Naslovna strana za utorak, 27. februar 2018. godine

Beta 27.02.2018

Dnevne novine na naslovnim stranama današnjih izdanja pišu o poseti evropskog komesara za proširenje Johanesa Hana i predsednika Evropske komisije Žan-Klod Junkera Beogradu, o snegu i niskim temperaturama koji su zahvatili i Srbiju.ALO  -  "Spin je da me ruši Andrej Vučić", predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović o dešavanjima u košarkaškom klubu čiji je predsednik. "Đitler masno laže", o kritikama vlasti kandidata za gradonačelnika Beograda Dragana Đilasa i odgovoru član Predsedništva vladajuće Srpske napredne stranke (SNS) Nebojše Stefanovića na njih.

BLIC  -  "Košava i sneg okovali Srbiju". "Vučić i Merkel o ekonomiji i Kosovu", o predstojećem susretu predsednika Srbije Aleksandra Vučića i nemačke kancelarke Angele Merkel u Berlinu. "Crni talas nasilja nad ženama", osam žena ubijeno od početka godine u Srbiji.

VEČERNJE NOVOSTI  -  "Od vas ne zahtevamo harakiri zbog Kosova", poručio evropski zvaničnik u Beogradu. "Mladiću ne daju Nelino penkalo", list piše da Haški tribunal nije dao Ratku Mladiću poklon koji mu je poslala ministarka pravde Srbije Nela Kuburović.

DANAS  -  "I to je Beograd na vodi: kašnjenje, kredit, požar", list o projektu "Beograd na vodi" i tome dokle su stigli radovi. "Jeremić: U toku je srastanje države i kriminala", ocenjuje predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić.

INFORMER  -  "Sneg do četvrtka", o snegu u Srbiji. "Đilas zna da gubi, pa mu se priviđa fašizam u Srbiji", list piše o izjavi kandidata za gradonačelnika Beograda Dragana Đilasa da Srbija ulazi u vreme koje strašno liči na Nemačku tridesetih godina prošlog veka.

KURIR  -  Pod naslovom "Znam ko mi je ubio ćerku Anu", list piše da bivši komandat Vojske RS osuđen u Hagu Ratko Mladić piše memoare. "Ledeni talas odneo tri života", o saobraćajnoj nesreći kod Novog Pazara u kojoj su poginule tri osobe.

POLITIKA  -  "Vučić: Želimo kompromis s Albancima pod okriljem EU", o izjavi predsednika Srbije Aleksandra Vučića posle sastanka sa Žan-Klod Junkerom i Johanesom Hanom. "Ledeni talas stigao u Srbiju", o zimi u Srbiji.

SRPSKI TELEGRAF  -  "Tražite od Putina da prizna Kosovo ili nikada nećete ući u EU", list navodi da predsednik Evropske komisije Žan Klod Junker insistria da Srbija prihvati nezavisno Ksovo i da od Rusije zahteva da odustane od veta u Savetu bezbednosti UN kada se bude glasalo o prijemu.

(Beta, 27.02.2018)

Pročitajte još

Ključne reči

Politika, najnovije vesti »