Milojević: Najvažnija su tri boda

Beta 26.11.2017

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je danas da mu je najvažnije što je njegova ekipa na "teškom gostovanju" protiv Čukaričkog osvojila tri boda.

"Završena je utakmica za mene i danas, što mi je najviše ostalo, jesu tri boda. Jako težak teren posle našeg puta, negde sam to i očekivao. Ne samo emotivno pražnjenje nego i fizički nismo bili kako bi trebalo da budemo", rekao je Milojević novinarima posle utakmice.

Zvezda je danas u 18. kolu Super lige pobedila Čukarički sa 2:1 posle preokreta.

"Znači da igramo protiv agresivnog i fizički jakog protivnika. Probali smo nešto da napravimo, nešto novo u tom sistemu. Videlo se od početka da smo mnogo grešili, da je bilo mnogo nervoze. Zato je Čukarički imao šanse, imali smo i mi par šansi, ali nisu izgledne. Drugo poluvreme smo promenili, napravili malo rokada. Mislim da smo u drugom poluvremenu bili bolji", rekao je Milojević.

On je naveo da je prilično zadovoljan rezultatima njegove ekipe ove jeseni.

"Ja sam došao u junu i od tada smo počeli da stvaramo ovo danas. Sigurno mogu da budem zadovoljan ako bih sada podvukao crtu, ali u fudbalu uvek može da se napreduje. Ne treba da bude nikakvog zadovoljstva, mi treneri ne treba nikad da budemo zadovoljni, jer tada prestaje kvalitetan rad. Ima elemenata koji mogu da se isprave, tome služe treninzi", rekao je Milojević.

Trener Čukaričkog Nenad Lalatović kazao je da je promena formacije Zvezde na poluvremenu prelomila utakmicu.

"Čestitam Zvezdi na pobedi. Kad se pogleda prvo i drugo poluvreme - u prvom smo mi bili bolji, Zvezda imala neke šanse, ali mi smo imali izglednije. Otišli smo sa 1:0 na pauzu, ali u drugom je Zvezda u svoju formaciju sa četvoricom pozadi, uspela da preokrene rezultat i ja joj čestitam na tome. Ja sam zadovoljan, prezadovoljan prvim poluvremenom, drugo smo igrali koliko smo mogli", rekao je Lalatović.

On je za razliku od Milojevića, rekao da ne bi prihvatio rezultate svog tima, jer je očekivao više.

"Ne bih prihvatio, mislim da smo mogli još više. Imali smo probleme sa povređenim igračima, četiri povređena, osmorica su otišli. Da smo imali sreće, protiv Niša i Javora, mogli smo da osvojimo više bodova", rekao je Lalatović.

On je dodao da ga raduje što njegova ekipa ima mlade i perspektivne igrače.

"Imamo jako dobre i talentovane mlade igrače, Mićina, Radića, Milojevića, Ovusua, koji će od decembra nositi Čukarički. To je budućnost, treba da nastave ovako", rekao je Lalatović. 

(Beta, 11.26.2017)

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Sport, najnovije vesti »