Jeremić: Narodna stranka jedina nudi promene u Smederevskoj Palanci

Beta 19.03.2018

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je danas u Smederevskoj Palanci da ta partija jedina nudi istinske promene u tom gradu i diskontinuitet sa pogubnom vlašću Srpske napredne stranke i svih prethodnih vlasti koje su upropastile Palanku.

"Narodna stranka je jedina prava opoziciona partija u Smederevskoj Palanci i jedina nova snaga koja će doneti neophodne promene. Većini građana je jasno da je propast očigledna i kolike su njene razmere", rekao je Jeremić u razgovoru sa građanima Smederevske Palanke, prenela je Narodna stranka.

Jeremić je izrazio uverenje da će građani Smederevske Palanke 25. marta na lokalnim izborima podržati Narodnu stranku i listu broj tri.

"Izbor je jednostavan - ili ćete glasati za pogubnu vlast Srpske napredne stranke ili za promene koje će doneti Narodna stranka", rekao je Jeremić. 

Jeremić je istakao da Narodna stranka u Smederevskoj Palanci izlazi samostalno na lokalne izbore jer nije bilo onih koji su bili spremni da stupe u iskrenu borbu protiv naprednjačke vlasti.

Jeremić je u selu Azanja posetio poljoprivredno gazdinstvo Nikole Minića, gde je sa domaćinima iz tog mesta razgovarao o problemima seljaka i poljoprivrednih preduzetnika, kojima je predstavio program Narodne stranke za obnovu poljoprivrede.

"Narodna stranka je partija poljoprivrednika i preduzetnika, koji imaju šansu da pokrenu Srbiju i zato će oni glasati za našu partiju na lokalnim izborima", rekao je Jeremić.

Istakao je da, s druge strane, naprednjačka vlast čini apsolutno sve da poljoprivredna proizvodnja pređe u ruke nekoliko domaćih i stranih tajkuna i da ubije svaku ideju o preduzetništvu, jer su preduzetnici snalažljivi ljudi koji misle svojom glavom, a takvi nisu potrebni aktuelnoj vlasti.

Minić je rekao da obrađuje 240 hektara zemlje i da je zasadio višnje na 28 hektara, a nije ostvario subvencije.

"Na nas mlade poljoprivrednike niko ne misli, a subvencije su sve manje", rekao je Minić.

(Beta, 03.19.2018)

Povezane vesti »

Ključne reči

Politika, najnovije vesti »