Ožegović: U šoku sam posle poraza ali verujem da imamo šanse da prođemo

Beta 29.09.2017

Fudbaler Partizana Ognjen Ožegović rekao je da je u šoku posle večerašnjeg poraza od Dinama iz Kijeva i dodao da veruje da njegova ekipa i dalje ima šanse da prođe grupnu fazu Lige Evropa.

"U šoku sam. Od kad igram fudbal nije mi se desilo da izgubim 3:2, a da vodim 2:0 na poluvremenu. Veliki udarac za nas. U najavi utakmice sam rekao da moramo da povedemo računa da nam se ne dešava poluvreme kao protiv Rada. Evo, opet smo ušli kao sumanuti u drugo poluvreme. Ja sam još u šoku, ne znam šta da kažem", rekao je Ožegović novinarima posle utakmice.

"Ne preostaje nam ništa drugo nego da dignemo glave, da se saberemo. Skenderbeg je igrao 1:1 sa Jang Bojsom, ne zaostajemo mnogo. Mislim da imamo kvalitet da prođemo grupnu fazu", dodao je on.

Fudbaleri Partizana ispustili su večeras u Beogradu dva gola prednosti i izgubili od Dinama iz Kijeva sa 2:3, u utakmici drugog kola Grupe B u Ligi Evropa.

"Stvarno ne znam šta se desilo. Odlična igra u prvom poluvremenu... Ovo je za mene veliki šok. Pad koncentracije, primimo tri gola... Neverovatno stvarno", rekao je Ožegović.

Dinamo je na 2:1 smanjio posle penala koji je skrivio Ožegović koji je igrao rukom.

"Mahinalno sam digao ruku... Osetio sam da me je lopta udarila u glavu. Ne znam šta da kažem, stvarno je teško pričati posle svega", rekao je on.

Ožegović je na večerašnjem meču postigao gol, ali je istakao da o tome ne razmišlja.

"Drago mi je što sam postigao gol, ali sada o tome ne razmišljam. Ovaj poraz će mi dugo stajati u glavi, pokušaću da što pre zaboravim. Ne smemo mnogo da razmišljamo o ovom porazu da ne bismo ulazili u nove greške. Nadam se da ćemo skupiti snagu da se izdignemo iznad svega", rekao je Ožegović.

Partizan je treći na tabeli sa jednim bodom, koliko ima i Skenderbeg. Dinamo je prvi na tabeli sa šest bodova, a na drugom mestu Jang Bojs ima dva.

U trećem kolu 19. oktobra Partizan će igrati u Elbasanu protiv albanskog Skenderbega, a Dinamo će u Kijevu dočekati Jang Bojs.

(Beta, 09.29.2017)

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Sport, najnovije vesti »