Terzić: Božović razmišlja o odlasku

Beta 15.12.2016

Generalni direktor fudbalskog kluba Crvena Zvezda Zvezdan Terzić potvrdio je večeras da trener Miodrag Božović razmišlja o odlasku, ali da još nije podneo ostavku.

"Razgovarali jesmo, naša želja je da ostane. On nije podneo ostavku, Upravni odbor mu daje punu podršku, navijači mu daju punu podršku, nemam razlog da sumnjam da će on do isteka ugovora da bude trener Zvezde", rekao je Terzić novinarima u Beogradu.

Terzić je rekao da je održan sastanak uprave kluba i Božovića.

"Imali smo radni sastanak, jer je polusezona, pretresli šta se dešavalo, dogovorili se oko nekih stvari... To ste vi novinari napravili priču. Miodrag Božović ima ugovor sa Zvezdom do 2018. godine, ima apsolutnu podršku uprave, javnosti, navijača, a ima i želju da ostane", rekao je Terzić.

On je naveo i da loša finansijska situacija kluba nije eventualni razlog za nezadovoljstvo Božovića.

"Finansije nisu problem, prošle godine u ovo vreme bili smo u lošijoj finansijskoj situaciji, pa nije razmišljao o odlasku. Jeste, istina je da razmišlja o odlasku. Istina je, ali nije to tako kao što je predstavljeno da je već otišao", naveo je Terzić.

Generalni direktor Zvezde je rekao da uprava nije "pritiskala" Božovića, već je želela da mu da podršku i stavi do znanja da računa na njega.

"Na putu je da uzme drugu titulu, 'duplu krunu', nema nijedan razlog da ide. Nije mu postavljen nikakav rok. Naravno da ne možete nikog na silu zadržavati, ali naša iskrena želja je bila da ostane i to smo mu rekli", rekao je Terzić.

On je kazao da crveno-belima u ovom trenutku nije potrebna promena na klupi.

"Zašto bismo menjali tim koji pobeđuje? Osvojio je titulu, sad je prvi. Imamo kompaktan tim i uz nekoliko pojačanja, ne treba da bežimo sa puta koji smo zacrtali", rekao je on.

Terzić je istakao i da niko u klubu ne traži naslednika Miodragu Božoviću.

"Ne želim da razmišljam o tome dok imamo Božovića. Tvrdim da niko iz Zvezde nije obavljao razgovore sa bilo kojim trenerom. To su spekulacije. Moja lična želja je da ostane i verujem da će ostati", rekao je on.

(Beta, 12.15.2016)

Povezane vesti »

Ključne reči

Sport, najnovije vesti »