Šešelj: Uspešan početak kampanje iz Skupštine

Beta 03.03.2017

Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj je ocenio da su radikali danas iz Skupštine Srbije uspešno krenuli u predsedničku kampanju i da su poslali poruku da su protiv Evropske unije.

Šešelj je novinarima rekao da je današnjim lupanjem u klupe i povicima protiv EU i premijera Aleksandra Vučića tokom govora Visoke predstavnice EU Federike Mogerini poslata ključna poruka da neće u EU i da žele integraciju sa Rusijom.

Poslanici SRS su danas tokom govora Federike Mogerini u Skupštini lupali u skupštinske klupe i vikali "Ua Vučiću!" i "Srbija Rusija, ne treba nam Unija".

"Videli ste šta je sve režija pokušala da uradi i ukine naš publicitet, isključili su ton, ali nisu uspeli da nas ukinu", rekao je Šešelj.

On je kazao da su skandiranjem u Skupštini Srbije "Ua Vučiću!" poručili šta misle o vlasti i dovođenju visoke predstavnice EU u taj dom.

Šešelj je kazao da su radikali opozicija za sebe, da nemaju ništa zajedničko sa prozapadnim opozicionim partijama koje smatraju "gorim i od Vučića".

(Beta, 03.03.2017)

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Politika, najnovije vesti »