Mega želi da prvi put ove sezone pobedi Partizan

Beta 02.06.2017

Trener košarkaša Mega Leksa Dejan Milojević rekao je danas da njegova ekipa u meč s Partizanom ulazi sa željom da prvi put ove sezone pobedi crno-bele, dok trener Partizana Aleksandar Džikić kaže da ekipa ni u kom slučaju ne sme da potceni Megu, jer je još uvek nepoznat poredak prve četiri ekipe u Super ligi.

"U subotu igramo poslednju utakmicu regularnog dela sezone protiv Partizana. Posle slabijeg prvog dela Super lige, u drugom smo odigrali daleko bolje i pokazali da smo u usponu forme pred plej-of. U meč ulazimo rasterećeni sa željom da ih po prvi put dobijemo u takmičarskom meču ove sezone. Na nama je da damo sve od sebe i da se ujedno i što bolje pripremimo za predstojeći plej-of, koji god nam protivnik bude u polufinalu", rekao je Milojević za sajt kluba.

Košarkaši Mega Leksa sutra od 18.00 gostuju Partizanu u 14. kolu Super lige Srbije.

Mega i Partizan su se ove sezone sastali četiri puta u takmičarskim mečevima i sve pobede je odneo Partizan. Poslednji put su se sastali u okviru sedmog kola Super lige kada je u Sremskoj Mitrovici Partizan slavio sa 79:84.

Posle 13 odigranih kola, Mega je sa skorom 8-5 na četvrtom mestu, dok je Partizan drugi sa samo jednim porazom. Mega se već plasirala u plej-of, a u zavisnosti od rezultata u poslednjem kolu, zavisi da li će u doigravanje ići sa četvrte ili treće pozicije.

Bek Mege Ognjen Jaramaz rekao je da očekuje uzbudljiv meč sa Partizanom.

"Očekuje nas, siguran sam, uzbudljiv meč sa Partizanom. Iako smo obezbedili četvrto mesto i plasman u ABA ligu, težimo ka tome da nastavimo da igramo na visokom nivou i da ostvarimo još jednu pobedu na kraju regularnog dela Super lige. Ukoliko bi se neki rezultati poklopili, eventualna pobeda u ovoj utakmici bi nam obezbedila treće mesto, što je za plej-of koji sledi svakako bolja startna pozicija u odnosu one na kojoj se sada nalazimo", rekao je Jaramaz.

Trener košarkaša Partizana Aleksandar Džikić rekao je da njegova ekipa ne sme da potceni Mega Leks, posebno u situaciji kada poredak prve četiri ekipe u Super ligi nije definitivan.

"Mega je talentovana ekipa. Igra bez kalkulisanja i dodatnog opterećenja, opasan su protivnik kojeg ne bismo smeli da potcenimo", rekao je Džikić za sajt kluba.

Utakmica između Partizana i Mege igra se sutra u dvorani "Aleksandar Nikolić" 18.00.

(Beta, 06.02.2017)

Povezane vesti »

Ključne reči

Sport, najnovije vesti »