Николић пожелео Вучићу победу на председничким изборима

Бета 24.03.2017

Председник Србије и оснивач Српске напредне странке (СНС) Томислав Николић изјавио је на митингу председничког кандидата владајуће коалиције Александра Вучића да Вучићу жели да победи и да је уверен да ће победити на изборима за председника Србије.

"Изабрали сте Александра Вучића и данас сам дошао да заједно подржимо његову кандидатуру као нашег заједничког кандидата. Александре, у политици смо заједно 25 година, прошли смо, нераздвајајући се, сваки праг у политичком животу опозицију, рат, а сада и председничко место. Пред тобом је много посла. Уверен сам бићеш озбиљан у обављању ове дужности и части. Ја сам као и свих ових година ту да ти будем подршка и ослонац", рекао је Николић.

Он је Вучићу поручио и да ће, ако му због Србије буде био потребан, "знати где да га нађе", а додао је да очекује да Вучић настави оно што је он као председник почео.

"Трновит пут васкрса Србије, да наставиш и да га надограђујеш сваког новог дана", рекао је Николић и додао да је поносан на оно што оставља иза себе.

Николић је рекао да је на функцији председника претрпео многе нападе, као и његова породица, "као да је пушком ушао у зграду председника", а делу напредњака које је назвао лажним аналитичарима и новинарима да му не аплаудирају, јер су га њихови напади болели.

"Много ме је болело, али вас нисам убрајао ни у праве напредњаке. Ево да ми у очи кажете да сам криминалац, да рушим Вучића, да цепам СНС, нема потребе да то говорите сутра новинама које плаћате", рекао је Николић.

(Бета, 03.24.2017)

Повезане вести »

Кључне речи

Коментари

Политика, најновије вести »