Božović: Zasluženo smo prošli u polufinale

Beta 05.04.2017

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je da su njegovi fudbaleri danas zasluženo pobedili Mladost iz Lučana i plasirali se u polufinale Kupa Srbije.

"Totalno smo kontrolisali situaciju u prvom poluvremenu, ali smo dozvolili ekipi Mladosti da da gol iz kontranapada. Imali smo sreće što smo na početku drugog dela odmah izjednačili, počeli smo izvanredno, a posle toga smo imali više od igre i mislim da smo sasvim zasluženo pobedili", rekao je Božović novinarima posle utakmice.

Zvezda se plasirala u polufinale Kupa Srbije, pošto je na svom stadionu posle preokreta pobedila Mladost iz Lučana sa 4:2.

Pored Zvezde, u polufinale su se plasrali još Partizan, Čukarički i Vojvodina, a parovi će naknadno biti poznati. Božović je naveo da mu je svejedno ko će biti protivnik njegovom timu.

"Biće teško s bilo kojom ekipom da igramo. Sasvim nam je svejedno jer su svi pođednako teški. Pogotovo jer je to specifično takmičenje u kom svako svakoga može da dobije", kazao je trener crveno-belih.

Božović je pohvalio Srđana Plavšića, za koga je rekao da unosi energiju u ekipu, da na svakoj utakmici obavlja veliki posao i da se nada da će igrati još bolje.

Mladi fudbaler Zvezde Luka Adžić ušao je u drugom poluvremenu, a Božović je naveo da je on nagovestio talenat.

"Adžić je nagovestio svoj talenat i šteta što je ovakav sistem, da je borba za svaki bod, inače bi i on i još neki mlađi više dobijali šansu", rekao je Božović.

Pomoćni trener Mladosti Goran Stanić čestitao je Zvezdi na pobedi i prolasku u polufinale.

"Znali smo protiv kakvog protivnika ćemo igrati. Zvezda je trenutno u najboljoj formi u ligi i zasluženo je prva. Naša prednost je mogla da bude rasterećenost i prvo poluvreme smo igrali izvanredno. Presekao nas je brzo primljen gol u drugom poluvremenu i isključenje. Posle toga ništa ne bih više komentarisao", rekao je Stanić.

(Beta, 04.05.2017)

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Sport, najnovije vesti »