Na više mesta u Preševu i Bujanovcu do 11 sati niko nije glasao

Beta 02.04.2017

Na velikom broju biračkih mesta u opštini Preševo do 11 sati nije ubačen nijedan glasački listić zbog čega nije bilo svrhe da se izračunava procenat izlaznosti birača, izjavio je koordinator radnog tela za predsedničke izbore u opštini Preševo Agim Imeri.

Imeri je agenciji Beta rekao da je mali broj ljudi koji su do sada glasali, a da je među biračkim mestima u kojima nema nijednog glasačkog listića i biračko mesto u centru tog grada  -  u zgradi Opštine Preševo.

"Nema nikakvih problema oko glasanja osim što je izlaznost veoma mala. Na tri biračka mesta smo jutros prilikom otvaranja imali kašnjenje od po 15 minuta i pola sata zato što biračkim odborima nisu hteli da otvore vrata u zgradama u kojima su se nalazila biračka mesta, ali sada je sve u redu i glasanje teče bez problema", kazao je Imeri.

Koordinator radnog tela za predsedničke izbore u opštini Bujanovac Fadil Haljiti rekao je agenciji Beta da i u toj opštini ima biračkih mesta na kojima od jutros nije ubačen nijedan glasački listić.

"Za sada nemamo procenat izlaznosti, osim što može da se kaže da je izlaznost veoma mala", rekao je Haljiti.

On je dodao da na biračkom mestu u selu Končulj do sada niko nije glasao, dok je na biračkom mestu u Domu kulture u Bujanovcu do sada glasalo 46 birača.

U opštini Preševo registrovano je 38.405 građana sa pravom glasa na ovim predsedničkim izborima, dok opština Bujanovac 42.090 građana sa pravom glasa.

U Srbiji se danas održavaju izbori za predsednika.

(Beta, 04.02.2017)

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Politika, najnovije vesti »