Vaterpolisti Srbije posetili fudbalere u Staroj Pazovi

Beta 07.06.2017

Vaterpolisti Srbije posetili su danas fudbalsku reprezentaciju koja se u Staroj Pazovi priprema za meč protiv Velsa u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2018.

Selektor Dejan Savić i vaterpolisti Filip Filipović, Duško Pijetlović, Milan Aleksić i Andrija Prlainović, kao i tim menadžer Jugoslav Vasović, posetili su Sportski centar Fudbalskog saveza Srbije i razgovarali sa Branislavom Ivanovićem, Aleksandrom Kolarovim i Nemanjom Matićem, navodi se na sajtu FSS.

Dobrodošlicu su im poželeli sportski direktor Goran Bunjevčević i selektor Slavoljub Muslin.

"Drago nam je da smo ovde kod naših prijatelja iz fudbalske selekcije, došli smo da im pružimo podršku pred važnu utakmicu sa Velsom i nadamo se da će im ova naša poseta doneti sreću. U suprotnom, ovo će biti naš prvi i poslednji dolazak u Sportski centar", rekao je Filipović.

"Šalu na stranu, hvala momcima što su prekinuli popodnevni odmor i našli vremena da nas ugoste. Bilo nam je veoma prijatno, a naravno da ćemo u nedelju svi biti uz njih na tribinama našeg najvećeg stadiona", dodao je Filipović.

Vaterpolisti su obišli su Sportski centar, igrali su basket, a onda na terenu "Mišel Platini" izvodili jedanaesterce.

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Branislav Ivanović rekao je da se ne dešava često da nacionalni tim posete šampioni kakvi su vaterpolisti.

"Mi smo imali tu čast da se danas družimo sa njima i za sve nas je ovo veliki znak pažnje, podrška za koju možemo samo reći, veliko hvala. Od ovakvih ljudi i sportskih veličina može samo da se uči. I ova slika koja danas ide iz Stare Pazove je lepa poruka za sveukupnu sliku u Srbiji, jer svi znamo koliko smo generalno talentovana nacija za sport", rekao je on.

Ivanović je dodao da fudbalerima mnogo znači podrška vaterpolista.

"A na nama je da učinimo sve da vremenom 'prekopiramo' barem delić njihovih uspeha. Privilegija je danas biti u njihovom društvu", rekao je Ivanović.

Vaterpolisti su danas, kako se navodi na sajtu FSS, imali prilike da upoznaju i najboljeg srpskog sudiju Milorada Mažića.

(Beta, 06.07.2017)

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Sport, najnovije vesti »