Telenor predstavio nove letnje pakete (VIDEO)

Beta 05.06.2018

Kompanija Telenor danas je najavila da će u toku leta deliti poklone pripejd korisnicima, a postpejd korisnicima će biti ponuđeni novi paketi sa neograničenim razgovorima.

Rukovodilac sektora za postpejd za fizička lica Slobodan Papak rekao je da je Telenor želeo da njihovi paketi budu usklađeni sa potrebama korisnika i da posebnu pažnju usmeravaju na digitalne servise, odnosno aplikacije.

"Radimo na razvijanju naše mreže, a od 2013. godine i na popularizaciji digitalnih premiujum servisa, kao što su HBO Go, Dizer (Deezer), pored standardnih aplikacija kao što su Instagram, Vocap i slično. Polovinom maja smo kreirali nove pakete, sa idejom da naši korisnici dobiju sve što od operatera očekuju - i komunikaciju i zabavu", rekao je Papak.

Kako je objasnio, novi paketi pod nazivom "Total" omogućavaju besplatne pozive u svim mrežama, sa povećanom količinom intneta, a ukoliko potroše svoj protok ne naplaćuje im se više i dodatnu količinu podataka mogu da dokupe.

Rukovodilac sektora za pripejd za fizička lica Marija Stojanović rekla je da je Telenor započe svoju letnju kampanju za pripejd korisnike i da su odlučili da aplikacije uvrste u svoje ponude, uprkos činjenici da samo 45 odsto njih u Srbiji koristi internet.

"Napravili smo novu igricu koja podrazumeva deset poklona u deset nedelja za sve pripejd korisnike, kako nove tako i postojeće", kazala je Stojanović, dodavši da je igrica zapravo digitalni vaučer na "Moj Telenor" aplikaciji.

Svi pripejd korisnici će u periodu od 4. juna do 10. avgusta moći da digitalno "ogrebu" vaučer i dobiju od jedan do deset gigabajta interneta, dodatne minute u Telenor mreži u toku dana.

Novi Telenor pripejd korisnici dobijaju i 10.000 minuta u mreži i deset gigabajta interneta, koji važe sedam dana od aktivacije, kao i po deset gigabajta svakog meseca za dve internet aplikacije po izboru, koji važe neograničeno.

KOMPLETAN VIDEO MATERIJAL MOŽETE PREUZETI OVDE

(Beta, 06.05.2018)

Povezane vesti »

Ključne reči

Ekonomija, najnovije vesti »