Milojević: Nisam zadovoljan

Beta 27.08.2017

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da nije zadovoljan rezultatom u večerašnjem "večitom" derbiju protiv Partizana.

"Ne mogu da kažem da sam zadovoljan nerešenim rezultatom, hteli da pobedimo, išli smo na pobedu. To se videlo u prvom poluvremenu, ali u drugom se video umor kod igrača. Koliko je realno da bude taj nerešeni rezultat na ravne časti, mislim da smo bili bliži pobedi... Imali smo prečku, a i (Vladimir) Stojković je dvaput dobro intervenisao", rekao je Milojević novinarima posle utakmice.

Crvena zvezda i Partizan igrali su danas na stadionu "Rajko Mitić" nerešeno bez golova u sedmom kolu Super lige Srbije.

"Igrači su dali svoj maksimum u ovom trenutku koliko su mogli. Sada nam ide pauza, treba da se odmorimo, a onda ima dosta igrača koji nisu prošli pripreme. Imaće par dana pauze, da se pre svega odmore psihički i fizički, malo da zaborave na fudbal i onda vredno da nastave da treniraju za nastavak sezone", rekao je Milojević.

Na konstataciju novinara da su obe ekipe u današnoj utakmice delovale umorno, Milojević je rekao da će od svojih igrača tražiti da se naviknu na ritam mečeva četvrtak-nedelja.

"Moramo da se prilagodimo. To ću tražiti od svojih igrača. Zato i kažem da nisam zadovoljan, a to sam i njima rekao u svlačionici. Nema veze gde igramo utakmicu, ja uvek tražim i očekujem više od njih", rekao je Milojević.

Travnata podloga na stadionu "Rajko Mitić" biće promenjena u naredne dve nedelje, a Milojević je kazao da to mora da se uradi.

On je dodao da nema informciju o tome da će Ričmond Boaći napustiti crveno-bele posle današnje utakmice.

(Beta, 08.27.2017)

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Sport, najnovije vesti »