"Molim ga da skloni kletvu, da nastavim da živim": Marina Tadić otkrila iznenađujuće detalje iz ljubavnog života! (video)

Blic 10.10.2017  |  B. Đurović
"Molim ga da skloni kletvu, da nastavim da živim": Marina Tadić otkrila iznenađujuće detalje iz ljubavnog života! (video)

Pevačica Marina Tadić publici se predstavila u potpuno novom svetlu singlom “Ubica”, koji je uradila sa reperima Jala Bratom i Bubom Koreli. Promena ne samo da se dogodila u ritmu pesme već i u izdanju atraktivne pevačice koja je posle deset godina pokazala seksi telo, odevnom kombinacijom koju je sama osmislila. U redovima koji slede sa Marinom smo razgovarali o svemu tome, ljubavi, ludilu koje krasi umetnike ali i zašto je nikada nećemo videti u nekom rijaliti programu.

Za potrebe snimanja Marina je pravom strelom, teškom 20 kilograma, probola kartonsko srce, zato smo je pitali da li je u stvarnom životu slamala ona muška. - Koliko ja znam, mislim da nisam ali očigledno da jesam pošto me je neko ozbiljno prokleo i to prokletstvo traje i dan-danas. Ali, nisam stvarno namerno, nikada nikoga nisam povredila sa nekom namerom i ako je to tako izgledalo nekom muškarcu, evo, ja se izvinjavam javno i molim ga da skloni

Marina Tadić »

Ključne reči

Zabava, najnovije vesti »