugih, tinejdžeri su dočekali i ispratili na nogama, uz vrištanje i skandiranje, tako da se atmosfera u Tvrđavi nije razlikovala od pravog rok koncerta.

Najpoznatiji domaći "Jutjuber" Milan Inić, poznatiji kao Yasserstain, pre nastupa rekao je za agenciju Beta da domaći "Jutjuberi" već sedam godina postavljaju video klipove na "Jutjubu", ali da je njihova popularnost naglo porasla poslednjih godina sa pojavom "pametnih" telefona.

"Pre dve godine u Nišu je nas nekoliko "Jutjubera" dočekalo preko 300 ljudi, što je u to vreme bila neverovatna cifra. Sada nam je Fanta omogućila da napravimo pravi šou i to na prostoru od 3.000 mesta", rekao je Inić.

Šou "Uvrnuto okupljanje" u Nišu prvi put u Srbiji okupio je na jednom mestu najpoznatije domaće "Jutjubere".

(Beta, 07.10.2016)

Pročitajte još

Ključne reči

Zabava, najnovije vesti »