Partizan u sudijskoj nadoknadi vremena do boda protiv Zemuna

Beta 25.02.2018

Fudbaleri Partizana i Zemuna igrali su danas nerešeno 1:1 u poslednjoj utakmici 24. kola Super lige Srbije.

Zemun je poveo golom Nemanje Vučića u 70. minutu iz jedanaesterca, da bi izjednačenje crno-belima doneo Saša Zđelar u 95. minutu.

Partizan je drugi na tabeli Super lige Srbije sa 52 boda, dok je Zemun 10. sa 27.

Utakmica na stadionu u Humskoj igrana je pred praznim tribinama zbog kazne Zajednice Super lige nakon nereda na "večitom" derbiju.

Poslednji meč 24. kola nije doneo mnogo uzbuđenja, crno-beli su uglavnom imali inicijativu, ali nisu ozbiljnije pretili Zemunu.

Gosti su do vođstva došli praktično iz prve prilike na utakmici i to u 70. minutu posle sporne sudijske odluke. U jednom duelu Luka Cucin je u šesnaestercu oborio Vučića, a sudija Santrač pokazao je na belu tačku.

Zemun je u 80. minutu imao odličnu priliku da osigura trijumf, ali Milan Vukadinović u izglednoj situaciji nije uspeo da uputi šut ka golu Stojkovića.

Crno-beli su do kraja susreta krenuli "na sve ili ništa", da bi do izjednačenja došli u poslednjim sekundama utakmice. Cucin je posle kornera s desne strane odigrao na ivicu kaznenog prostora, gde je loptu prihvatio Zđelar i potom preciznim udarcem savladao Marka Miloševića.

Partizan je posle ovog remija uvećao zaostatak za Crvenom zvezdom koja je ranije danas sa 2:1 pobedila Spartak u Subotici.

Crno-beli na drugom mestu Super lige sada zaostaju 11 bodova za Zvezdom, dok je Zemun 11. sa 25 bodova.

(Beta, 25.02.2018)

Povezane vesti »

Komentari

Sport, najnovije vesti »