Grupa C: Bez pobednika u duelu Čelsija i Rome, Kolarov strelac i asistent

Beta 18.10.2017

Fudbaleri Čelsija i Rome igrali su večeras u Londonu nerešeno 3:3 u trećem kolu Grupe C Lige šampiona.

Utakmica na stadionu Stamford Bridž donela je dosta uzbuđenja. Čelsi je vodio sa 2:0, ali je Roma u drugom delu stigla do preokreta, da bi domaćin na kraju došao do izjednačenja i boda.

"Plavci" su poveli golom Davida Luiza u 11. minutu, da bi Eden Azar u 37. povisio na 2:0. Samo tri minuta kasnije srpski reprezentativac Aleksandar Kolarov nakon odličnog solo prodora po levom boku i snažnog šuta sa oko 10 metara smanjio je zaostatak Rome.

Roma je u drugom poluvremenu pritiskala rivala, da bi u 64. minutu Edin Džeko sjajnim volej udarcem sa oko 10 metara nakon dubinske lopte Federika Facija doneo Rimljanima izjednačenje.

I posle izjednačenja, Roma je nastavila sa ofanzivnom igrom, a u 70. minutu Džeko je bio najviši u skoku posle prekida koji je izveo Kolarov i glavom sa oko pet metara savladao Tibu Kurtou.

Preokret nije mnogo uzdrmao fudbalere Čelsija, koji su u 75. minutu došli do izjednačenja preko Azara koji je iskoristio dodavanje Pedra sa desnog boka.

Ranije danas u prvom meču Grupe C Karabag i Atletiko Madrid igrali su nerešeno bez golova.

Čelsi je lider Grupe C sa sedam poena, dva manje ima Roma, dok je Atletiko treći sa dva, a Karabag je četvrti sa jednim.

(Beta, 10.18.2017)

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Sport, najnovije vesti »