Đoković: Finale u Londonu najveći meč s Marejem

Beta 19.11.2016

Srpski teniser Novak Đoković rekao je da će sutrašnje finale završnog mastersa u Londonu protiv Endija Mareja biti najveći meč koji su njih dvojica igrala.

Đoković se plasirao u finale završnog mastersa u Londonu, pošto je večeras u polufinalu lako pobedio Keija Nišikorija iz Japana sa 6:1, 6:1.

"Veoma dobro sam počeo meč, brzo sam poveo sa 4:0 i iskoristio sam sve što sam mogao. Odlično sam taktički pripremio meč, a nikad se ne zna kako će duel početi. Kei je bio umoran i nije bio blizu svog najboljeg tenisa, sve čestitke njemu na sjajnoj sezoni", rekao je Đoković posle meča.

Đoković će u finalu igrati protiv Endija Mareja koji je ranije danas pobedio Kanađanina Miloša Raonića. Srpski i britanski teniser će u sutrašnjem finalu boriti za trofej, ali i odlučivaće o tome ko će od njih dvojice završiti godinu na prvom mestu na ATP listi.

"Dvojica nas je na terenu, hajde da počnemo od toga. Hajde da pokušamo da uživamo u tom sjajnom meču koji ćemo igrati jedan protiv drugog. Nije se to dešavalo puno puta u istoriji tenisa. Nikad? Eto, privilegovan sam i čast mi je što ću biti deo istorije sutra zajedno sa Endijem. To je najveći meč koji smo odigrali jedan protiv drugog", rekao je Đoković.

(Beta, 11.19.2016)

Pročitajte još

Ključne reči

Sport, najnovije vesti »