Džikić: Igokea je više želela pobedu

Beta 11.03.2017

Trener košarkaša Partizana Aleksandar Džikić rekao je da je Igokea u utakmici više želela pobedu od njegove ekipe i da je bila bolja u duelu poslednjeg 26. kola Jadranske lige.

"Igokea je više želela ovu pobedu i to se videlo od samog početka meča i na kraju je ispalo da su 'ničije lopte' odlučile pobednika. Nismo dobro otvorili utakmicu, primili smo 28 poena u prvoj četvrtini. Posle smo relativno dobro kontrolisali sve što se dešavalo, ali to nije bilo dovoljno da se pobedi Igokea koja je pokazala da ima kvalitet i izuzetno dobar spoj iskustva i mladosti. Jednostavno, u ovoj utakmici su bili bolji", rekao je Džikić, navodi se na klupskom sajtu.

Partizan je u subotu uveče izgubio u Laktašima od Igokee sa 64:70 i zakomplikovao sebi situaciju pred plej-of, pošto više nema šanse za drugo mesto na tabeli, koje bi mu garantovalo prednost domaćeg terena u polufinalnoj seriji. Posle svih utakmica poslednjeg 26. kola regularnog dela Jadranske lige znaće se parovi polufinala plej-ofa.

Bek crno-belih Vanja Marinković rekao je da je Partizan loše počeo meč.

"Utakmicu smo otvorili izuzetno loše, bez energije što je Igokea iskoristila i sa 10 poena prednosti otišla na prvi odmor. U nastavku smo igrali bolje, međutim, nismo imali dovoljno snage da se vratimo, odnosno da prelomimo meč u svoju korist. Čestitam Igokei na zasluženoj pobedi", rekao je Marinković.

Polufinalna serija Jadranske lige počinje 18. marta.

(Beta, 03.11.2017)

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Sport, najnovije vesti »